iyi akşamlar öncelikle . hemen konuya girmek istiyorum sizlerin çoğu benden büyük yardım istiyorum allah rızası için bana yol gösterin , sizden çaresiz bir genç kız olarak yardım istiyorum ,2 yıllık bir ilşkim var rabbim hepinizi çoçuğunuzu bu tip erkeklerden korusun tam bir ruhsal hasta şizofren psikopat bu yüzünü 5 aydan sonra öğrendim beni dövüyor ağzımı burnumu kanatıyor olmayan şeylerden bahane bulup dövüyor beynime dakikalarca hasar aldğmı biliyorum ama ayrılamıyorum peşimi bırakmıyor yalvarıyorum bi tekme ağzıma yiyorum. ben ayrılınca ilk konuşuyor ağlıyor kendini yumrukluyor ben kararımdan dönmince beni dövüyor , sonra tehtitler ediyor evine gelrim ailene herşeyi anlatırım diyor bana zorla sahip oldu elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum çok çaresizim ailene anlatrm diyor babam yaşlı duyarsa kalbi var . söyleyecek kimsem yok . lütfen bildğiniz bir dua falan varmı soğutmak için herşeyi yaptım herşeyi denedim 2 yıl ok büyük sınavdan geçiyorum artık gücüm kalmadı allah rızası için araştırın ALLAh katında bir dua bulun bana ancak benden soğursa biter ama soğumuyor gün geçtikçe aşık oluyor beni dövdükten sonra otrp ağlıyor kendi kendine yırtınıyor konuşuyor tam bir ruh hastası yetim kimsesi yok polise verdim hiçbişey yapmadılar nolursunuz yardım edin...