Şarlooook
bence ablanızı sakinleştirmeye çalışın ve kendiniz halletmeye çalışın. Enişte Bey kadının şuh hareketlerinden hoşlanmıştır sadece bence bu kadar iyi bi adam iş ilerlemeden -inşallah ilerlememiştir- affedilmeyi hak ediyor. Bu onun anasından emdiği sütün burnundan getirilmeyeceği anlamına gelmez. Şimdi diyorum ki adam minicik bebeğinin anasına kıyamaz yapmış bi eşeklik ama iyi bi ders verilince bence dönüp de bakmaz bile o yüzden o yell.z hiç sevinmesin. Neyse ağzımı bozmadan devam ediyorum. Acaba kadınla enişteni karşı karşıya getirecek bi plan yapılabilir mi?? Yani ben olsam fena bi plan yapar kendimi ve ablamı hiiiç bulaştırmadan eniştemin o kadının ağzına .ıçmasını sağlardım doğal olarak kendi ağzına da .ıçmış oluyor veeee bence insanın kendi ağzına etmesi tadından yenmez
mesela eniştene ablanın bu Ayşe yi bildiğini ama onu çok sevdiği için söyleyemediğini deseniz nereden öğrendiğini size bile söylemediğini deseniz mesela Ayşenin ablanıza bi şekilde ulaşmış olabileceğini söyleseniz arkadaş gibi gidip konuşsanız ve ablanızın bu konuşmadan habersiz olduğunu söyleseniz acaba enişte bey Ayşeyi arayıp hangi sövgü sözcüklerini kullanacak
Ben de iki dakikada film senaryosu yazdım fark ettim biraz da uzattım o yüzden hadi bana eyvallah