- 31 Ekim 2013
- 21.397
- 71.763
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gariplik var.
bu senin mesajın.
Sonrada kocam beni sevmiyor aldatıyor , internette başkalarıyla görüşüyor , uygunsuz sitelere giriyor galiba , bana kötü davranıyor ! ya siz erkeği mutlu etmezseniz daha cok yanarsınız , ahirette bile sorulacak soru eşinizden memnun kaldınmı erkeğe sorulacak bir soru ,!!!!! Ama biz kadınların coğu genelde surat yapmada üstümüze yok ... bir erkeğin ağzınızın içine düşmesini istiyorsanız kızlar CİLVE CİLVE CİLVEEEEpardon ama cincellik bu konuda büyük rol oynuyor ... eşinizile cinsel hayatın bitmesi demek eşinizin sizden uzaklaşması demek . 11 de geliyor diyorsun uyan canım ne olucak hep erkeğin istemesini bekemeyin yani , sizin istemeniz erkeğin cok hoşuna gidicektir erkeğin size ilk yaklaşmasını beklemeyin siz yaklaşın cinsel yaşamınızı hayata geri döndürün herşey normale girecek , herşeye surat yapmayın herşeye alınmayın erkekler bzim kadar ince düşünmüyor yani sizin alındığınızı düşünmeyecektir bile ki siz bu sürecte kendinizi üzmekten başka birşey yapmayacaksınız .OLUR OLMADIK HERYERDE CİLVE BAYANLAR BAKIŞLARINIZ KONUSSUN ONU HEYCANLANDIRIN
sen bunları yapmadın diyemi şidete uğradın peki
yüzün gözün kan içinde git rapor al. sonrada polise git. ne demek polis bir şey yapmadı. buna inanmıyorum ben
Aaa fake konu mu yaaa :-o ben de ciddi yorum yapıyorum.harikasın ya hemen seriveriyosun önceki defterleri önlerine
ulen millette ne hayal gücü var senaryo yazıp yazıp oynuyolar![]()
öyle gibi duruyoAaa fake konu mu yaaa :-o ben de ciddi yorum yapıyorum.
bu kadar terbiyesizlik kafalara zarar , bu hesap benim ama konuyu bir kardeşimize yardım etmek için açtık beraber yazdık dikkat ederseniz 18 yaşında bir çoçuğun diliyle yazdım komşumun kızı bunları yaşayan bende ona gel soğutma dualrı falan varsa buraya yazalım belki b,ilen birileri çıkar dedim ve beraber yazdık ,sen kim oluyorsun ki beni incik cincik araştırıp buraya etiket ediyorsun ? birşeyi bilip bilmeden ne konuşup benimle burda alay ediyorsun ? iyi girdinmi herkezin gözüne? yazık ya hayır yazan ben bile olsam sen kimsinki benim yazdığım şeyleri buraya beni rezil rencide etmek adıyla yazıyorsun?bir gariplik var.
bu senin mesajın.
Sonrada kocam beni sevmiyor aldatıyor , internette başkalarıyla görüşüyor , uygunsuz sitelere giriyor galiba , bana kötü davranıyor ! ya siz erkeği mutlu etmezseniz daha cok yanarsınız , ahirette bile sorulacak soru eşinizden memnun kaldınmı erkeğe sorulacak bir soru ,!!!!! Ama biz kadınların coğu genelde surat yapmada üstümüze yok ... bir erkeğin ağzınızın içine düşmesini istiyorsanız kızlar CİLVE CİLVE CİLVEEEEpardon ama cincellik bu konuda büyük rol oynuyor ... eşinizile cinsel hayatın bitmesi demek eşinizin sizden uzaklaşması demek . 11 de geliyor diyorsun uyan canım ne olucak hep erkeğin istemesini bekemeyin yani , sizin istemeniz erkeğin cok hoşuna gidicektir erkeğin size ilk yaklaşmasını beklemeyin siz yaklaşın cinsel yaşamınızı hayata geri döndürün herşey normale girecek , herşeye surat yapmayın herşeye alınmayın erkekler bzim kadar ince düşünmüyor yani sizin alındığınızı düşünmeyecektir bile ki siz bu sürecte kendinizi üzmekten başka birşey yapmayacaksınız .OLUR OLMADIK HERYERDE CİLVE BAYANLAR BAKIŞLARINIZ KONUSSUN ONU HEYCANLANDIRIN
sen bunları yapmadın diyemi şidete uğradın peki
ne fakesi siz neyden bahsediyorsunuz?öyle gibi duruyo![]()
olayın inciğini cinciğini araştıran arkadaşım keşke basit bi dille dile getirseydi bunu açıklamamı bu alıntıyı yapan arkadaşa yazdm git bak neyin ne oldğunu anla yazık insanlık bu kadar düştümü yayok artık bütün bunları bu kız mı yazmış...
konu sahibi madem bu kadar bilgin var o zaman şiddet gördüğünde ne yapman gerektiğini de bilmen gerekir...
