La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi La fontaine
İyi geceler hanımlar,öncelıkle cok konu okudum yorumladım ama ılkkez konu acıyorum hatam olursa affola
Konuma gelınce, bız 3 kız kardeşiz dier kızlar uzakta yakın olarak bana bır ablam war.Bayramdan beridir de görüsemıyoruz
Ablam esinin mıras meseleleri ıcın memlekete fılan gıttı
Herneyse bende yarın sana geleyım dedım cocukalrın yuzme kursları war dedı yarın da kurs olup olmadıgı bellı degılmıs,hoca aksm haber verır dedı,aksam oldu mesaj attı aynn soyle
Hoca aramadı bılmıyorum yarın kurs warmı, sız gelın barı yıne de
Boyle en sona barı koyunca içimden gitmek gelmedı
Gunu bellı degılmı kursun yarın ararsa ne olacak dedım
Arayabılır bılmıyorum dedı
Bende,ozaman yarın gelemyelım dedım hemen tamam dedı baskada bısey yazmadı
Cok kırıldım cocuklarda cok heweslenmıstı.Aslında genelde bana hep böyle soğuk davranıyor bu sadece bır ornek
Normalde eltımle denk gelsek üçümüz sankı eltım onun kardesı gıbı ona cok yakın dawranır hedıyeler alır bana almaz sana da sonra alırım der ama almaz ,hatta onu över benı onun yanında kucuk dusurur, eltımın yuz tıpı ınce uzun benımkı yuwarlagımsı ona hep yuzun cok ınce kıbar,senınkı cok kaba der bana
Tabıı eltımde bunu kullanır,hosuna gıder ki kım olsa kullanır
Bı keresınde bı magzada parası kalmıstı yukluce bı mıktar bu arada maddı durumu cokk cok ıyı Allah arttırsın,beraber gıttık aldık parayı ben aldım daha dogrusu,ona vermemısler
Para yerıne magzadan alıswerıs yaptı
Bende yanında gıttım cocuklarımı eve bıraktım işimi gücümü bıraktım
Bana da bı kere teklıf bıle etmedı
Sen sebep oldun para ıadesıne bı parca hedıye alayım sana demedı
Cokk kırıldım ogunde,esımle tartışmamızı anlatsam senı sewmıyo der hemen,
Ve bu gıbı bır suru olay
Uc kızım warken son kızımda engellı tehşisi konuldu ıkılı taramada ben sıfır moralle aglıyorum, bu arada hamıleyken erkek denıldı ıkı hafta donra cınsıyetı kız dıye netleştı ıkılı tarama esnasında
Bana dedgı ılk kelıme erkek dıye sımardın bak Allah sana ceza verdı
Okadar zoruma gıttı kı hıc tessellı etmedı aksıne daha cok uzdü
Bunlar sadece bır kacı genelde boyle dawranır
Arada ıyı olduguda olur hepte doguk degıl ama evinde hıc rahat edemıyorum
Sırf cocuklar ıcın gıdıyorum cocuklarımız ıyı anlasıyo
Tamamen akrabalık bagları kopsun ıstemıyorum
Ama bugnkı olay benı hep eskılere götürdü artık bır sure gorusmek ıstemıyorum yarın ararsa acmak ıstemıyorum cok sıkıldım artık cunku
Sızden fıkır almak ıstıyorum sız olsanız ne yapardınız
Suan cok uzgunum
Konuma gelınce, bız 3 kız kardeşiz dier kızlar uzakta yakın olarak bana bır ablam war.Bayramdan beridir de görüsemıyoruz
Ablam esinin mıras meseleleri ıcın memlekete fılan gıttı
Herneyse bende yarın sana geleyım dedım cocukalrın yuzme kursları war dedı yarın da kurs olup olmadıgı bellı degılmıs,hoca aksm haber verır dedı,aksam oldu mesaj attı aynn soyle
Hoca aramadı bılmıyorum yarın kurs warmı, sız gelın barı yıne de
Boyle en sona barı koyunca içimden gitmek gelmedı
Gunu bellı degılmı kursun yarın ararsa ne olacak dedım
Arayabılır bılmıyorum dedı
Bende,ozaman yarın gelemyelım dedım hemen tamam dedı baskada bısey yazmadı
Cok kırıldım cocuklarda cok heweslenmıstı.Aslında genelde bana hep böyle soğuk davranıyor bu sadece bır ornek
Normalde eltımle denk gelsek üçümüz sankı eltım onun kardesı gıbı ona cok yakın dawranır hedıyeler alır bana almaz sana da sonra alırım der ama almaz ,hatta onu över benı onun yanında kucuk dusurur, eltımın yuz tıpı ınce uzun benımkı yuwarlagımsı ona hep yuzun cok ınce kıbar,senınkı cok kaba der bana
Tabıı eltımde bunu kullanır,hosuna gıder ki kım olsa kullanır
Bı keresınde bı magzada parası kalmıstı yukluce bı mıktar bu arada maddı durumu cokk cok ıyı Allah arttırsın,beraber gıttık aldık parayı ben aldım daha dogrusu,ona vermemısler
Para yerıne magzadan alıswerıs yaptı
Bende yanında gıttım cocuklarımı eve bıraktım işimi gücümü bıraktım
Bana da bı kere teklıf bıle etmedı
Sen sebep oldun para ıadesıne bı parca hedıye alayım sana demedı
Cokk kırıldım ogunde,esımle tartışmamızı anlatsam senı sewmıyo der hemen,
Ve bu gıbı bır suru olay
Uc kızım warken son kızımda engellı tehşisi konuldu ıkılı taramada ben sıfır moralle aglıyorum, bu arada hamıleyken erkek denıldı ıkı hafta donra cınsıyetı kız dıye netleştı ıkılı tarama esnasında
Bana dedgı ılk kelıme erkek dıye sımardın bak Allah sana ceza verdı
Okadar zoruma gıttı kı hıc tessellı etmedı aksıne daha cok uzdü
Bunlar sadece bır kacı genelde boyle dawranır
Arada ıyı olduguda olur hepte doguk degıl ama evinde hıc rahat edemıyorum
Sırf cocuklar ıcın gıdıyorum cocuklarımız ıyı anlasıyo
Tamamen akrabalık bagları kopsun ıstemıyorum
Ama bugnkı olay benı hep eskılere götürdü artık bır sure gorusmek ıstemıyorum yarın ararsa acmak ıstemıyorum cok sıkıldım artık cunku
Sızden fıkır almak ıstıyorum sız olsanız ne yapardınız
Suan cok uzgunum