- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Sana gönderebiliyorsa cep şubeye girip döviz altın gümüş vs bişey alabilir sonuçta öyle değil mi?Valla bakcebinde parası oldun gider saçma sapan şeyler alır, geçen gitmiş kumpas almış, hiçte kullandığı birşey değil, hicbirsey alamazsa gider birilerine hediye alır, değişik değişik kalemler alır vb
Haklısınız..en azından eniştemle konuşmam durumu çözebilir..ne bileyim mantıklı düşünemiyorum iki üç gün oldu zaten hala sokkklar icerisindeyim20 çeyrek parası da günümüz parasıyla iyi para eder en azından güvenceniz olurdu. Böyle yapması kabul edilemez harcadım bitti diyemez gerekirse eşiyle görüşün bu konunun kapanmasına izin vermeyin bırakın o utansın yaptığından.
öyle mi dersinizhiç düşünmedim bu sekilde
Evet doğru, söyledikleriniz pratikte doğru ama teorikte olmuyor işte. Para ilişkisini bende sevmem ama herkesle ilişkiler farklı.Sana gönderebiliyorsa cep şubeye girip döviz altın gümüş vs bişey alabilir sonuçta öyle değil mi?
Başkasına para emanet etmek çok saçma bişey. Yarın allah korusun senin başına bir iş gelse, göçüp gitsen ne olacak? Kimden nasıl alacak birikimini?
Para emanet almak da saçma bişey. Yarın öbür gün ben sana 20 değil 50 verdim dese ne olacak?
Yani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedim
Siz bu kafayla yine dolandırılırsınız. Ablam da olsa yakıp yıkardım kımse kusura bakmasın uzulen uzulsun derdim 30 bıne yakın paradan bahsedıyorsunuzYani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedim
Yok insanın bir konuda prensipleri varsa herkes için geçerli olmalı bu bence. Yarın öbürgün başınızı derde sokacak işler bunlar. İstisnasız... bknz; bu konu...Evet doğru, söyledikleriniz pratikte doğru ama teorikte olmuyor işte. Para ilişkisini bende sevmem ama herkesle ilişkiler farklı.
Off evet bende yapamıyorum..bankada iki üç bin olunca alışverişe kosuyorum
Doğru, karışmayayim hiç, zaten borçlarını falan bitiremezYok insanın bir konuda prensipleri varsa herkes için geçerli olmalı bu bence. Yarın öbürgün başınızı derde sokacak işler bunlar. İstisnasız... bknz; bu konu...
Ne demek kötü konuma düşmesin diye ben ve annemden başka kimse bilmiyor. Rezil etmek lazım böylesini. Normal hırsızlıktan bile beter. İnsan kardeşinden çalar mı? Annenden tepki göstersin.Evet yanlış okumadınız hanımlar..öz ablam...
Birikim yapmayı beceremiyorum..ablamda kuyumcudur ama artık çalışmıyor..fakat sektörü iyi bildiği için bı gün dertlesirken olmaz böyle arkana biseyler at dedi..senin huyunu biliyorum bana gönder dedi..hem ben al sat yaparak üstüne koyarım dedi..bende son yedi sekiz aydır elime yüz TL dahi geçse ATM'den direk ona atıp söylüyordum..tamam bak bu kadar oldu bı çeyrek daha al diyordum..hatta ben al sat yapınca yaptığın kar senin olsun demiştim( iyi niyetime bakın)..
Üç gün önce annemi aramış bende 20 çeyreği vardı ben onları bozdurdum söylersin sen ona demiş
Ben inanmak istemedim ama kaç defa aradım bakmadı...bende mesaj attım "bu mu senin ablalığın,keşke bana söyleseydin ihtiyacım var diye en azından ben verirdim..sende odeyemezsen dahi istemeyecegimi biliyordun..ama şuan hırsız olmuş oldun" diye..ikimizde farklı şehirlere gelin gittik..durumu da kötü değil kaynanası doğum hediyesi ev ve araba aldı..bu kadar bolluğun içinde bana yaptığı reva mı ???
(Not; annem ve benim dışımda kimse bilmiyor..kötü konuma düşmesin diye..sizce iyi mi yapıyorum yanlış mı ?)
Eşim sıkıntı etmez sonuçta benim kendimden kistigim para..ama ablam sonucta aile dışında kimse duysun istemiyorumBabanıza haber verin, o meseleyi aile içinde halletsin.
Yoksa o kadar altın parasını eşinizden nasıl gizleyeceksiniz? Oturup eşinize yalan söylemeyi düşünmüyorsunuz umarım?
Anneniz ne demişHayır hiç bişey dememiş ben harcadım onu diyip kapatmiss
Yoo annemi de engellemiş..zavallı annem ben koyayım yerine dedi kabul etmedimAnne de bir zahmet susmasın, ne bu evlat ayrımı, o rezil olacak diye siz enayi yerine koyuluyorsunuz. Anneniz anlatsın eşine. Kendisine de söylesin herkese anlatırım diye madem rezil olmaktan korkuyor belki verir altinlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?