- 17 Ağustos 2011
- 23.606
- 147.771
- 798
- Konu Sahibi Minicikfzt
Valla konu sahibi, ablanın psikolojisini bilmem ama sana uyuz olduğuna eminim.
Kadın zaten bir şeylerle baş edemiyor, bin kere demişsin ben ilk günden ayaklandim bilmem ne
İyi, alkışlar seninle
Yok emzir, yok tentene temas önemli
Ablan da hamileliğini magarada geçirdi zaten, bunları ilk defa senden duydu. Yararlı bilgiler.
Ben sütüm gelsin diye mahvoldum, onun sütü var emzirmiyor
Ben de sezaryen oldum ilk günden kalktım o iki haftadır hala yatıyor
Ben gece on kere emzirmeye kalkıyorum o yatıyor
Dedim ben geleyim iki çocuğa bakayım yapamıyorsan...

Niyetin iyidir, hoştur bir şey diyemem. Ama böyle zamanlarda kıyas çok yapılır klasik türk ailelerinde. Aynı anda evlenende, aynı anda çocuk doguranda,ayni anda okula Başlayanda.
Kadın zaten kendini kötü hissediyorken sanki Ruhsar 'daki Ruşen amcanin oğlu Sedat gibi her yerden ideal anneliginizle çıkıyorsunuz.
Biraz empati yapın, hoş bir şey mi?
Siz mesela gorumcenizle aynı anda doğum yapsanız, ikide bir bir kıyas olsa onun sütü bunun boku diye ve siz o kiyasta geri planda kalan olsanız bu durum sizi daha da sogutmaz miydi???
Ablaniza yapacak tek iyi şey lohusa depresyonundan anlayan bir doktor bulmak.
Onun dışında kızı biraz rahat bırakın. Anneniz de tez elden dönsün, kadın çocuğuna daha fazla yabancılasmasin. Bazı bağlar ilgilendikce güçlenir
Kadın zaten bir şeylerle baş edemiyor, bin kere demişsin ben ilk günden ayaklandim bilmem ne
İyi, alkışlar seninle
Yok emzir, yok tentene temas önemli
Ablan da hamileliğini magarada geçirdi zaten, bunları ilk defa senden duydu. Yararlı bilgiler.
Ben sütüm gelsin diye mahvoldum, onun sütü var emzirmiyor
Ben de sezaryen oldum ilk günden kalktım o iki haftadır hala yatıyor
Ben gece on kere emzirmeye kalkıyorum o yatıyor
Dedim ben geleyim iki çocuğa bakayım yapamıyorsan...

Niyetin iyidir, hoştur bir şey diyemem. Ama böyle zamanlarda kıyas çok yapılır klasik türk ailelerinde. Aynı anda evlenende, aynı anda çocuk doguranda,ayni anda okula Başlayanda.
Kadın zaten kendini kötü hissediyorken sanki Ruhsar 'daki Ruşen amcanin oğlu Sedat gibi her yerden ideal anneliginizle çıkıyorsunuz.
Biraz empati yapın, hoş bir şey mi?
Siz mesela gorumcenizle aynı anda doğum yapsanız, ikide bir bir kıyas olsa onun sütü bunun boku diye ve siz o kiyasta geri planda kalan olsanız bu durum sizi daha da sogutmaz miydi???
Ablaniza yapacak tek iyi şey lohusa depresyonundan anlayan bir doktor bulmak.
Onun dışında kızı biraz rahat bırakın. Anneniz de tez elden dönsün, kadın çocuğuna daha fazla yabancılasmasin. Bazı bağlar ilgilendikce güçlenir