• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

Peki bu akşam yemek yiyeceklermiş, hiç bir şey yapmayacakmısınız?
konuşma şöyle geçiyor;
eniştem; bi kaç kere aradım telefonuna bakmadın lansmanın reklam metinleri hazırlanmamış blabla bişeyler söylüyor (sitem ediyor) kadın da ben bi yemek ısmarlar gönlünü alırım senin gibi birşey söylüyor.Ablam bunu pazartesi beraber yemek yiyecekler olarak algılıyor ama şuan eniştem başka bi yerde kadın şirkette (şirketi aradım kadın yerinde)
yani bu yemek olayı bugün için söz verilmemiş bi ara yemek ısmarlarım gibi bi durum olmuş sanırım.

Ama ablam boşanmıcam derse haklısın konuyu ben devralsam daha doğru olur.

Bu doğru bir hareket mi bilemedim, Sen karışsan bu iş büyümeye başlayacak, enişten senin eşine söyleyecek bu iş böyle gidecek

karı koca arasına girilmez.

sen ablana aldatılma konusunda destek çıksan boşansa, sebebi sen olacaksın.

Hani bekara karı boşamak kolay derler ya, sende ablana aynı şimdi. Hem aldatılmış (velev ki) olmak, hem cocuklu, hemde yeni bebekli olmak. bunların yarlarının üstüne boşanmayı ablan kaldıramaya bilir.

Belki 3-5 vakit önce bu günki olanları sorsan BOŞARIM, dediği halde bu gün ki durumda zor gelebilir

konuşma şöyle geçiyor;
eniştem; bi kaç kere aradım telefonuna bakmadın lansmanın reklam metinleri hazırlanmamış blabla bişeyler söylüyor (sitem ediyor) kadın da ben bi yemek ısmarlar gönlünü alırım senin gibi birşey söylüyor.Ablam bunu pazartesi beraber yemek yiyecekler olarak algılıyor ama şuan eniştem başka bi yerde kadın şirkette (şirketi aradım kadın yerinde)
yani bu yemek olayı bugün için söz verilmemiş bi ara yemek ısmarlarım gibi bi durum olmuş sanırım.

Ablacım ortada fol yok yumurta yok, bu kadar bilgiyle adamı asmışız bi ya.

profesyonel anlamda ticaretimizin olduğu bir firmanın müdür yardımcısıyla (karşı cins) bir konuşmam var. Canımsın, bi tanemsin, süpersin, ekler alıcam, baklava getireceğim diye, her gün 5-10kere telefon, haftada bi görüşürüz yüzyüze görüşürüz. Bi kez olsun yan gözle bakma olmamıştır.

bence ablanız açık açık konuşmalı hayatında biri var mı diye sonuçta evlilik bu oyuncak deil gizli gizli takip nereye kadar

ablan bosanmayacaksa isi karistirmasa daha iyi olacak. cunku mesele bayagi pis yerlere varmis. bence cinsellik coktan baslamis. o gonlun nasil alinacagini tahmin edebiliyorum. cok zor cok. allah yardim etsin. insanlarda hic allah korkusu, merhamet kalmamis. minicik bebege de mi acimiyorlar:(
en cok uzuldugum gelisme, adamin kadini arayip ablani getireceginden bahsetmesi. bir nevi izin istemesi, kadinin da tamam getir demesi.

Bu doğru bir hareket mi bilemedim, Sen karışsan bu iş büyümeye başlayacak, enişten senin eşine söyleyecek bu iş böyle gidecek

karı koca arasına girilmez.

sen ablana aldatılma konusunda destek çıksan boşansa, sebebi sen olacaksın.

Hani bekara karı boşamak kolay derler ya, sende ablana aynı şimdi. Hem aldatılmış (velev ki) olmak, hem cocuklu, hemde yeni bebekli olmak. bunların yarlarının üstüne boşanmayı ablan kaldıramaya bilir.

Belki 3-5 vakit önce bu günki olanları sorsan BOŞARIM, dediği halde bu gün ki durumda zor gelebilir
ben ablamı boşanma konusunda desteklemem kesinlikle, ben olsaydım şunu yapardım sen nasıl bunu yapıyorsun gibi bi örnekleme bile yapmadım.sadece anlattı dinledim, ağladı avuttum, sinirlendi sakinleştirdim.
Yapacağı ya da yapmak istediği her konuda destekçisiyim ama kararlarını etkileyerek değil saygı duyarak.
Bi gün bana fikrimi sorar sen olsan ne yapardın derse söylerim fikri, ama scroll ben napıcam şimdi değinde sakin olacaksı, fevri davranmayacaksın, biraz sakin olup izleyeceksin diyorum.

