Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşam tarzı, inancı sırf bazılarıyla aynı değil diye konu sahibine tavsiye adı altında hakaret edilmiş resmen. Mahallemizde bir kadın vardı oğluşunun 2'li 3'lü sevgilileriyle övünür kızlar dar pantolon giyse ne o......luğu kalırdı ne fa.....liği. Burada bu kızı yaralayan kadınlarında ondan farkı yok. Bir erkeğin paylaştığı gönderinin altlarında bunları göremiyoruz niye çünkü bu iki yüzlü ahlak anlayışı sadece kadınların tepesinde.
(Bir kadın ister yaşasın, ister yaşamasın rızası dahilinde ne tercih ediyorsa etsin o başımın tacıdır. Kimseye bekaret sözümüz yok tıpkı bir erkeğinde sözü olmadığı gibi.)
Size ters geliyorsa bekar bir kadının cinselliği bu topiği görmezden gelin. Kimse sizden tebliğ istemedi.
dumbelldore 🥺

Allah razi olsun sizden. Neden neyi yazdigimi anlayip savundugunuz icin. Kimseyi otekilestirmedim. Kimseyi kinamadim. Sadece yanlis oldugunu belirttigim icin ve dini degerlerime gore yorum yaptigim icin konu buralara kadar geldi. Kimseye iffetsiz demedim diyemem. İffetin sozluk anlami cinsel konularda ahlak kurallarına bağlılıktir. Cocugunu ahlak kurallarina gore yetistirmeye calisan bi hanimefendiye iffetli dedim diye konuyu otekilestirmeye cektiler. Tekrar soyluyorum 19 yasindaki bi kiz icin evlilik oncesi birliktelik yanlistir. Kac yasinda olursa olsun dini degerlerime gore evlenmeden once zina yapmak yanlistir. Bunu ister uygulasinlar ister uygulamasinlar. İstedikleri kadarda beni elestirsinler dogru dogrudur. Kimseyi kinamiyorum.Sadece basta yaptigim gibi dogruyu soyluyorum.Bende herkes gibi aciz bi kulum. Kendimi ustun asla gormedim. Toplu cevap olsun tek tek cevap vermeye yoruldum.
Kardeşim bunlara ne desen anlamak istediği şeyleri anlıyorlar.
Namus önemlidir namus iki bacak arasındadır.
Zina dedğin halde hayır bu zina değil namusu bozulmadı derler
Ama ne yazık ki evlenmeden yapılan ilişki kadınnda erkeğinde namussuzluğudur.
Kadında erkekte zina etmeyeck
Zina eden biri önceden zina eden biriyle evlensin bu kadar basit.
Bu arada konu sahibi tecbe ettiğini dile getirmiş . Kaktus dunyam denen kardeşte tevbe etmişsin tevbene sadık ol demiş ne var bunda!!

Müslümanım sadece elhamdulillah müslğmanım demekle olmaz. Allah için uyaracaksın haramsa haram diceksin
Kadın erkek ayırt etmeden
Kadın erkekten üstün , erkekte kadından üstün değildir
Üstünlük yalnızca takvadadır.
Bekaret
Bana göre Müslüman olduğum için önemlidir,
Herkes kime neye inanmak istiyorsa inansın

NE EKERSEN DÜNYADA ONU BİÇECEKSİN AHİRETTE.

Allah peygamber lafı geçince delirenler var Allahtan hidayet diliyorum

Valla 'bizim' gibilerinde hayat arkadaslarinin bizlere nasil davrandigini siz bilmiyorsunuz. Sizin mantiginiza gore siz birinin gelip sizi secmesini bekleyen kisisiniz. Kendi iradeniz, mantiginiz, tercih hakkiniz yok. Denizin en dibinde birinin sizi bulmasini beklemeye devam edebilirsiniz. Ben hayatima girmeye layik olacak kisiyi kendim secerim. Farkimiz bu 👍Ayrica iffetsiz diye yaftaladiginiz kisiler evlilik oncesi cinsellik yasayanlar mi? Eger oyleyse kendinizce kinadiginizi yasamadan olmemenizi temenni ederim 🙏
İster evli olsun ister olmasın, evlenmeden yapılan her ilişki haramdır iffetsizliktir . Sizden korkup Allaha karşımı geleceğim. Kibar naif olacam diye Allahın haram dedğine helalmiş gbi yorum yapıp destek mi olacam.
Yarına varacağınızIn garantisi yok.

