• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam Bizi Bitirdi

cnm allah kolaylık versin size,yazdıkların film gibi. dualarım seninle inşallah düzelir kendine gelir ablan. size allah dayanma gücü versin.

gerçekten sizin ve ablanızn adınıza çok çok üzüldüm insallah bir an önce dogru yolu bulur, bu kadar kisinin duası bosta kalmaz ins.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ... Ablam hala aynı !!!! cumartesi beni istemeye geliyorlar ve çarşamba da söz olacak inşallah ama mutlu musun diye bir sorun bana :( Resmen şu günlerimde acı çekiyorum 1,5 aydır regli olmuyorum çok zayıfladım ve iştahım yok ... Bir yandan bu isteme söz telaşı ve stresi bir yandan ablam ... Allah okuyannlardan da dua edenlerden de razı olsun ... Sanırım yapabilecek başka birşey yok ... Sadece dua ... :43:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ... Ablam hala aynı !!!! cumartesi beni istemeye geliyorlar ve çarşamba da söz olacak inşallah ama mutlu musun diye bir sorun bana :( Resmen şu günlerimde acı çekiyorum 1,5 aydır regli olmuyorum çok zayıfladım ve iştahım yok ... Bir yandan bu isteme söz telaşı ve stresi bir yandan ablam ... Allah okuyannlardan da dua edenlerden de razı olsun ... Sanırım yapabilecek başka birşey yok ... Sadece dua ... :43:

canm anlattıklarını okudum ve cok uzuldum ablanı o kadar ıyı anlayabılıyorumkı ınsan bazen hayata hata yapar yanlıs bırını sevebılır hayatta hersey olabılır soncta ınsanız önemlı olan hatalardan gerıye donebılmek ıns oda donecek üzerıne fazla gıtmeyın cok normal davranmasınıda beklemeyın ne bılıyım ıste ablan o adamı unutsa bıle aldırdıgı cocugu hıc aklından cıkmayacakır allah sabır versın ablana

Canım çok üzüldüm inan Allah yardımcınız olsun.Çok zor bir durum fakat Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş..Bak yenide nişanlanmışsın sanırım .Üzme kendini,sabret ve dua et.Dua müminin silahıdır unutma.

Dua ile..

allah yardımcın olsun canım hem ailenin hem ablanın yaşadıkları hiçte kolay atlatılacak şeyler değiller ama bak evlilik hazırlığındasın buna odaklan bence artık birazda kendini düşünmelisin rabbim doğru yolu onada gösterir işallah

Saatlerdir ağlıyorum hala dinmedi gözyaşlarım herşey üst üste nasıl gelebilir biri bitmeden diğeri nasıl başlar düşn düşün bulamıyorum birileri birşeyler söylesin herkes susmuş sanki...Ablam düzelir diye bekliyoruz senelerdir daha kötüye gitmekten başka birşey olmadı hergün içki sigara ve belki bilmediğimiz şeyler de vardı...Allah'ım sen yardım et...
Dün gece ablam eve gelmedi arkadaşında kalacağını söyledi uyumadım bekledim annem ve abim uyumuştu...Telefonlarıma cevap vermedi mesajlarıma yine cevap vermedi en sonunda telefonu komple kapadı içim içimi yedi bitirdi vee sabah 08:15 zil çaldı kapıyı açtım ablamdı yüzü gözü şişmiş dudakları patlamş dayak yemişti bunu o sevdiği adam yapmıştı nedenini sadece ikisi biliyor...Konuşmak istedim defalarca knuşmadı Odasına geçti yattı bende odamaa geçtim düşündüm sonra uyumuşum...Akşama kadar odasından çıkmadı yanına gidiyorum kovuyor neyse akşam nişanlım gelecekti yemeğe onun bazı şeyleri bilmesini istemediğim için ablama odandan çıkma yada komşumuzda otur dedim çünkü nişanlımın ablamı o halde görmesini istemiyordum ablam gitti nişalım geldi yemek yedik ben moral bozukluğumu belli etmemeye çalışıyorum zil çaldı ve ablam geldi nişanlım ablamın yüzünü gördü ablamı çok sevdiği için odasına gitti 1,5 saat konuştular sonra nişanlım eve gitti...Telefon açtı bana neden evde yolladınız ablanı dedi şok oldum anlamamış gibi yaptım meğeer ablam herşeyi söylemiş durumu toparladım içerden ablamın çığlıklarını duydum telefonu kapadım yanına gittim bir sürü bira içmiş her gece olduğu gibi illa beni b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürün diye tutturdu saat 02:30 du...Telefonum çaldı nişanlım ne oduğunu merak etmişti hangi birine cevap verecğmi şaşırdım kendimi öldürmek istedim çünkü nişanlımın ailevi problemlerimi bilmesi hoşuma gitmedi ve ablamın beni düşünmüyormuş gibi davranması beni çok üzdü...Ben telefonda konuşurken annem ablamı hastaneye götürmüş abim de uyuyor...Annem eve tek başına geldi 2 saat önce ağlıyor ablamı sordum hastane de psikolojisi bozuk insanların yattığı yere yatırmışlar duyunca çıldırdım doktor istememiş ve eğer kalırsan çıkarmam seni dediği halde ablam istemiş hatta annem yalvarmış kağıdı imzalaması için annem imzalamış ablamı götürmüşler...Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...Ablam orada neler yaşayacak bilmiyorum...Annem içerde ağlıyor ben burada ağlıyorum...Nişanlımın bütün bunları bilmesi iyice alt üst etti beni...Bana ne olur yardım edin dayanacak gücüm kalmadı...