Ablacım ortada fol yok yumurta yok, bu kadar bilgiyle adamı asmışız bi ya.

profesyonel anlamda ticaretimizin olduğu bir firmanın müdür yardımcısıyla (karşı cins) bir konuşmam var. Canımsın, bi tanemsin, süpersin, ekler alıcam, baklava getireceğim diye, her gün 5-10kere telefon, haftada bi görüşürüz yüzyüze görüşürüz. Bi kez olsun yan gözle bakma olmamıştır.

işte ortada fol ya da yumurta var mı bilemediğim için açtım bu konuyuda zaten.
Ben kendi şirketimde de bu şekilde birbiriyle samimiyet kurmuş insanlarla karşılaşıyorum, aralarında hiç bişey yok ama diyalogları bu şekilde.Ben soğuk bi insanım kim olursa olsun bu kadar samimiyete gelemem ama yapanlara da saygı duyarım.Ablama ilk bunu anlattım iş hayatında böyle şeyler olabilir dedim belki sadece basit bi samimiyettir dedim.
bilemiyorum.

ŞarlooookEn Büyük KK bence ablanızı sakinleştirmeye çalışın ve kendiniz halletmeye çalışın. Enişte Bey kadının şuh hareketlerinden hoşlanmıştır sadece bence bu kadar iyi bi adam iş ilerlemeden -inşallah ilerlememiştir- affedilmeyi hak ediyor. Bu onun anasından emdiği sütün burnundan getirilmeyeceği anlamına gelmez. Şimdi diyorum ki adam minicik bebeğinin anasına kıyamaz yapmış bi eşeklik ama iyi bi ders verilince bence dönüp de bakmaz bile o yüzden o yell.z hiç sevinmesin. Neyse ağzımı bozmadan devam ediyorum. Acaba kadınla enişteni karşı karşıya getirecek bi plan yapılabilir mi?? Yani ben olsam fena bi plan yapar kendimi ve ablamı hiiiç bulaştırmadan eniştemin o kadının ağzına .ıçmasını sağlardım doğal olarak kendi ağzına da .ıçmış oluyor veeee bence insanın kendi ağzına etmesi tadından yenmez:KK73: mesela eniştene ablanın bu Ayşe yi bildiğini ama onu çok sevdiği için söyleyemediğini deseniz nereden öğrendiğini size bile söylemediğini deseniz mesela Ayşenin ablanıza bi şekilde ulaşmış olabileceğini söyleseniz arkadaş gibi gidip konuşsanız ve ablanızın bu konuşmadan habersiz olduğunu söyleseniz acaba enişte bey Ayşeyi arayıp hangi sövgü sözcüklerini kullanacak:21: Ben de iki dakikada film senaryosu yazdım fark ettim biraz da uzattım o yüzden hadi bana eyvallah :KK69:

eniştesinin gözünde ablası gurursuz olmazmı bu dediklerini yaparsa. biliyor ama ses çıkarmıyor

konu sahibi bence ablanızın düşüncesini öğrenin aldatılırsa ayrılacaksa sessiz kalıp dinlemeye devam etsin mutlaka daha güçlü kanıtlar bulacaktır ve basar tekmeyi

haaa affedecekse ya sessiz kalacak aldatılacak yada eşine söyleyecek rüyamda beni aldattığını gördüm aman aşkım dikkat et sen yapmazsın biliyorum ama kadının en büyük düşmanı yine kadın ne olur yuvamızın yıkılmasına sebep olacak bişi yapma gibi bir konuşma yapcak

anlamıyorum ben neden derdimi anllatamıyorum size?
yahu ben flörtleşme normal bişey mi diyorum?
Flörtleşme var ama arada cinsellik yok diyorum.
cinsel ve duygusal olarak aldatlmak var sadece duygusal anlamda aldatılmak var sizce ikisi de aynı etkiyimi uyandırır insan üzerinde?
Kendi hayatımı baz alırsam bırak şuan beklemeyi o ses kaydının çıktısını alır bir güzel dürer eşimin müsait bi tarafına sokardım.Şu hali geçtim ben eşim birine sadece baktığında bile 2 gün kendime gelemiyorum.
Ama bunu yaşayan ablamda olsa başka bir birey, buna müdahale edemem. destek olurum ama kararını etkileyemem.
yapmak istediği herşeye saygı duyabilirim sadece.

benim için aldatılmanın derecesi yok.

sanırım sizin için de yok ama ablanın kafası karışık diye yangına körükle gitmiyorsun. iyi mi kötü mü bilmiyorum senin kararın...

bir şekilde şu adamın kulağını çekin. rüya meselesinden sonra çakmıştır. herhalde yemeğe gidecek kadar enayi değildir.

ablan büyük olasılıkla susup kalacak. onlarda ne halt edecekse etmeye devam edecekler..

