Ablanızın ailenizin tavrı konusunda suçu olmadığında hemfikiriz. Ama bence eşiniz kendi cephesinden yarım altını istemekle haklı. Sizde kendi cephenizden bilezik istemekte haklısınız. Yine de eşinizle aranızı bozmanıza değecek kadar büyük bi sebep olmadığına inanıyorum. Mesela tamam bilezik olmasın ama 30 bin lira verebileceksiniz tam altında alabilirsiniz. Yarım yerine tam altın teklif edin? Kabul etmez mi? Bi de size verdiği paradan biriktirip eşinizin gönlü olmayan bi adımı atmanızı eşinizide kendi içinde haklı görüyorken doğru bulmuyorum. He eşiniz haksız olsa da sebepsiz sırf maddi sebeple inat etse o zaman yapın derdim.
Bi de ablanıza aldığınız hediyenin açıklamasını da yapmanıza gerek yok. Soran olursa çalışmadığınız için elinizden gelenin bu olduğunu söylersiniz olur biter. Hesap vermek zorunda değilsiniz.
Bi de ablanıza aldığınız hediyenin açıklamasını da yapmanıza gerek yok. Soran olursa çalışmadığınız için elinizden gelenin bu olduğunu söylersiniz olur biter. Hesap vermek zorunda değilsiniz.