Evet genelde yazları şu an. Ama önceki senelerde biz farkli sehirlerdeydik. Biz mesela onlarda yatili kalmaya gidiyorduk ablam çağırıyordu annemi, calistigi icin. Yani annem baksin diye orda kaliyorduk birkac ay. Ama bunun yerine iste kendine ya bir bakıcı tutabilir kendisi de diyor bize benim maddi durumum iyi diye ya da cocugu yaz okuluna verebilir diye dusunuyorumYazları mı yatılı kalıyor sadece üç beş arada bıraktıklarının haricinde? Tüm yıl sizde mi kaldı mesela geçtiğimiz sene? Veya kaç ay kaldı?
Benim çocuğum 7 yaş, evde savaş var.Annenizin cocuk bakmak istememesine birsey diyemem bakmak istemez enerjisi yoktur vs. Vs.Ablanizinda cocugu basindan atmasina diyecek cok laf var dogurduysan buyutme yollarina kendin bakacaksin.Ama benimde 7 yasinda çocuğum var evde savaş çıkmıyor normal senin benim gb ses çıkartıyor ekstra bir gürültü yok.Kendime ne yemek yapıyorsam 1 tabakta ona yapılıyor kendi özbakımını kendi yapıyor oturur kitap okur oyun oynar kendi duşunu alip disini fircalar.Evde savaş çıkmıyor 8 yaşı bu kadarda gözünüzde büyütmeyin sanırsın evde savaş var.Siz bence ablanizin hala kariyer peşinde koşmasına tahammül edemiyorsunuz.Ilk cumlenize istinaden bu düşünceye vardım.
Ben gördüm anne baba calisiyordu cocuk hafta içi anneannedeydi çok üzülmüştümAynı sehırde olup yatılı bırakanı ilk defa gördüm, genelde sabah bırakıp iş cıkısı alıp eve geçiyor anane babanneye baktıralanlar. Üzüldüm cocuga annesiyle babasıyla vakit gecirmesi enazından beraber yemek yemesi lazım
Kim götürüp getirecek kursa.Kurs bitiminde almak gerekiyor.Kadın daha iş çıkışı anasına gelip çocuğunu almıyor.Al çocuğunu gec evine yap yemeğini mis gb anne çocuk baba oturup yiyin sonra oturun 2 çekirdek 1 mısır patlaması birlikte vakit geçirin.Bu kadar yük geliyor evladı demekki kendisine.Bende çalışıyorum gün içinde artık ablasıyla beraberler(16 yasinda bir kızım daha var) alt katimda oturuyor kayinvalidem. Bir ihtiyaç olursa alo derim bu kadar.Her akşam sorarım bugünün nasıl geçti naptin koklaşırız öpüsürüz güreşiriz üstüne örtüsünü örter çıkarım odasından.Ablanız abartmış ama insan cocuk bakarken yardıma ihtiyac duyuyor bir de nedense annesine guveniyor sadece
Ama cocuk büyümüş bence yaz kursuna gidebilir futbol yüzme tarzı kurslar oluyor ya onlara
Kocası nerde anlamadim o bıraksın sonra da alsın o neden etkisiz elemansaKim götürüp getirecek kursa.Kurs bitiminde almak gerekiyor.Kadın daha iş çıkışı anasına gelip çocuğunu almıyor.Al çocuğunu gec evine yap yemeğini mis gb anne çocuk baba oturup yiyin sonra oturun 2 çekirdek 1 mısır patlaması birlikte vakit geçirin.Bu kadar yük geliyor evladı demekki kendisine.Bende çalışıyorum gün içinde artık ablasıyla beraberler(16 yasinda bir kızım daha var) alt katimda oturuyor kayinvalidem. Bir ihtiyaç olursa alo derim bu kadar.Her akşam sorarım bugünün nasıl geçti naptin koklaşırız öpüsürüz güreşiriz üstüne örtüsünü örter çıkarım odasından.
Bu gençler halden anlamıyor ben bu sitede bunu gördüm. Öldük bittik yorgunluktan olayına giriyorlar. Bence ablanla açıkça konuş. Ama ben ablan olsam , yarın bir gün aynı duruma sen düşsen çocuğunu evime almam. Kadın seminere gitmiş ona bile diyorsun ki yeğenim bizde kaldı. E nerde kalacak başka?? Aile olmak böyle bir şey, işine gelirseAbartı var anlattıklarınızda.. tüm yıl sizde değilmiş. Yatılı onlara gittiğiniz olmş olabilir. Yaz tatili başlayalı 2 gün oldu. Ablanızı burda linçlettirmek hoşunuza mı gidiyor? Gerçekten iyi bir elektirik almadım sizden. Fazla drama yapıyorsunuz gibi. Yazları bizde kalıyor diyorsunuz. E yaz yeni başladı?? Bir kaç kere yatılı gittik diyorsunuz olabilir… okul dönemi bizde değildi yeni geldi diyorsunuz.
Ablanızı kıskandığınızı düşünüyorum.
Siz neden annenizle birlikte ablanızın evine gidiyorsunuz ki?Evet genelde yazları şu an. Ama önceki senelerde biz farkli sehirlerdeydik. Biz mesela onlarda yatili kalmaya gidiyorduk ablam çağırıyordu annemi, calistigi icin. Yani annem baksin diye orda kaliyorduk birkac ay. Ama bunun yerine iste kendine ya bir bakıcı tutabilir kendisi de diyor bize benim maddi durumum iyi diye ya da cocugu yaz okuluna verebilir diye dusunuyorum
Yani bırakılır ananeye ama bu kadar değilAkşamları alcak olsalar bile sabah zaten işte oluyorlar sanırım o yüzden yatılı bırakalım diyorlar hepten
Evde çocuk varken anneyi yeterince sömüremiyorlar ondan sanırım…Bu gençler halden anlamıyor ben bu sitede bunu gördüm. Öldük bittik yorgunluktan olayına giriyorlar. Bence ablanla açıkça konuş. Ama ben ablan olsam , yarın bir gün aynı duruma sen düşsen çocuğunu evime almam. Kadın seminere gitmiş ona bile diyorsun ki yeğenim bizde kaldı. E nerde kalacak başka?? Aile olmak böyle bir şey, işine gelirse
Görüşmemekle iyi yapıyorsunuz. Ruhu emer böyle tipler.Ama benim annem de tepki gösterdi. İnsan markete gideceğim deyip en az altı yedi saat yok olur mu? Ya da okula diye çıkardı okul süresi boyunca olmazdı. Annem okulda dersi sen mi veriyorsun hayırdır bile dedi. Yaptığı da çingene gibi kapı kapı ev ev gezmek, kek kısır yemek. Çok bunaltıcı olmaya başlamıştı. Aksayarak yürüyerek kadın senin canavar gibi çocuklarınla nasıl başa çıksın, durdan sustan anlamaz ufacık çocuklar? Annemin tek başına yetişemeyeceğini bildiğinden de ben varken sormadan etmeden çocuklarını eve atardı inadına. Sanki bizim görevimiz. Koy bebek arabasına yanında götür dedik, o gün bugündür bizden kötüsü yok. Zaten artık hiç görüşmüyoruz o kadar mesudum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?