Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee bak ne güzel üni okuyormussun neden bu kadar karamsarsin daha çok gençsin okulunu bitirip meslegini eline al gerisini boşver olan olmuş artık önüne bakacaksın önceliğin kendin ve okulun olsun 😉🌺
Öyle mi ilerde sorun olmaz mı ki ne yapmam lazım sorun olmaması için abla

Öyle mi ilerde sorun olmaz mı ki ne yapmam lazım sorun olmaması için abla
Hiç bir şey yapmayacaksın seni seven her halinle sever artık bekaretin pekte onemi yok ablacığım belki baskin bir aile için de büyüdüğünden böyle sorun ediyorsun etme kimseye helede bir erkeğe bir şeyler kanitlamak zorunda değilsin kendini böyle sartlandirma kimseyi ilgilendiren bir durum yok sen kendin için yaşa başkaları ne düşünür ne soyler diye değil

Abla okuyorum unide ama hiç kız kardeşim kuzenim arkadasm pek yok konuşabilecegim anneme bunu söylesem olacakları düşünemiyorum ama bir anlık gelişti inanki sonra ağlaya ağlaya mahvoldum ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler .ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin
Ben bu konularda biraz yobaz biriyim sanirim keske psikolojini bu denli etkileyecek biseyi yapmasaydın ama olan olmuş bu konuya takılmayan çok insan var ayrıca namus iki bacak arasında değil Ben eşimden başkasıyla olmadım ama benim eşim böyle der ve cok haklı sadece okuluna odaklan iş sahibi ol sonra hersey olur biraz sakinleş alnında bakire olmadığın yazmiyor nerden bilsinler bence kimseye De söyleme çünkü dostum dersin söylersin arkandan başka konuşur bu durumu sana karşı kullanir Allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda degilsin

Hiç bir şey yapmayacaksın seni seven her halinle sever artık bekaretin pekte onemi yok ablacığım belki baskin bir aile için de büyüdüğünden böyle sorun ediyorsun etme kimseye helede bir erkeğe bir şeyler kanitlamak zorunda değilsin
Off çok teşekkür ederim kaç aydır ağlayıp duruyorm tek başıma.peki söylemeli miyim sorduklarında bunu yalan mı söylemeliym kullanmasinlar diye

Ben bu konularda biraz yobaz biriyim sanirim keske psikolojini bu denli etkileyecek biseyi yapmasaydın ama olan olmuş bu konuya takılmayan çok insan var ayrıca namus iki bacak arasında değil Ben eşimden başkasıyla olmadım ama benim eşim böyle der ve cok haklı sadece okuluna odaklan iş sahibi ol sonra hersey olur biraz sakinleş alnında bakire olmadığın yazmiyor nerden bilsinler bence kimseye De söyleme çünkü dostum dersin söylersin arkandan başka konuşur bu durumu sana karşı kullanir Allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda degilsin
Tamam teşekkür ederim

Abla okuyorum unide ama hiç kız kardeşim kuzenim arkadasm pek yok konuşabilecegim anneme bunu söylesem olacakları düşünemiyorum ama bir anlık gelişti inanki sonra ağlaya ağlaya mahvoldum ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler .ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin

Sana biriyle oldun mu sorusunu sormaya cesaret eden kişi hadsiz ve saygısızdır ne isin var onunla baş engeli selamı bile kes.

Pişman olduysan pişmanlığına uygun bir yaşam ile hayata devam et. Dogru insan karşına çıktığında önce senin kalbini tanımak ister. Bacak arani değil. Sevdiniz birbirinizi ciddi bir yola mı girdiniz baktın o kişi buna çok önem veren biri aşırı muhafazakar, kendi de dikkat etmiş. O dürüstlüğü hakediyor iste. Ya samimi bir şekilde paylaş ya da sessizce başka bir bahane ile yolunu ayır.
Hepsi bu..

Ne intiharı sacmalama!

