ablam aldatılıyor olabilir mi?

hep bu masum tavirli seytanlardan cikiyor hersey..
kendim yasamiscasina üzüldüm bu duruma
Allah sabir versin

Kendinizi kandırmayın aldatma olduğu çok açık
Ağzına s.acaksaniz sadece kadının değil eeniştenin de s...

Cinsel anlamda birliktelik yaşadıkları da çok açık hatta ama delil olmadan birsey diyemem

zarf atcaksıınız bu kadar basit o da yusuf yusuf olcak herşey açığa çıkcak.

Ya Pazartesiye kadar nasıl dayanacak ablanız aynı evde o insanla konuşmadan ben içimde tutamazdım. Aldatmasa bile ki bir işler karıştırdığı belli .

Haberi olsa programı kaldırırdı..veya o konuşmada terslerdi kadını haberi olamaz ..

Enistenin ik mik konusmasi cevresinde biri olmasindanda olabilir.rahat konusamiyordur...ama soylede bir durum olabilir.artik kadinlarida anlamiyorum,kudurmus gibi erkeklerin uzerine atliyirlar.evlimi ne hic umurlarinda degil..boyle lacka,yollu bir kadinda olabilir....bence programi dinlemeye devam edin.sakin belli etmeyin.p.tesi bulusacaklar,takip edin.ama bulustular diye bir sey oldu anlami cikarmayin.belki enisteniz ona evliyim,cocugum var gibi de konusabilir...siz p.tesiden sonraki konusmalari da dikkkate alin.
Ablaniza allah yardim etsin.cnmm,onun icin dua ettigimi soyleyin....

kızlarrrrr ogrendım ben o programı ındırdım ve denedım suan hakıkaten tam anlamıyla kaydedıo...

ama silecem tabı bu programı...nolur nolmazz...

Erkeklerde tavır koymasını bilsin. Kadınlara da böyle yaklaşımlar oluyor bir dövülmedikleri kalıyor erkeklerin.
adam karısına " sonsuza dek" yemini etmiş , o kadın değil.

Erkeklerde tavır koymasını bilsin. Kadınlara da böyle yaklaşımlar oluyor bir dövülmedikleri kalıyor erkeklerin.
adam karısına " sonsuza dek" yemini etmiş , o kadın değil.
Kesinlikle tavir koyacak tabii.benim anlatmaya calistigim,hani konu sahibi diyorya ig mik guk yapmis.acaba kadin mi rahatsiz ediyorrrr...

Sunu belirteyim ki ahlaksizligin kadini erkegi yok..adi insani vardir...bizim ulkemizde erkek yaparsa elinin kiri,kadin.kotu yollu oluyor.bu kesinlikle yanlis.ama nasil boyle adi erkekeler varsa boyle kadinlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…