- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
- Konu Sahibi cileklidon
-
İşte bu yüzden üzülüyorum kıyamıyorum arkamı dönemiyorum ama gerçekten çok abartıyor mor çiçek yani diyorum abla her önüne gelenle konuşma bak biraz sakin ol çocukların sağlıklı şükret diyorum ama yok dinlemiyor yok ben zaten konuşmam da diyo ama konuşuyor bilmiyorum çok yanlış şeyler yapıyor gibi hissediyorumZor bir zamandan geçtiğini sizde söylemişsiniz. Sakinleştirici kullanarak kadın sakinlesiyormus. Evet sizde haklısınız ama çocuklarda tam ergenlik zamanındalar onların çıkışları, etraftaki yorumlar inanın çok yorulmustur. Hırpalamasını, şiddet uygulamasını tabiki normal bulmuyorum, karşıyım. Ama sizde sevgi ile yaklaşmalısınız yani yalnız olmadığını bilmesi lazım. Erkeklerle konuşmaya merakı da sevmeye, sevilmeye ihtiyacı oldugundandır.
Arkanızı sakın dönmeyin. Ablanızı da geçtim yegenleriniz var. Yani bilemiyorum her onunle gelenle konuşmak hiç sağlıklı bir durum değil tabiki.İşte bu yüzden üzülüyorum kıyamıyorum arkamı dönemiyorum ama gerçekten çok abartıyor mor çiçek yani diyorum abla her önüne gelenle konuşma bak biraz sakin ol çocukların sağlıklı şükret diyorum ama yok dinlemiyor yok ben zaten konuşmam da diyo ama konuşuyor bilmiyorum çok yanlış şeyler yapıyor gibi hissediyorum
Valla çok boşanan kadın gördüm geliri olmadığı için çaresiz kalanı da gördüm ki bu coğrafya da ne yazık ki çoğu boşanan kadın yalnız kalıyor kimse sahip çıkmıyor ablam arabası olan kadınlara aşırı özeniyor işte ona göre asi özgür mutlu görünüyorlarArabasi olan asi kadinlar mi
Bosanan her kadin caresiz ve yalniz mi
Allah cocuklari kurtarsin. Cok amin...
Ya bi gün bak o kadar ilgili ki onlar için didiniyor çok da düşünüyor seviyor onları ama diliyle hep onları üzüyor. değişik biri ya tasviri yok yaniŞikayet ederseniz çocukların sosyal hizmet tarafindan alinmasi soz konusu olur. Size verilecegini düşünmüyorum. Guzellikle teklif edin. Abla annemle dönüşümlü bakalim sen de hayatini yaşa deyin.
evimi ateşe verir vallaha psikolog ayarlıyorum gitmiyor param yok diyor ama hocalara falcılara var :)Şikayet edin ablanızı şiddet uyguluyor dıye
Yazık çocuklara
Dönmek istesem de annem babam izin vermez annem babam ben ona destek olabiliyorum diye yaşıyorlar valla o kadar çöktüler ki ikiside zayıfladı.Arkanızı sakın dönmeyin. Ablanızı da geçtim yegenleriniz var. Yani bilemiyorum her onunle gelenle konuşmak hiç sağlıklı bir durum değil tabiki.
yazın öyle yapıyoruz annem kızı istiyor hep uslu diye çünkü annem de yaşlandı bende oğlanı alıyorum arada vermezler tabi ki annem diyor bak bunlara böyle davranma bir gün alırlar elinden kimse benim çocuklarımı elimden alamaz onlarsız yaşayamam diye bağırınıyor ama ne fayda illaki bi saç çekme bi çimdikleme yapıyor yaniŞikayet ederseniz çocukların sosyal hizmet tarafindan alinmasi soz konusu olur. Size verilecegini düşünmüyorum. Guzellikle teklif edin. Abla annemle dönüşümlü bakalim sen de hayatini yaşa deyin.
Sırf çocuklar için destek oluyorum inan ki vallaha onlar olmasa ablam diyip yüzüne bakmam ne bk yerse yesin derim ama çocuklara bir nebze yardımım oluyor onları koruyup kolluyorum diye içim rahatlıyor.Konuyu okurken resmen gerildim çocuklara o kadar üzüldüm ki.
Ben hiç ablanız mağdur zor durumdan geçiyor güzellemesi falan yapamayacağım. Mağduriyet böyle olmuyor hiç kendinizi bunun için üzmeyin. Ailesi arkasında kardeşi arkasında eşi maddi destek veriyor eee şimdi bu mu mağduriyet. Bu mu çocuklara yaşattıklarının bahanesi. Sadece şımarıklık demek bile hafif kalır ya neyse. Bir çok kadın çok daha zor şartlarda aynı sıkıntılı dönemden geçiyor ama gerçekten ana olan evladına daha çok sarılıyor eksiklik hissetmesine diye gözlerinin içine bakıyor. Çok sinirlendim kusura bakmayın
Prosedürü bilmiyorum ama öncelikle bu davranışlarını kayıt altına alır sonra sosyal hizmetlere bildirirdim. Hele ki ordan annenizin çocuklarına yanına alma şansı oluyorsa bunu sonuna kadar zorlandım. Dediğim gibi konuya çok yabancıyım ama bilen arkadaşlar illa ki vardır.
Kendinizi ablanıza karşı asla suçlu hissetmeyin hak etmiyor. İnşallah yeğenler için hızlıca bi çözüm bulunur. Enerjinizi ablaniza değil buna harcayin
Güzel günleriniz olsun
İyi ki sizin gibi teyzeleri varSırf çocuklar için destek oluyorum inan ki vallaha onlar olmasa ablam diyip yüzüne bakmam ne bk yerse yesin derim ama çocuklara bir nebze yardımım oluyor onları koruyup kolluyorum diye içim rahatlıyor.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?