Ablam Bizi Bitirdi

gerçekten yaşadığın çok zor birşey.Allah herkesi farklı sınav ediyor işte sabrediyorsun sende .İnş tez zamanda eski günlerinize geri dönersiniz

"PEYGAMBER KILIÇI ÇİÇEK AÇTIĞINDA AĞLAR AGLADIĞINDA O DAMLALARI ŞEKERE DAMLATIRSANIZ ANINDA ÇAYINIZDA VE DAHA SONRA KULLANMAK ÜZERE DİPPİRİZİNİZE ATIP ALKOL KULLANAN VE EROYİN KULLANANA VERİRSENİZ ALLAHIN İZNİYLE BU ALIŞKANLIĞI KAYBOLUR "

Nette araştırırken buldum bu yorumu arkadaşlar, belki faydası olur sizin için

gerçekten yaşadığın çok zor birşey.Allah herkesi farklı sınav ediyor işte sabrediyorsun sende .İnş tez zamanda eski günlerinize geri dönersiniz

Evet yasamayan bılemez Allah bılıyor cok zor gunler yasıyoruz ınsallah eskı gunlere donerız sagolasın...

inan bulabilirsem kargoyla yollarım sana hiç endişen olmasın.

Canım benım cok sagol dusunmen yeterr...

Bu konuda aydınlattıgın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah bulur tez zamanda dener ve kurtuluruz su ılletten...

mum çiçeğimi peygamber çiçeği mi ???:111:

cok gecmis olsun.belli ki ablaniz siginacak bir yer guvenicek bir kisi ariyor.su yaptiklari guveni sarsilmis onuru zedelenmis yaralanmis br ruhun kendini soyutlama koruma halleri.unutmak icin iciyor ,mutlu oldugunu sanmak icin her istedigini yaptiriyor.ilaclar elbette ki onemli ama bence ablanizin guven duygusunun tekrar insaasi lazim.o zaman gunesi dogar ici aydinlanir.sakin yalniz birakmayin.konusmasada oturun onunla birlikte aglayin.onu hissettiginizi bilirse sizden ailesinden kopmak istemez.keske demeyin artik.olan oldu bundan sonrasi genc bir bayanin ve ailesinin ziyani olmasin.ben inancli biriyim bu yuzden her hataya ragmen tevbe kapisininda acik oldugunu hep animsamak ve animsatmak isterim.umitliyim cunki imanim var.ve eger siz(aile-yakin dostlar) onu yalniz birakmazsaniz o yeniden baslayacak.inaniyorum..

Dedıklerını aynen dusunduk ve uyguladık hala uyguluyoruz gercekten baska bır aıle olsa bızım kadar musemma gostermez ve yanında olmazdı (Tum yaptıklarına ragmen)...Ben ve bız suan zaten ablamınn duzelmesı ıcın ugrasıyoruz eger oyle bır cabamız olmasaydı buraya kadar getırmezdım olayı...Cıkmazdayım,bunaldım,yardım ıstıyorum...Eger bızım ıcın onemlı olmasa zaten bu kadar ugrasmazdık bırakırdık ne halı varsa gorurdu ama durum bıldıgınz gıbı degıl keske aılenın ıcınde olsanız da gorsenız neler yasadıgımızı,neler cektıgımızı...

çiçeği sorabildin mi ? sabah nöbetten çıktım .çiçekçinin önünden geçtim kapalıydı.şimdide hiççç takatim yok gitmeye.sen sordun mu ?

çiçeği sorabildin mi ? sabah nöbetten çıktım .çiçekçinin önünden geçtim kapalıydı.şimdide hiççç takatim yok gitmeye.sen sordun mu ?

Yok canım sorsam sana soyleyecektım mutlakaa ama bugun bende kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum cıcekcı yakın zaten cıkarsam eger mutlaka sorar sana haber verırım...

biran önce kendi yuvanı kurda artık ablanı düşünmekten kurtul canım. kendini düşün artık bak evleniceksin hazrlık yap mutlu ol

Kızlarr merak edenlerr ıcın soyluyorum ablam 1 haftadır cok ıyı sukurler olsun kı...Kafelerı komplee bıraktıı alkol kesınlıkle almıyorr (Gızlı takıpcısıyım) Hepımızlee arası cok ıyı evden de cıkmıyorr yenı guzel bır ıs bulma cabasındaa...Is bulunca gorusmelere benımlee gıdıyorr...Nısanlımla da barıstılarr herkess cok ıyııı sorunumuzz yok...Yanımda olduugunuz ıcın hepınıze mınnettarımm ınsallah her zaman boyle devam ederr...
Hee bu arada tasınıyoruzz 1 hafta 10 gune kadarr bu yenı evımızz guzel gunlerı beraberınde getırır ınsallahh

İnşallah canım,hadi hayırlısı olsun. Sen de evliliğine odaklan,en güzel günlerini sıkıntısız geçir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…