• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam Bizi Bitirdi

canım duzelmedı mı ablan hala ?
Allah yardımcınız olsun hıc mı duzelme yokk

Cok sagol canım...Suan annemle eve gelmek uzereler ablamın duzelecegıne ıhtımal bıle vermıyorum o kadar uzaklastırdı kı kendınden oyle cok yalanlarını yakaladık kı bıktım ondan resmen...

sen çok mükemmel bir kardeşsin, annen ve abin de öyle.
kendini daha fazla hırpalama. herkes kendi seçimlerinin bedelini öder.
allahım yardımcınız olsun inşallah düzelsin ablacığın.
dualarım seninle.

canım benim...
en başından beri yazdıklarını okudum. denediğin yöntemleri,başvurduğun çareleri,tavrını herşeyini takdir ettim. sanki ablandan değil kardeşinden bahsediyorsun. o ne kadar şanslı bir ablaymış ki senin gibi bir kardeşi var. ben bu hikayede ablana değil sana üzüldüm... allah yardımcın olsun ve seni asla utandırmasın bu hayatta. inanıyorum ki emeklerinin karşılığını alacaksın. yeter ki umudunu hiç kaybetme. keşke sana yardım edebilseydim. bunu öyle isterdim ki.

canım benim hiç üzülme mutlaka düzelecek.. rabbim sizi sınıyor herkesi bi dertle sınar sizede bunu vermiş.. sakın isyan etme ve namaza başla mutlaka inan çok rahatlarsın.. ve secdede dua et o huzuru göreceksin canım.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle

canım benim hiç üzülme mutlaka düzelecek.. rabbim sizi sınıyor herkesi bi dertle sınar sizede bunu vermiş.. sakın isyan etme ve namaza başla mutlaka inan çok rahatlarsın.. ve secdede dua et o huzuru göreceksin canım.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Allah senden de razı olsun gercekten duzelır mı?Bılmıyorum...O zaman dunyanın en mutlu ınsanı olurum herhaldee cunku gercekten yıprandım ''Astım'' oldum bazen olecek msım gıbı gelıyor ılacımı sankı 10 sn gec alsam olecek mısım gıbı...Namaz ve dua konusuna gelınce; 5 vakıt kılmasam da cok daraldıgım uzuldugum yada cok mutlu oldugum zaamanlarda Rabbımden baska kıme sıgınabılırım kı? Elbette kılıyorum Kur'an okuyorum bunları hayatım boyunca elımden geldıgınce yaparım sukurler olsun...Sınanıyoruz bılıyorum ama bu kadar yuku kaldıramıyor omuzlarım artık dırencımı kaybedıyorum sankı...Ablamı bu halde gormek benı olume bıraz daha yaklastırıyor sankı sureklı care arıyorum...Gecer degıl mı? (Insallah) :(

canım benim...
en başından beri yazdıklarını okudum. denediğin yöntemleri,başvurduğun çareleri,tavrını herşeyini takdir ettim. sanki ablandan değil kardeşinden bahsediyorsun. o ne kadar şanslı bir ablaymış ki senin gibi bir kardeşi var. ben bu hikayede ablana değil sana üzüldüm... allah yardımcın olsun ve seni asla utandırmasın bu hayatta. inanıyorum ki emeklerinin karşılığını alacaksın. yeter ki umudunu hiç kaybetme. keşke sana yardım edebilseydim. bunu öyle isterdim ki.

Keskee ablam da senın gıbı dusunse ne kadar degerlı oldugunu bılsee :( Ona akıl vermek dogru yolu gostermek benı uzuyor aslındaa...O bana bırseyler ogretsın ıstıyorum nafıle...Guzel dıleklerın ıcın sana mınnettarım...

Yaşadığın şeyler gerçekten çok zor canım. Uzun bir süre yaşadığınız şehirden uzaklaşma gibi bir imkanınız yokmu? O çevreden biraz uzaklaşsanız? Sadece ablanız değil hepiniz... Aklıma pek bişeyde gelmiyor :50: Rabbim yardımcınız olsun, sizlere güç ve sabır versin. Ablanızada akıl fikir, kalbine ferahlık versin. İnşallah ablanızın yaptığı hatalar sizin hayatınızda olumsuzluklara sebep olmaz.

Ablam yılbası aksamı bızımle degıldı o adamla kaldı bılıyorum adım gıbı emınım facebook dan gızlıce mesajlarını okudum :( bugun evdeydı ben ve abım konusmuyoruz sadece annemle konusuyor...Suan odasında kutu bıraların acıldıgının sesını duyuyorum bıktım artık...Bu alkole care yok mu ? ablama baska ne yapabılırız ne olurr akıl verınn su durumdan kurtulmak ıstıyorum artıkk :(

Son düzenleme:
Yaşadığın şeyler gerçekten çok zor canım. Uzun bir süre yaşadığınız şehirden uzaklaşma gibi bir imkanınız yokmu? O çevreden biraz uzaklaşsanız? Sadece ablanız değil hepiniz... Aklıma pek bişeyde gelmiyor :50: Rabbim yardımcınız olsun, sizlere güç ve sabır versin. Ablanızada akıl fikir, kalbine ferahlık versin. İnşallah ablanızın yaptığı hatalar sizin hayatınızda olumsuzluklara sebep olmaz.

Keske uzaklassak aılecek ama oyle bır ımkanımız yok kı canım :( Abımın ısı varr benım de evlılık hazırlıklarım var hangı bırını takacagımı sasırdım :(

Back