Hanimefendi sizde benimle ayni fikirde olmayan herkes gibi neye neden cevap verdigimi umursamadan cimbizla cumle secip cevap vermissiniz.Birdaha soyluyorum kimseye iffetsiz demedim. Sadece kizini bu ahlaka gore yetistirmis bir anneye iffetli dedim. İffetin sozluk anlamina bakmanizi oneririm. Kimseyi kinamadim kinamamda. Siz evlilik oncesi birliktelik yasamis olabilirsiniz bu size gore normal olabilir. Siz beni elestirceksiniz diye yanlis olan biseye dogru DEMEM. Sizde normal birsey diyerek bunun getircegi gunah ve kotu sonuclardan kurtulamazsiniz ustelik normallestirip ornek oldugunuz icin daha fazla gunaha girmis olursunuz.Allah savunan ve yasayan herkesi affetsin. Muhurlenmis olan kalplere hidayet versin.
Amin

İster evli olsun ister olmasın, evlenmeden yapılan her ilişki haramdır iffetsizliktir . Sizden korkup Allaha karşımı geleceğim. Kibar naif olacam diye Allahın haram dedğine helalmiş gbi yorum yapıp destek mi olacam.
Vallahi helal olsun ben sinir olduğum için hiç yazışmaya girmek istemedim ama duygularıma tercüman olmuşsun 😍😍
Sizin görüşünüz oysa bizimkiside bu. Bizim saygı duymamızı istiyorsanız bir zahmet sizde saygı duyacaksınz :KK66: müslamanım diyorsan haramı savunmayacaksın! Müslüman olmayanlara sözüm yok.

NurrBanuu NurrBanuu koooş başka yobaz diyenler de var yetiş yetiş :rolleyes:
Yobaz demek yasaksa beni degil mune hanimi etiketlemen lazim. ha yasak degilse benim yapabilecegim bir sey yok cünkü kavga etmek yasak 🤭
Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.

Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
:KK70:
Sizinle sonsuza dek yazışabilmeyi çok isterdim ama aynı dili konuşmuyoruz maalesef Komik birsey yazmişsin sanirim ama ben komik olan kısmı anlayamadım gülemedim üzgünüm 🤔 ama anlayanlar var size iyi eğlenceler😉

Bu arada 14 yaşinda kizim var. Malum ergenlikte. Zoruna giden bir durum karşısında insanlarla dalga geçerek kendini ifade etmeye ve avutmaya çalıştığını farketmiştim. Bunun karşi tarafı ezmek yerine onu basitleştireceğini soylediklerinin kaale alınmayacağını öğretmiştim. Bir an aklıma geldi 😘

Yobaz demek yasaksa beni degil mune hanimi etiketlemen lazim. ha yasak degilse benim yapabilecegim bir sey yok cünkü kavga etmek yasak 🤭

Sizinle sonsuza dek yazışabilmeyi çok isterdim ama aynı dili konuşmuyoruz maalesef Komik birsey yazmişsin sanirim ama ben komik olan kısmı anlayamadım gülemedim üzgünüm 🤔 ama anlayanlar var size iyi eğlenceler😉

Bu arada 14 yaşinda kizim var. Malum ergenlikte. Zoruna giden bir durum karşısında insanlarla dalga geçerek kendini ifade etmeye ve avutmaya çalıştığını farketmiştim. Bunun karşi tarafı ezmek yerine onu basitleştireceğini soylediklerinin kaale alınmayacağını öğretmiştim. Bir an aklıma geldi 😘
kendimi niye avutayım eğleniyorum senle 🥰

Bu arada konu sahibi tecbe ettiğini dile getirmiş . Kaktus dunyam denen kardeşte tevbe etmişsin tevbene sadık ol demiş ne var bunda!!

