- 10 Mart 2010
- 1.875
- 1.803
Kızlar ailelerinden uzaklaşıyor, ilk kendine yakın hissettiği veya derdini saklamadan anlatabildiği insana güvenip gidiyor. Bu kadar korku, baskı insana daha çok yanlış yaptırır bunun farkında değiller. Sorsan kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu, okuldan eve evden okula giderdi diye anlatırlar. O kadar tanımıyorlar kızlarını.Hayır yani başını öne eğip hesap vereceği adamı da dayısı 18 yaşında kolundan tutup eskorta götürdü, aslan oğlum kaplan oğlum kızlar sana kurban olsun diye yetiştirildi, her şeyi kendine hak görüyor, özgüven tavan. Ama kadınlar kendini tutsun, ilkokulda yanına oturduğu erkek çocuğa kadar hesaba çekilsin.
İstiyorlar ki kızlar kendileri ne derlerse onu yapsın, öyle yaşasın, kendilerine yanlış gelen şeylerde gözü olmasın, duyguları olmasın istekleri olmasın, sürekli ders çalışsın, dışarlarda sürteceğine anasıyla sabah akşam ev temizlesin, güvenli bir alanın içinde olsun evlenip kendine yeni bir çoban bulana kadar ordan çıkmasın. Da, işte öyle bir hayat yok.Kızlar ailelerinden uzaklaşıyor, ilk kendine yakın hissettiği veya derdini saklamadan anlatabildiği insana güvenip gidiyor. Bu kadar korku, baskı insana daha çok yanlış yaptırır bunun farkında değiller. Sorsan kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu, okuldan eve evden okula giderdi diye anlatırlar. O kadar tanımıyorlar kızlarını.
Haaahaaa bana begenmedim atanlar bana karşılık veriyorÖyle bir konu olmuş ki, her yorumun altında beğenmedim var
İade-i beğenmedim.Haaahaaa bana begenmedim atanlar bana karşılık veriyorduygularimiz karşılıklı
İşte öyle bir konu ki neresinden çekersen elinde kalıyo. Genelde bu tipler yapıp yaparken pişmanlık duymayıp sonra duyanlar. O yüzden yorumum yok bu konuyaaHaaahaaa bana begenmedim atanlar bana karşılık veriyorduygularimiz karşılıklı
Yargılamak , kinamak bizim haddimiz degil ki hepimizin genclik yılları oldu kimine gore hata kimine gore değil bakış açısına göre değişir ama bunu elestrirken yerden yere vurmak gerekmiyorİşte öyle bir konu ki neresinden çekersen elinde kalıyo. Genelde bu tipler yapıp yaparken pişmanlık duymayıp sonra duyanlar. O yüzden yorumum yok bu konuyaa
O yüzden susuyorum yaYargılamak , kinamak bizim haddimiz degil ki hepimizin genclik yılları oldu kimine gore hata kimine gore değil bakış açısına göre değişir ama bunu elestrirken yerden yere vurmak gerekmiyor
Akıllı kadınsınO yüzden susuyorum ya
Biri size niye bunu soruyor? Nasıl bir çevreniz var sizin? Asla cevap vermeyin.biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin
Beğenmedim atınca bişey değişmiyor aslındaTurunc chemist Katibin Ruhu çocuklar kavga ederken mahalle arkadaşlarını toplayip gelir ya şuan benim yorumlara yapilan bu hahaaa begenmedim atinca ne oluyor acep çokta seyimdey di
Hanımefendi sitenin %80i müslüman? Sanki yurtdışında müslümanla karşılaşmış gibi konuşuyorsunuzKendi yasamaya calistigim usulde destek ve tavsiye verdim. Konu sahibi zaten Allaha tovbe ettigini belirtmis. Buradan da anlasiliyorki kendisi musluman. Benim yazdigim yazida ne gibi bi fetva oldugunu cikardiniz ne hocayim ne alim ? Herkes gibi bu cok normal bisey diyemem cunku o sekilde yasamiyorum elhamdulillah
Yaptiklari yorumlar ayet hadis karsiti olunca anlamakta zorluk cekiyorum hangi dine mensup olduklariniHanımefendi sitenin %80i müslüman? Sanki yurtdışında müslümanla karşılaşmış gibi konuşuyorsunuz
biriyle oldun mu diye soran biriyle iletişimini anında kes. öyle insanlar önce bi irkilecekler yaşadığını söylediğinde senden faydalanacak, ve sonrasında yüzüne vurup gidecek. o kişiliklerden uzak dur.Abla okuyorum unide ama hiç kız kardeşim kuzenim arkadasm pek yok konuşabilecegim anneme bunu söylesem olacakları düşünemiyorum ama bir anlık gelişti inanki sonra ağlaya ağlaya mahvoldum ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler .ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin
Velev ki öyle, kimseyi ilgilendirmiyorYaptiklari yorumlar ayet hadis karsiti olunca anlamakta zorluk cekiyorum hangi dine mensup olduklarini