Ablam Bizi Bitirdi

Çook sevindim hadi artık hayırlısıyla güzel günler yaşarsınız inşallah bundan sonra

İnşallah canım,hadi hayırlısı olsun. Sen de evliliğine odaklan,en güzel günlerini sıkıntısız geçir inşallah...

Cokk sagol canım ınsallahh hersey yolunaa gırıyorr

İnşallah arkadaşımmm :)

Cok sevindim canım. Gözünüz Aydın :)

Cookk tesekkur ederımm canımm

Çook sevindim hadi artık hayırlısıyla güzel günler yaşarsınız inşallah bundan sonra

Insallah canım benım yaa uzun zamandırr hıc bu kadar ıyı hıssetmedım kendımıı

Ben de çok sevindim. İnşallah yeni evinizle birlikte hayatınız yepyeni güzel bir yol alır artık ve hiç sıkıntı yaşamazsınız. :)

Ben de çok sevindim. İnşallah yeni evinizle birlikte hayatınız yepyeni güzel bir yol alır artık ve hiç sıkıntı yaşamazsınız. :)

Insallahh canımm daha tasınmadıkk ama ben guzel seyler olacagını dusunuyorum umarım umutlarım yıkılmaz Gun gectıkcee yazarım hepınız ıyı kı varsınız ....

sadece allah yardımcınız olsun diyebiliyorum. inşallah ummadığını bir yerden bir kapı açılır ve herşey yoluna girer

sadece ilk ve son sayfaları okudum; ablanızın düzelmesine sevindim. ancak burada önemli olan bu düzelmenin kalıcı olması, ablanız gibi bir dönem geçirmiş birinin bir tökezlemede benzer bir hale gelme olasılığı bildiğim kadarıyla daha fazla. yani, daha önceden depresyon atlatmış birinin depresyona yakalanma olasılığının daha fazla olması gibi. dini inancınızın durumunu bilemeyeceğim ama, doğru bildiğimi söyleyeyim: ablanızın da, sizin de, benim de yaptığı bu tür hatalar, böyle dağıtmalar hep içimizdeki inancın eksikliğinden, şeytana uymaktan kaynaklanıyor. bence ablanız Allah'a yönelsin, ömür boyu bu pislik dolu dünyadan korunmanın tek yolu olan Allah'a.

Elhamdulıllah muslumanız...
Sureklı Kur'an okuyup yalvaran ınsanım ben,annem 5 vakıt namazında,abım hafız,ablam bu sbah kalktı namaz kıldı...Sukrler olsun ınancımız sonsuz...

ablanın düzelmesine sevindim.İnsan hayatında güzel şeyler olunca ne kadar çok seviniyor değil mi?
inşallah hep güzel şeyler olur hayatımızda

tekrar ıyı olduguna çok sevindım dualarımız kabul oldu Allah daima mutlu etsin

Cok sagolun arkadaslar sızınde dualarınızın etkısı oldu tabıı kı de herkesten Allah razı olsun...
Tasınma ısımız bugune kadar ertelendı yarın yenı evımıze gecıyoruz ınsallah...
Dılegım ; butun kotu seylerı bu evde bırakıp , yenı evde temız bır sayfa acıp tum bunların unutulması Allah'ın ıznıyle guzel gunler yasarız ınsallah...

Önce ilk sayfayi okudum.O kadar üzüldüm ki kelimelerle ifade bile edemem.Son sayfadaki düzelmeleri okuyunca ayri bir sevindim.Allah böyle sikintilar yasayan cümlemizin sikintilarini gidersin..

Önce ilk sayfayi okudum.O kadar üzüldüm ki kelimelerle ifade bile edemem.Son sayfadaki düzelmeleri okuyunca ayri bir sevindim.Allah böyle sikintilar yasayan cümlemizin sikintilarini gidersin..

Amın canım Allah kımseye yasatmasın yasadıklarımı cok cok zor...
Sukurler olsun kı 19 gundur yuzumuz guluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…