şu yazdıklarını okuduktan sonra konunun gerçekliğine inanamadım.. hiç bir konuya da fake demedim ama seninki midemi bulandırdı kusura bakma..![]()
sen bi kere kendi terbiyesizliğine bak, okypete kafa karıştıran bir durumu ortaya koydu o kadar.. kaldı ki incik cincik araştırmaya gerek yok, senin profiline girip mesajlarına baktı mı ayan beyan ortada herşey.. madem bi tanıdığın için yazıyorsun onu da belirt.bu kadar terbiyesizlik kafalara zarar , bu hesap benim ama konuyu bir kardeşimize yardım etmek için açtık beraber yazdık dikkat ederseniz 18 yaşında bir çoçuğun diliyle yazdım komşumun kızı bunları yaşayan bende ona gel soğutma dualrı falan varsa buraya yazalım belki b,ilen birileri çıkar dedim ve beraber yazdık ,sen kim oluyorsun ki beni incik cincik araştırıp buraya etiket ediyorsun ? birşeyi bilip bilmeden ne konuşup benimle burda alay ediyorsun ? iyi girdinmi herkezin gözüne? yazık ya hayır yazan ben bile olsam sen kimsinki benim yazdığım şeyleri buraya beni rezil rencide etmek adıyla yazıyorsun?
madem bukdr beni araştırdınız diğer yazdığım bütün konulara bakın erkekmiyim değilmiyim anlayın? ayrıca ben bunu komşumun 18 yaşındasi ki kızı için beraber yazdık ona burdakiler yardımcı olur soğutma dualrını bilirler diye buraya bir konu açtım bu kdr olmaz yabanada öyle geldi sanki bi erkek kadınlardan istediğini anlatmışşş
canım bence herşeyi ailene anlatmalısın. elin çapulcusundan dayak yiceğine annenden babandan yersin. her türlü ne olursa olsun ailen sana yardım eder diye düşünüyorum.. peşime takıldı iki yıldır peşimde de şizofren yolumu kesiyor dışarı çıktığımda takip ediyor de. sana sahip olduğunu söylemezsin ailem icabına bakar sen sahipsiz değilsin!iyi akşamlar öncelikle . hemen konuya girmek istiyorum sizlerin çoğu benden büyük yardım istiyorum allah rızası için bana yol gösterin , sizden çaresiz bir genç kız olarak yardım istiyorum ,2 yıllık bir ilşkim var rabbim hepinizi çoçuğunuzu bu tip erkeklerden korusun tam bir ruhsal hasta şizofren psikopat bu yüzünü 5 aydan sonra öğrendim beni dövüyor ağzımı burnumu kanatıyor olmayan şeylerden bahane bulup dövüyor beynime dakikalarca hasar aldğmı biliyorum ama ayrılamıyorum peşimi bırakmıyor yalvarıyorum bi tekme ağzıma yiyorum. ben ayrılınca ilk konuşuyor ağlıyor kendini yumrukluyor ben kararımdan dönmince beni dövüyor , sonra tehtitler ediyor evine gelrim ailene herşeyi anlatırım diyor bana zorla sahip oldu elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum çok çaresizim ailene anlatrm diyor babam yaşlı duyarsa kalbi var . söyleyecek kimsem yok . lütfen bildğiniz bir dua falan varmı soğutmak için herşeyi yaptım herşeyi denedim 2 yıl ok büyük sınavdan geçiyorum artık gücüm kalmadı allah rızası için araştırın ALLAh katında bir dua bulun bana ancak benden soğursa biter ama soğumuyor gün geçtikçe aşık oluyor beni dövdükten sonra otrp ağlıyor kendi kendine yırtınıyor konuşuyor tam bir ruh hastası yetim kimsesi yok polise verdim hiçbişey yapmadılar nolursunuz yardım edin...
önce kelimelerinize dikkat edin.bu kadar terbiyesizlik kafalara zarar , bu hesap benim ama konuyu bir kardeşimize yardım etmek için açtık beraber yazdık dikkat ederseniz 18 yaşında bir çoçuğun diliyle yazdım komşumun kızı bunları yaşayan bende ona gel soğutma dualrı falan varsa buraya yazalım belki b,ilen birileri çıkar dedim ve beraber yazdık ,sen kim oluyorsun ki beni incik cincik araştırıp buraya etiket ediyorsun ? birşeyi bilip bilmeden ne konuşup benimle burda alay ediyorsun ? iyi girdinmi herkezin gözüne? yazık ya hayır yazan ben bile olsam sen kimsinki benim yazdığım şeyleri buraya beni rezil rencide etmek adıyla yazıyorsun?
hyr sen benim yazılarımı arştrp da bu yalancı diyemezsin bunu göz ada etmen gerekiyor hem öyle olsada bu durum seni ilgilendirmez cevabını yazarsın okdrsen bi kere kendi terbiyesizliğine bak, okypete kafa karıştıran bir durumu ortaya koydu o kadar.. kaldı ki incik cincik araştırmaya gerek yok, senin profiline girip mesajlarına baktı mı ayan beyan ortada herşey.. madem bi tanıdığın için yazıyorsun onu da belirt.
aradaki çelikiyi koyamazsın arkadaşım ben yazsamda ne farkeder ?önce kelimelerinize dikkat edin.
bu site fake üyelerden çok çekti. ayrıca 18 yaşında çocuğun dilinden yazmak ne demek. o üye olsun yazsın.alay etmiyorum ayrıca . aradaki çelişkiyi koydum.
sen benim insanlığıma laf edemezsin haddini bil bi kere.. ikinci olarak da bence bizden fikir almasına gerek yok o genç arkadaşının.. sen ona kadınlığın ne gerektirdiği konusunda gayet güzel akıllar verirsin bize ihtiyacın yok.. bi kadın dayak yiyince ne yapmalı onun aklını da ver bi zahmet..olayın inciğini cinciğini araştıran arkadaşım keşke basit bi dille dile getirseydi bunu açıklamamı bu alıntıyı yapan arkadaşa yazdm git bak neyin ne oldğunu anla yazık insanlık bu kadar düştümü ya