Konuyu başından beri okudum,bence yeni bir ilişki başlamış. Eniştenin ilgi görmek egosunu tatmin ediyor ama olayın ciddiyetini düşünemiyor şuan. Ablan boşanmayı düşünmüyor sadece gözdağı vermek istiyor sanırım. eğer şuan hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlarsa , ablan konusu aldatma olan bir film ayarlasın ve film esnasında erkek karakteri aşağılayıp böyle bir şey duysam hiç arkama bile bakmam falan desin. eniştene inceden bir ayar versin.
Konuşmalar pek iç açıcı değil gerçi ama yinede biraz daha bekleyip ,emin olup, duruma göre hareket etmekte fayda var diye düşünüyorum.

konuşma şöyle geçiyor;

seviyorum seni biliyorsun denmeseydi sadece bu dediklerin olsaydı. aman bizde bazen arkadaşlardan yemek istiyoruz. hatta eski iş yerindeki bir abinin halen yemek sözü var. geçti gitti... dilde kaldı mesela. derdim.

ama sonunda seviyorum seni biliyorsun lafı olunca bir kaldım.

gerçi sütyeninin askısını (erkek) iş arkadaşına taktıran bayanlar biliyorum. millet mi tuhaf anlamadım.

seviyorum seni biliyorsun denmeseydi sadece bu dediklerin olsaydı. aman bizde bazen arkadaşlardan yemek istiyoruz. hatta eski iş yerindeki bir abinin halen yemek sözü var. geçti gitti... dilde kaldı mesela. derdim.

ama sonunda seviyorum seni biliyorsun lafı olunca bir kaldım.

gerçi sütyeninin askısını (erkek) iş arkadaşına taktıran bayanlar biliyorum. millet mi tuhaf anlamadım.
çüş desem ilk defa banlanırım herhalde

aldığım en mantıklı yorumlardan biri, teşekkür ederim.
durumdan eşime bahsedemem çünkü eniştemle eşimin arasından su sızmaz kardeşten öteler desem abartmış olmam.
eşime bu konuda güvenmiyorum iyi niyetle bile olsa eniştemi mutlaka uyarır gibi geliyor.

Benim yorumum da bu yollu bişeydi :KK12::63::63::63:

Ben Ayşeyi neden rüyamda göreyim ismini sayıklayayım demesi bence herşeyi anlatıyor ama siz takibe devam edin .Gerçekten de aralarında da bir şey yoksa adam ablanıza olan güvenini kaybedecek . Ablanızın ve sizlerin zaten güveni zedelenmiş. zor durum küçücük bebek
Ayrıca her bir bayan ve erkeğin konuşması flörtleşmemidir . Gün içinde o kadar çok evli bekar o kadar çok insanla konuşup görüşüp şakalaşıyoruz ki acaba onların eşleri sevgilileri de böyle içten içten ihanetten ya da eşinin sadakatsizliğinden şüphe ediyor mudur . diye düşünmekten çok sevdiğim dostlarımdan bile yavaş yavaş uzaklaştığımı hissetmeye başladım .

bu konuşma aynı şeymi Allasen. arkadaşlarımıza "seni seviyorum diyoruz oda ııg gık pastayla gönlünü alırım mı" diyor bu mu normal

aldığım en mantıklı yorumlardan biri, teşekkür ederim.
durumdan eşime bahsedemem çünkü eniştemle eşimin arasından su sızmaz kardeşten öteler desem abartmış olmam.
eşime bu konuda güvenmiyorum iyi niyetle bile olsa eniştemi mutlaka uyarır gibi geliyor.

aslında bir şekilde öğrendiğini ayağını denk almasını söylerdin ama artık çok geç. ablanın haberi olmadığına innamaz asla. rüya olayından dolayı

aslında bir şekilde öğrendiğini ayağını denk almasını söylerdin ama artık çok geç. ablanın haberi olmadığına innamaz asla. rüya olayından dolayı
aynen öyle ben artık ayşe dediğim an durumun rengi değişir, neden çeneni tutmuyosun diye kızmamın en büyük sebebi buydu zaten.herşeyi itiraf edeydi daha makbuldü.

aynen öyle ben artık ayşe dediğim an durumun rengi değişir, neden çeneni tutmuyosun diye kızmamın en büyük sebebi buydu zaten.herşeyi itiraf edeydi daha makbuldü.

evet cnm en azından ablanın haberi yokm uş olursa çok kötü olurmuş boşanırmış tarzında bir konuşma yapardın o korku ona yeterdi

şimdi açıkta vermez. çok üzüldüm cnm. ama sizide takdir ettim sakin kararlı tutumunuzdan ötürü. bencede iyi yapıyosunuz ablaya gaz vermemekle

Back