Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen benim insanlığıma laf edemezsin haddini bil bi kere.. ikinci olarak da bence bizden fikir almasına gerek yok o genç arkadaşının.. sen ona kadınlığın ne gerektirdiği konusunda gayet güzel akıllar verirsin bize ihtiyacın yok.. bi kadın dayak yiyince ne yapmalı onun aklını da ver bi zahmet..
hyr sen benim yazılarımı arştrp da bu yalancı diyemezsin bunu göz ada etmen gerekiyor hem öyle olsada bu durum seni ilgilendirmez cevabını yazarsın okdr
beni ilgilendirir neden biliyor musun, seni adam yerine koyup derdini okuyorum ve sana yardımcı olmaya çalışıyorum, ama konunu fake olduğunu düşünmem beni sinirlendiriyor.. kimsenin burda kimsenin zamanından çalmaya hakkı yok çünkü (gereksiz yere)
O KONU SAHİBİ AYLARCA YOK OLURSA BU KONUYU KONUŞURSUN ÇALIŞIYORUM ANCA VAKTİM OLDU , AYRICA KONU BENİM DEĞİL 18 YAŞINDAKİ KIZ COCĞUNA YARDIM AMAÇLI YAZILMIŞ BİRŞEY
Kurallar:
1- Dini konu ve yorumlar yasaktır, bu sebeple dualar, ayetler vb paylaşmak yasaktır.
2-Üyelik kime aitse yalnızca o kullanabilir, üyelikleri başkasına kullandırmak yasaktır.
3- Hakaret etmek yasaktır.