Allah razi olsun sizden. Neden neyi yazdigimi anlayip savundugunuz icin. Kimseyi otekilestirmedim. Kimseyi kinamadim. Sadece yanlis oldugunu belirttigim icin ve dini degerlerime gore yorum yaptigim icin konu buralara kadar geldi. Kimseye iffetsiz demedim diyemem. İffetin sozluk anlami cinsel konularda ahlak kurallarına bağlılıktir. Cocugunu ahlak kurallarina gore yetistirmeye calisan bi hanimefendiye iffetli dedim diye konuyu otekilestirmeye cektiler. Tekrar soyluyorum 19 yasindaki bi kiz icin evlilik oncesi birliktelik yanlistir. Kac yasinda olursa olsun dini degerlerime gore evlenmeden once zina yapmak yanlistir. Bunu ister uygulasinlar ister uygulamasinlar. İstedikleri kadarda beni elestirsinler dogru dogrudur. Kimseyi kinamiyorum.Sadece basta yaptigim gibi dogruyu soyluyorum.Bende herkes gibi aciz bi kulum. Kendimi ustun asla gormedim. Toplu cevap olsun tek tek cevap vermeye yoruldum.
Kardeşim bunlara ne desen anlamak istediği şeyleri anlıyorlar.
Namus önemlidir namus iki bacak arasındadır.
Zina dedğin halde hayır bu zina değil namusu bozulmadı derler
Ama ne yazık ki evlenmeden yapılan ilişki kadınnda erkeğinde namussuzluğudur.
Kadında erkekte zina etmeyeck
Zina eden biri önceden zina eden biriyle evlensin bu kadar basit.
Bu arada konu sahibi tecbe ettiğini dile getirmiş . Kaktus dunyam denen kardeşte tevbe etmişsin tevbene sadık ol demiş ne var bunda!!
Müslümanım sadece elhamdulillah müslğmanım demekle olmaz. Allah için uyaracaksın haramsa haram diceksin
Kadın erkek ayırt etmeden
Kadın erkekten üstün , erkekte kadından üstün değildir
Üstünlük yalnızca takvadadır.
Bekaret
Bana göre Müslüman olduğum için önemlidir,
Herkes kime neye inanmak istiyorsa inansın
NE EKERSEN DÜNYADA ONU BİÇECEKSİN AHİRETTE.
Allah peygamber lafı geçince delirenler var Allahtan hidayet diliyorum