ablalarım lütfen yardım edin

Diana1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
62
1
11
Samsun
iyi akşamlar öncelikle . hemen konuya girmek istiyorum sizlerin çoğu benden büyük yardım istiyorum allah rızası için bana yol gösterin , sizden çaresiz bir genç kız olarak yardım istiyorum ,2 yıllık bir ilşkim var rabbim hepinizi çoçuğunuzu bu tip erkeklerden korusun tam bir ruhsal hasta şizofren psikopat bu yüzünü 5 aydan sonra öğrendim beni dövüyor ağzımı burnumu kanatıyor olmayan şeylerden bahane bulup dövüyor beynime dakikalarca hasar aldğmı biliyorum ama ayrılamıyorum peşimi bırakmıyor yalvarıyorum bi tekme ağzıma yiyorum. ben ayrılınca ilk konuşuyor ağlıyor kendini yumrukluyor ben kararımdan dönmince beni dövüyor , sonra tehtitler ediyor evine gelrim ailene herşeyi anlatırım diyor bana zorla sahip oldu elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum çok çaresizim ailene anlatrm diyor babam yaşlı duyarsa kalbi var . söyleyecek kimsem yok . lütfen bildğiniz bir dua falan varmı soğutmak için herşeyi yaptım herşeyi denedim 2 yıl ok büyük sınavdan geçiyorum artık gücüm kalmadı allah rızası için araştırın ALLAh katında bir dua bulun bana ancak benden soğursa biter ama soğumuyor gün geçtikçe aşık oluyor beni dövdükten sonra otrp ağlıyor kendi kendine yırtınıyor konuşuyor tam bir ruh hastası yetim kimsesi yok polise verdim hiçbişey yapmadılar nolursunuz yardım edin...

iyi akşamlar öncelikle . hemen konuya girmek istiyorum sizlerin çoğu benden büyük yardım istiyorum allah rızası için bana yol gösterin , sizden çaresiz bir genç kız olarak yardım istiyorum ,2 yıllık bir ilşkim var rabbim hepinizi çoçuğunuzu bu tip erkeklerden korusun tam bir ruhsal hasta şizofren psikopat bu yüzünü 5 aydan sonra öğrendim beni dövüyor ağzımı burnumu kanatıyor olmayan şeylerden bahane bulup dövüyor beynime dakikalarca hasar aldğmı biliyorum ama ayrılamıyorum peşimi bırakmıyor yalvarıyorum bi tekme ağzıma yiyorum. ben ayrılınca ilk konuşuyor ağlıyor kendini yumrukluyor ben kararımdan dönmince beni dövüyor , sonra tehtitler ediyor evine gelrim ailene herşeyi anlatırım diyor bana zorla sahip oldu elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum çok çaresizim ailene anlatrm diyor babam yaşlı duyarsa kalbi var . söyleyecek kimsem yok . lütfen bildğiniz bir dua falan varmı soğutmak için herşeyi yaptım herşeyi denedim 2 yıl ok büyük sınavdan geçiyorum artık gücüm kalmadı allah rızası için araştırın ALLAh katında bir dua bulun bana ancak benden soğursa biter ama soğumuyor gün geçtikçe aşık oluyor beni dövdükten sonra otrp ağlıyor kendi kendine yırtınıyor konuşuyor tam bir ruh hastası yetim kimsesi yok polise verdim hiçbişey yapmadılar nolursunuz yardım edin...
ne duası canım kardeşim
.. tekrar git,polise git bekleme bile. şikayet et. canınamı kastın var

Ne duası Allah aşkına yaa.Bu kadar mı basiretsizsin.Ne demek beni dövüyor.Ne demek zorla sahip oldu.Ne demek aileme anlatır.Seni dövüp oturup ağlayınca napıyorsun acıyormusun.Boşversene.Kimse kimseye zorla birşey yapamaz.Gider alırım darp raporumu veririm polise.Nasıl polis birşey yapamıyormuş.Ailen duymasın diye korkuyorsun da,ailen senin ölünü görsün onu mu bekliyorsun.Sen nasıl bir insansın,nasıl bu eziyeti kendine reva görüyorsun.

:KK62::KK62: hemen polise gitmelisin ailenede bi şekilde durumu ızah edersın gibi gelıyo yoksa bu adamla evlenmek zorunda bıle kalırsın söylüym yada hamıle kalırsan napacaksın :KK47: :KK57:

canim neden neyi bekliyorsun anlatirsa anlatsin babana seni oldurse dahami iyi olacak baban icin evlattan acisindan baska aci varmi bu dunyada git sikayet et rapor al biran once kurtar kendini bu psikopattan

hey Allahım ya.. polise verdim polis bi şi yapmadı ne demek. dayak sonrası git bakalım polise.
hem zorla sahip oldu bana diyorsun ne bekledin o zman polise gitmek için? bak bakalım yapıyorlar mıydı yapmıyorlar mıydı? aklınızı yitiriyorsunuz gidiyorsunuz saçma sapan adamları aklınıza sokuyorsunuz. ne biçim gençliksiniz ne biçim kızlarsınız aklım almıyor, korkutuyorsunuz beni.

