bende yarın çiçekçiye soracam bakalım bulabilecekmiyim
Bulursak haber verelım bırbırımıze canım olur muu ? :) Insallah buluruz da ıse yarar yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarın çiçekçiye soracam bakalım bulabilecekmiyim
gerçekten yaşadığın çok zor birşey.Allah herkesi farklı sınav ediyor işte sabrediyorsun sende .İnş tez zamanda eski günlerinize geri dönersiniz
inan bulabilirsem kargoyla yollarım sana hiç endişen olmasın.
"PEYGAMBER KILIÇI ÇİÇEK AÇTIĞINDA AĞLAR AGLADIĞINDA O DAMLALARI ŞEKERE DAMLATIRSANIZ ANINDA ÇAYINIZDA VE DAHA SONRA KULLANMAK ÜZERE DİPPİRİZİNİZE ATIP ALKOL KULLANAN VE EROYİN KULLANANA VERİRSENİZ ALLAHIN İZNİYLE BU ALIŞKANLIĞI KAYBOLUR "
Nette araştırırken buldum bu yorumu arkadaşlar, belki faydası olur sizin için
"PEYGAMBER KILIÇI ÇİÇEK AÇTIĞINDA AĞLAR AGLADIĞINDA O DAMLALARI ŞEKERE DAMLATIRSANIZ ANINDA ÇAYINIZDA VE DAHA SONRA KULLANMAK ÜZERE DİPPİRİZİNİZE ATIP ALKOL KULLANAN VE EROYİN KULLANANA VERİRSENİZ ALLAHIN İZNİYLE BU ALIŞKANLIĞI KAYBOLUR "
Nette araştırırken buldum bu yorumu arkadaşlar, belki faydası olur sizin için
mum çiçeğimi peygamber çiçeği mi ???:111:
cok gecmis olsun.belli ki ablaniz siginacak bir yer guvenicek bir kisi ariyor.su yaptiklari guveni sarsilmis onuru zedelenmis yaralanmis br ruhun kendini soyutlama koruma halleri.unutmak icin iciyor ,mutlu oldugunu sanmak icin her istedigini yaptiriyor.ilaclar elbette ki onemli ama bence ablanizin guven duygusunun tekrar insaasi lazim.o zaman gunesi dogar ici aydinlanir.sakin yalniz birakmayin.konusmasada oturun onunla birlikte aglayin.onu hissettiginizi bilirse sizden ailesinden kopmak istemez.keske demeyin artik.olan oldu bundan sonrasi genc bir bayanin ve ailesinin ziyani olmasin.ben inancli biriyim bu yuzden her hataya ragmen tevbe kapisininda acik oldugunu hep animsamak ve animsatmak isterim.umitliyim cunki imanim var.ve eger siz(aile-yakin dostlar) onu yalniz birakmazsaniz o yeniden baslayacak.inaniyorum..
çiçeği sorabildin mi ? sabah nöbetten çıktım .çiçekçinin önünden geçtim kapalıydı.şimdide hiççç takatim yok gitmeye.sen sordun mu ?
biran önce kendi yuvanı kurda artık ablanı düşünmekten kurtul canım. kendini düşün artık bak evleniceksin hazrlık yap mutlu ol