Saatlerdir ağlıyorum hala dinmedi gözyaşlarım herşey üst üste nasıl gelebilir biri bitmeden diğeri nasıl başlar düşn düşün bulamıyorum birileri birşeyler söylesin herkes susmuş sanki...Ablam düzelir diye bekliyoruz senelerdir daha kötüye gitmekten başka birşey olmadı hergün içki sigara ve belki bilmediğimiz şeyler de vardı...Allah'ım sen yardım et...
Dün gece ablam eve gelmedi arkadaşında kalacağını söyledi uyumadım bekledim annem ve abim uyumuştu...Telefonlarıma cevap vermedi mesajlarıma yine cevap vermedi en sonunda telefonu komple kapadı içim içimi yedi bitirdi vee sabah 08:15 zil çaldı kapıyı açtım ablamdı yüzü gözü şişmiş dudakları patlamş dayak yemişti bunu o sevdiği adam yapmıştı nedenini sadece ikisi biliyor...Konuşmak istedim defalarca knuşmadı Odasına geçti yattı bende odamaa geçtim düşündüm sonra uyumuşum...Akşama kadar odasından çıkmadı yanına gidiyorum kovuyor neyse akşam nişanlım gelecekti yemeğe onun bazı şeyleri bilmesini istemediğim için ablama odandan çıkma yada komşumuzda otur dedim çünkü nişanlımın ablamı o halde görmesini istemiyordum ablam gitti nişalım geldi yemek yedik ben moral bozukluğumu belli etmemeye çalışıyorum zil çaldı ve ablam geldi nişanlım ablamın yüzünü gördü ablamı çok sevdiği için odasına gitti 1,5 saat konuştular sonra nişanlım eve gitti...Telefon açtı bana neden evde yolladınız ablanı dedi şok oldum anlamamış gibi yaptım meğeer ablam herşeyi söylemiş durumu toparladım içerden ablamın çığlıklarını duydum telefonu kapadım yanına gittim bir sürü bira içmiş her gece olduğu gibi illa beni b.köy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürün diye tutturdu saat 02:30 du...Telefonum çaldı nişanlım ne oduğunu merak etmişti hangi birine cevap verecğmi şaşırdım kendimi öldürmek istedim çünkü nişanlımın ailevi problemlerimi bilmesi hoşuma gitmedi ve ablamın beni düşünmüyormuş gibi davranması beni çok üzdü...Ben telefonda konuşurken annem ablamı hastaneye götürmüş abim de uyuyor...Annem eve tek başına geldi 2 saat önce ağlıyor ablamı sordum hastane de psikolojisi bozuk insanların yattığı yere yatırmışlar duyunca çıldırdım doktor istememiş ve eğer kalırsan çıkarmam seni dediği halde ablam istemiş hatta annem yalvarmış kağıdı imzalaması için annem imzalamış ablamı götürmüşler...Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum...Ablam orada neler yaşayacak bilmiyorum...Annem içerde ağlıyor ben burada ağlıyorum...Nişanlımın bütün bunları bilmesi iyice alt üst etti beni...Bana ne olur yardım edin dayanacak gücüm kalmadı...