Müslümanım sadece elhamdulillah müslğmanım demekle olmaz. Allah için uyaracaksın haramsa haram diceksin
Bekaret

Namus 2 bacak arasında derken namus kavramını sadece cinsel münasebet olarak algılayan insanlara pek diyecek laf yok namuslu yaşamak kavramı ahlaklı ve dürüst yaşamaktır.Helal para kazanmaktır mesela. Adaletli olmak ,ihanet etmemek ,Hak yememektir. Aklı sadece uckura çalışıyor bazılarının.
Allah peygamber lafı geçerken delirenler yok farklı inançlar da insanlar var daha düzgün konuşun!

Bekaret

Bana laf atıp beni alıntılamaman, uzaktan sadece beğenmedim atman, bu neyin korkaklığı bacım?

Kadinlar inci gibidir.İnciler denizin en dip koselerinde kimsenin ulasamayacagi yerlerde dogru zamanda bulunmayi beklerler. Herkes ulasamaz. Bizim gibilerin eslerinin bizi nasil el ustunde tuttuklarini biliyomusunuzki kadina gorev vasfini yukluyorsunuz? Bizim gibiler kizlarini iffetli yetistirirler evet ama bi yanlisa dustugundede onu atmazlar,kizinin elinden tutarlar yaninda olurlar. Konu sahibi kisiyi kinadigimimi gordunuzki bu yorumu yaptiniz? O kizin koselerde gizli gizli aglamasinin sebebi cok iffetli bir anneden dunyaya gelmesi ama annesi muhtemelen boyle bisey yapmasin diye gozunu fazla korkutmus olacakki kizi ona bisey anlatamamis. Bu annesinde hata olmadigini gostermez. Anneside hatali kizinin yanlisinda yaninda duracagini bilmesini saglamasi gerekiyordu. Ama kimse yanlissiz veya eksiksiz degilki.
Kadınlar inci değil kadındır. Erkeklere niye böyle yakıştırmalar yok, onların değeri belirlenirken niye fiyat biçilebilen bir nesneden bahsedilmiyor? Ulaşılamaz olmak herkesin istediği bir şey değil, bazıları da ulaşılmak ister, dünyayı kendi değer yargılarınızdan ibaret görmeniz de enteresan. Yani değerli gördüğünüz şeylerin bazı insanların gözünde pul kadar değeri yoktur, sanırım bu gerçekle ilk defa karşılaşıyorsunuz ondan böyle şaşırdınız.

Yanınızdaki adama iyi bakın, o bakire geldiniz diye sizi el üstünde tutan adama. Bu kızın yerinde olabilirdiniz, düşmez kalkmaz bir Allah, o adam sizi yine de sever miydi?

19 yasindaki bi kizi evlendirseler ailesine subyanci damgasi vurursunuz. Ailesi yobaz zorla evlendirdi dersiniz. Ama zina yapinca normallestirirsiniz. Ya bu kiz 19 yasinda ya insaf yahu.
19 yaşında evlilik gibi devasa bi sorumluluğa giriyor, 2 günlük el oğlunun sülalesi ile uğraşıyor o zaman niye insaf olmuyor? Tek derdiniz aman sevişmesin. Ama evlensin çocuk doğursun, kaynana nazı çeksin eltiyle güreşsin, görümce ile didişsin.

Bekaret

1. Sizin namusunuz 2 bacak arasında olabilir, lakin ben ve benim kafamda olanlar bu kadar zayıf bir namus anlayışını kabul etmiyoruz. Bir penisin darma duman ettiği namus namus değildir.

2. Dünyada sadece Müslümanlar yaşamıyor. Müslüman da size sormadıkça böyle şunu yap bunu yapma gibi telkinlerde bulunmanız ayıp, çünkü size sorulmuyor. Bilgi çağındayız merak etmeyin herkes bi google ile anlattığınız o basit temel bilgilere erişebilir. Destek olmuyor içine su serpmiyorsunuz hesaba da çekmeyin unutmayın siz Allah değilsiniz.

Helal diyen kim kafanızdan uydurmayın. Herkes kaç yaşında neyin ne olduğunu bilir zateen.

Herkesin iffeti kendine bunu sorgulamak size düşmez. İsteyen istediği zaman cinsellik yaşar bu kimseyi alakadar etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X