bir gariplik var.
bu senin mesajın.
Sonrada kocam beni sevmiyor aldatıyor , internette başkalarıyla görüşüyor , uygunsuz sitelere giriyor galiba , bana kötü davranıyor ! ya siz erkeği mutlu etmezseniz daha cok yanarsınız , ahirette bile sorulacak soru eşinizden memnun kaldınmı erkeğe sorulacak bir soru ,!!!!! Ama biz kadınların coğu genelde surat yapmada üstümüze yok ... bir erkeğin ağzınızın içine düşmesini istiyorsanız kızlar CİLVE CİLVE CİLVEEEE :KK51: pardon ama cincellik bu konuda büyük rol oynuyor ... eşinizile cinsel hayatın bitmesi demek eşinizin sizden uzaklaşması demek . 11 de geliyor diyorsun uyan canım ne olucak hep erkeğin istemesini bekemeyin yani , sizin istemeniz erkeğin cok hoşuna gidicektir erkeğin size ilk yaklaşmasını beklemeyin siz yaklaşın cinsel yaşamınızı hayata geri döndürün herşey normale girecek , herşeye surat yapmayın herşeye alınmayın erkekler bzim kadar ince düşünmüyor yani sizin alındığınızı düşünmeyecektir bile ki siz bu sürecte kendinizi üzmekten başka birşey yapmayacaksınız .OLUR OLMADIK HERYERDE CİLVE BAYANLAR BAKIŞLARINIZ KONUSSUN ONU HEYCANLANDIRIN :KK1:

sen bunları yapmadın diyemi şidete uğradın peki

Bahsettiğin olay adli bir vaka. Polis nasıl bir şey yapmaz, ne kadarını anlattın polise. Tecavüz var, darp var, tehdit var. Can güvenliğinin tehlikede olduğunun farkında mısın?
Bir gün senin başına kötü bir şey gelirse asıl o zaman ailen mahvolur. Ayrıca tecavüze uğradıysan bunda senin ne suçun var? Her şeyi ailene anlatmalısın ve ailenle birlikte savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmalısın. Bunun başka çözümü yok.

yok babamın kalbi var da yok polis bişey yapmadı da yok dua edin de :KK11: yok yaaa ailene tabiki anlatacaksın durumu dayak yemek hoşuna mı gidiyor ? polise git tekrar kurtulmak isteyen insan bu boş tehditlere kanar mı yaa :KK62:

bir gün sinir anında seni öldürürse ne olacak madem çok düşünüyosun aileni o zaman daha çok kahrolmayacaklar mı :KK62: sinir oldum yaa aklın mantığın yok muuuu :KK67:

bir gariplik var.
bu senin mesajın.
Sonrada kocam beni sevmiyor aldatıyor , internette başkalarıyla görüşüyor , uygunsuz sitelere giriyor galiba , bana kötü davranıyor ! ya siz erkeği mutlu etmezseniz daha cok yanarsınız , ahirette bile sorulacak soru eşinizden memnun kaldınmı erkeğe sorulacak bir soru ,!!!!! Ama biz kadınların coğu genelde surat yapmada üstümüze yok ... bir erkeğin ağzınızın içine düşmesini istiyorsanız kızlar CİLVE CİLVE CİLVEEEE :KK51: pardon ama cincellik bu konuda büyük rol oynuyor ... eşinizile cinsel hayatın bitmesi demek eşinizin sizden uzaklaşması demek . 11 de geliyor diyorsun uyan canım ne olucak hep erkeğin istemesini bekemeyin yani , sizin istemeniz erkeğin cok hoşuna gidicektir erkeğin size ilk yaklaşmasını beklemeyin siz yaklaşın cinsel yaşamınızı hayata geri döndürün herşey normale girecek , herşeye surat yapmayın herşeye alınmayın erkekler bzim kadar ince düşünmüyor yani sizin alındığınızı düşünmeyecektir bile ki siz bu sürecte kendinizi üzmekten başka birşey yapmayacaksınız .OLUR OLMADIK HERYERDE CİLVE BAYANLAR BAKIŞLARINIZ KONUSSUN ONU HEYCANLANDIRIN :KK1:

yok artık bütün bunları bu kız mı yazmış... :KK57:
konu sahibi madem bu kadar bilgin var o zaman şiddet gördüğünde ne yapman gerektiğini de bilmen gerekir... :KK20:
şu yazdıklarını okuduktan sonra konunun gerçekliğine inanamadım.. hiç bir konuya da fake demedim ama seninki midemi bulandırdı kusura bakma.. :KK20:

yok artık bütün bunları bu kız mı yazmış... :KK57:
konu sahibi madem bu kadar bilgin var o zaman şiddet gördüğünde ne yapman gerektiğini de bilmen gerekir... :KK20:
şu yazdıklarını okuduktan sonra konunun gerçekliğine inanamadım.. hiç bir konuya da fake demedim ama seninki midemi bulandırdı kusura bakma.. :KK20:
benimde kafam karıştı.
neyse :KK14:

ailene anlat ya rahatsız ediyor de aılene soylemekle tehdıt edıyo korkutuyor seni eger aılene soylersen bıdaha yanına bıle yaklasamaz iki üç kızarlar aılen sonucta her gün dayak yemek daha mı iyi.. annene soyle babana soyleme eger rahatsızlanmasından korkuyosan...emın ol boylelerı korkak oluo arkasına bakmadan kacacaktır karsısında annenı gorunce..

bir gariplik var.
bu senin mesajın.

aaaaaaa yok artık bana da erkek gibi geldi şimdi :KK64::KK64:çok cilve başına bela olmus o zaman:KK70:

Dua sebepler işlendikten sonra, üzerine düşeni yaptıktan sonra yapılır.Senin duıalık değil önce hastaneye gidip rapor ardından polis ve savcılığa gitme zamanın.Allahım sen lütfen akıl fikir ver yarabbim ya.ne duası ya ne duası ?

Back
X