çok ama çok uzuldum inşallah hersey yoluna gırer biranonce....

Çok sağoll ama hiç birşeyin yoluna girdiği yok battıkça batıyoruz ben hiç bir gün yüzü göremeyecek miyim ömrüm boyunca ? hala uyumadım ablam ne yapıyor acaba dye düşünmekten kendimi alamıyrum sadece bir konuda içimiz rahat en azından nerede olduğunu biliyoruz...Her gece nerede acaba diye düşünmekten deliriyorduk acba başına birşey mi geldi diye huzursuzduk hep...Bir de bunu deneyelim ne olacak bilmiyorum ama umarım bu durum ablamı iyileştirir ve eski benlğine kavuşur...Allah'tan tek dilğim bu...

Ablanızı acımasızca döven o şahsiyetsizle bir hesabınız yokmu arkadaşım sizin. (tanıyormusunuz bilmiyorum ama)
Tamam öncelik ablanızın sağlığına kavuşması sizi anlıyorum ama bu konuyuda saman altı yapmayın, gereken neyse yapın, rapor filan alıp şikayette bulunun derim ben.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşallah ablanız sağlığına kavuşur ve hayatınızın bundan sonraki dönemi güzel geçer.

nısanlının ogrenmesı ıyı olmus ıllakı duyacak tı yada ogrenecektı bırgun
ne kadar saklayabılecektınkı
kaldı kı o senın ablan ıyıde olsa kotude olsa senın kardesın sahıp cıkmak arkasında durmak zorundasın kendını kotu hıssetme

Rapor almayı şikayet etmeyi tabii ki de düşündük kim düşünmez bu durumda ? Ama ablam kabul etmiyor dualarınız için de ayrıca teşekkr ederim...
Ablanızı acımasızca döven o şahsiyetsizle bir hesabınız yokmu arkadaşım sizin. (tanıyormusunuz bilmiyorum ama)
Tamam öncelik ablanızın sağlığına kavuşması sizi anlıyorum ama bu konuyuda saman altı yapmayın, gereken neyse yapın, rapor filan alıp şikayette bulunun derim ben.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşallah ablanız sağlığına kavuşur ve hayatınızın bundan sonraki dönemi güzel geçer.

Sabah 10:30 sıralarında hastaneden aradılar hemen gelin dediler gittim annemle ablam orada kalmak istemediğini söylemiş çıkarılması için işlemleri yapptık evdeyiz şimdi ... Annem ve ben hala uyumadık...Ablam hala aynı inadıyla devam ediyor ısrarla ''Ben bu işi bırakmam şarkı söylemek istiyorum bu benim işim üstüme gelmeyin yeter'' diyor...Üstüne gitmiyoruz oysa ki...Şuan ölmeyi ne kadar isterdim gücümü yitiriyorum sanırım ablamın çektirdikleri hayattan bezdirdi...Ona yardımcı olmaya çalıştıkça elinin tersiyle itiyor ve benim en büyük korkum annemi kaybetmek o olmazsa yaşayamam o kadar üzülüyorum ki ona ....Ablam sanki bizimle dalga geçiyor ve bize acı çektirmekten zevk alıyor...Gece illa beni yatırın sonra illa beni çıkarın inanın artık bıktım...Ablamın düzelmesi için aklına birşeyleri dank ettirmek için ne yapmalıyız önerileriniz neler arkadaşlarr? (ilginize teşekkür ederim)

Geçmiş Olsun Ablanıza..
Allah Yardımcınız Olsun..

Son düzenleme:
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH BIRAN ONCE DUZELIR VE ESKI SAGLIGINA KAVUSUR (AMIN):nazar:

zor bir drum aileden birisi bir bunalıma girdiginde digerleride aynı derece hastalanıyor üzüntü sıkıntı derken ale parçalanıyorr malesef ablanz kötü arkdaş kurbanı ve irade zayıflıgı var sabit fikre mensup deil bide sütüne şok yaşamış bebek aldırmış travma üstüne gelincede çareyi içkide aramış ama yaardımlara kayıtsız kalıyor çok ilğinç bira ddan başka kulandıgı bişey varmı acaba bagımlısı oldugu bide abi burda gereken yetkiyi az gösteriyor baskın olsa belki abla dinler ve başka bir ugraş bulunn ona iy gelcek meşgalee

Back