İlk defa giriyorm bu siteye çok kötüyüm.ben yobaz bir ailede büyüdüm ve 19 yaşına kadar kimseden Sevgi görmedim elini tutmadım kimsenin.19 umda da srfszin biri kandırdı manipüle etti ilişkiye girdk bir anda oldu .ve kandı her yer ben ağlaya ağlaya gözümde yaş bitti çünkü ailem duysa beni mahveder. O kişiden ayrıldım öncesinde sırf ayrılmasın diye de korkumdan birkaç kere daha yaşandı .sonra kullanılmaktansa ayrıldım . Bundan sonra kimseye yaklasamiyorm ilk ve son oldu .biri olunca da soruyorlar biriyle oldun mu fln die cevap veremiyorm .ben nasıl evlenicem ilerde aileme ne dicem tövbeler ettm Allah'a yalvardım agladm .ama çok kötüyüm yaşamış olan var mı kimseye demeyip kimseyle evlenmesem mi görücü usulü gelse ne dicem sorsalar ablalarim yargılamayin lütfen
Tövbe ettim Allah'a yalvardım diyosun, önemli olan bu değil mi ? Gerçek bir psişmanlik ve tövbe . Yaşanması çok kötü olmuş ama bu saatten sonra kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

Yobaz ailede büyüdün ve sevgi görmedin diye mi gittin elin herifiyle defalarca kez seviştin kızım. Şimdide intihar edicem diyosun.
Evet yobaz bir ailede büyüdü sevgi görmedi diye bunları yaptı. Herkesin de ergenliği ilk gençliği daşş gibi geçmiş maşallah burda herkes zeka küpü olarak doğmuş hiç hata etmemişler neyse alın bu da madalyanız. 🥇

Cok kotu bi sey yapmissin bu dogru evet. Ama Allah tovbeleri kabul edendir. Tovbende samimi ol bidaha asla zinaya bile yaklasma. Gorucu usulu biriyle evlenirsen sıkıntı cikabilir. Ailene durumu anlatma ihtimali var. İlerde evlencegin kisiye mecburen bunu anlaticaksin 1 kerelik oldugunu ve tovbe ettigini. Tovbende okadar samimi olki evlencegin kisiyle dugunden bi gun oncesi bile oyle bisey yapmaki karsindakinin sana guveni sarsilmasin. Bol bol istigfar et Allah karsina oyle birini cikaricaktir
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değil. Çok şükür ki sizin gibi zihniyette insan çok az. Fetva mı istemiş kız senden?

Konu sahibi lütfen intihar gibi düşüncelere girme yaşın çok genç ileride karşına düzgün bir insan yine çıkacak böyle bir şeyi dert etmeyen. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin soranlara da bu seni ilgilendirmez bu tarz konulara girmek istemiyorum diye cevap ver. Sana bunu soranlar da seninle olmak isteyenler ağzını arayanlar unutma karşına böyle bir şeyi sormadan seni sevecek insan çıkacak bir çok örneği var.

Sizden fetva istememiş tavsiye ve destek istemiş.
Kendi yasamaya calistigim usulde destek ve tavsiye verdim. Konu sahibi zaten Allaha tovbe ettigini belirtmis. Buradan da anlasiliyorki kendisi musluman. Benim yazdigim yazida ne gibi bi fetva oldugunu cikardiniz ne hocayim ne alim ? Herkes gibi bu cok normal bisey diyemem cunku o sekilde yasamiyorum elhamdulillah🤲

Tek sorun ne biliyor musun bu konuyu önce annene söylemeden buraya açmış olman ;

Yaşın 25 yaş altı ise burada gelen bazı kötü linçimsi yazıları kaldırabilir misin? Seni daha da kötü bir hale sokmasından korkarım. Her ne hata yapmış olursan ol bunu ailene anlatmak doğru olanı şimdi anne baba var anne baba var aileni bilmiyorum ama ailene kullandığın kelime her ne olursa olsun yobaz kelimesi doğru değil senin fikrine göre erkeklerle birlikteliğe girmek uygun iken onlar için uygun olmayabilir herkesin yetişme tarzı, inancı bu durum için uygun olmayabilir. Ama her ne olursa olsun evlat ne yapmış olursa olsun bilinçli bir ebeveyn evladının arkasında ve gerekli desteği vermesi gerekir. Anneni bilmiyorum nasıl biri ortalığı velveleye verecek biri değilse söyleyip rahatlayabilirsin en azından birlikte olduğun kişinin ileride seni tehdit etme şansı olmaz. Bu birlikteliği kullanma şansı olmaz. Diyecek başka söz bulamıyorum.

ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler
Buna iyi veya kötü diye bir genelleme yapılamaz önce bunu bilmeni isterim başkaları için iyi olan bir şey bir başkası için kötü olabilir. Herkesin yetişme tarzına ve inancına göre şekillenir. Ailen onların kültürüne, eğitimine, inancına göre seni yetiştiriyorlar ben de isterim ki benim evladım benim inancıma göre yaşasın onu aşılamaya çalışırım ama tercih onun kimse kimsenin yaşamına müdahale edemez. Seni bu günlere getiren, yetiştiren, okutan ailene yobaz gibi bir kelimeyi yakıştırmanı da hiç uygun bulmadım. Yobaz dediğin ailen gün gelir en zor zamanında yanında olur feleğin şaşar.

Cok kotu bi sey yapmissin bu dogru evet. Ama Allah tovbeleri kabul edendir. Tovbende samimi ol bidaha asla zinaya bile yaklasma. Gorucu usulu biriyle evlenirsen sıkıntı cikabilir. Ailene durumu anlatma ihtimali var. İlerde evlencegin kisiye mecburen bunu anlaticaksin 1 kerelik oldugunu ve tovbe ettigini. Tovbende okadar samimi olki evlencegin kisiyle dugunden bi gun oncesi bile oyle bisey yapmaki karsindakinin sana guveni sarsilmasin. Bol bol istigfar et Allah karsina oyle birini cikaricaktir
of niye anlatmak zorunda ya, hayatından çıkartsın böyle kafada olan insanları. Namusu iki bacak arasında görüp, ayıp, günah diye diye cinsellikten gram zevk almayan sadece kocasını mutlu etmek için görev olarak yapan kadınlara döndünüz. Sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklar işte bunlar. Aileden korkudan odasında gizli gizli ağlayan, intiharları düşünen parayı bulunca da gidip kızlık zarı diktiren.

Ben üniversitedeyim mühendislik okuyorum iyi bir yerde ama ailem duyar ilerde bisey olur korkusuyla yalnız kalırım korkusu geçmiyor
Aman sende ya, çek git okuduğun yerde iş bul kendine yaşamaya devam et. Ne güzel imkanın varmış neden üzülüyorsun. Çevrenden de uzak tut o kafada insanları. Madem seviştin arkasında dur. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin ki. Zaten madem üniversite okuyorsun mümkünse görücü usulude evlenme yani. Merak etme ailenin düşünce yapısında olmayan o kadar çok insan var ki. Seni sadece bir zar için hayatında isteyemeyecek adamın sokağından bile geçme zaten.

of niye anlatmak zorunda ya, hayatından çıkartsın böyle kafada olan insanları. Namusu iki bacak arasında görüp, ayıp, günah diye diye cinsellikten gram zevk almayan sadece kocasını mutlu etmek için görev olarak yapan kadınlara döndünüz. Sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklar işte bunlar. Aileden korkudan odasında gizli gizli ağlayan, intiharları düşünen parayı bulunca da gidip kızlık zarı diktiren.
Hayır yani başını öne eğip hesap vereceği adamı da dayısı 18 yaşında kolundan tutup eskorta götürdü, aslan oğlum kaplan oğlum kızlar sana kurban olsun diye yetiştirildi, her şeyi kendine hak görüyor, özgüven tavan. Ama kadınlar kendini tutsun, ilkokulda yanına oturduğu erkek çocuğa kadar hesaba çekilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X