- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi scrolllock
-
Kesinlikle tavir koyacak tabii.benim anlatmaya calistigim,hani konu sahibi diyorya ig mik guk yapmis.acaba kadin mi rahatsiz ediyorrrr...
Sunu belirteyim ki ahlaksizligin kadini erkegi yok..adi insani vardir...bizim ulkemizde erkek yaparsa elinin kiri,kadin.kotu yollu oluyor.bu kesinlikle yanlis.ama nasil boyle adi erkekeler varsa boyle kadinlarda var.
nasıl bi program peki? uzağındaki birinin telefonuna da kaydedebiliomusun numara falan girerek?kızlarrrrr ogrendım ben o programı ındırdım ve denedım suan hakıkaten tam anlamıyla kaydedıo...
nasıl bi program peki? uzağındaki birinin telefonuna da kaydedebiliomusun numara falan girerek?
Yok sansen telefona oluo ben telime yukledm yaninasıl bi program peki? uzağındaki birinin telefonuna da kaydedebiliomusun numara falan girerek?
Yok benim bildiğim kadarıyla bu işler uzaktan yapılmıyo kişinin telefonuna manuel olarak yükleme yapmak şart
Yok sansen telefona oluo ben telime yukledm yani
Yok sansen telefona oluo ben telime yukledm yani
Ne kadar kotu ya, tlf.numuzu yanımızdan ayırmamamız lazım. Bu hakka girmektir.
Anlaşılıyor mu yuklendiği ?
AnlasilmNe kadar kotu ya, tlf.numuzu yanımızdan ayırmamamız lazım. Bu hakka girmektir.
Yok cnm baskasina olmuo tabi....ama sen o baskasinn teline gizlice yuklesende orda amblemi duruo ses kaydetici die gozukuyor ana sayfadaTokyoocuğum beynim yandı söylediklerinden sonra tabiki kendi telefonuna yükleme yapmış olabilirsin marifet uzaktan bi başkasının telefonuna da yükleme yapıp dinleyebilende
Anlasilir canim cunku isareti var telefonda ses kaydedici die zank die duruo vallaaaNe kadar kotu ya, tlf.numuzu yanımızdan ayırmamamız lazım. Bu hakka girmektir.
Aynen bende kaldirdm zaten isareti gozukmese iyydipehhhhh ne anladım bu iştenama yıl olmuş 2015 daha oriinali vardır Tokyoo
Isareti sakliyamazmiyiz....yaaa arastirsanaaaa...nokya lumia da nasil gizlenirmiiiiAynen bende kaldirdm zaten isareti gozukmese iyydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?