Ne savcılıktan ne ölümden ne de bişeydi korkusu var. Ona hiçbir şekilde zarar vermemem ki. Zaten şuan denetim altında. O mahkemelerden de en fazla 2-3 ay yatarmış. Yaşımız aynı ve sanırsam 18olmadan işlediği suçlar. Bu yüzden kurtarıyorO mahkemelerden bisey cikmazmi acaba? Ailene soyleyip tasinicaksiniz izini kaybettiriceksin ve savciliga suc duyurusunda bulunucaksin tehtitleriyle ilgili
Ne savcılıktan ne ölümden ne de bişeydi korkusu var. Ona hiçbir şekilde zarar vermemem ki. Zaten şuan denetim altında. O mahkemelerden de en fazla 2-3 ay yatarmış. Yaşımız aynı ve sanırsam 18olmadan işlediği suçlar. Bu yüzden kurtarıyor
Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisiAilene söyleyemezsin de ne yaparsın peki? Ailene söyleme, başına bir iş gelsin, o yüzden kalpten gitsinler öyle mi? Biraz mantıklı düşün. Sen bir ailenin gücünü fazla hafife alıyorsun. Anne baba dediğin çocuğuna kızgınlıktan köpürse de, onu koruyup kollamak için pençelerini çıkarır. Ailenle konuş, birlikte savcılığa gidin. Başka yapılacak bir şey yok.
Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.ailenize anlatacaksınız tabii ki. Gerekirse polise gideceksiniz. Yazın toplanın ailenizle hepiniz gidin memlekete nereye gittiğinizi de söylemeyin arada o sinirlenir çatlar ölür falan ama yatışır diye düşünüyorum.
Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.
eminmsin:)Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz
Pıçak takmak nedir yav? Sokak ağzıyla mı yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun anlayamadım.Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
Ben oralarda bir yerde kalmışımeminmsin:)
Ay hiç güleceğim yoktuabartma
Pıçak takmak nedir yav? Sokak ağzıyla mı yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun anlayamadım.
Sunduğumuz her çareyi, onu yapamam, bunu yapamam diyerek, çıkmaza sokacaksın belli ki. Eee o zaman ne diyelim? Kır dizini, kulu kölesi ol, hayatını mahvet mi diyelim? Yurt dışına kaçsan bulurmuş, bir lafına bakarmış... Bence ya sen ya o fazla mafya dizisi seyretmişsiniz. Sicili kabarık diye, tüm dünya emirlerini beklemiyor herhalde bu sorunlu ergenin. Azıcık mantıklı ol. Havladığının yarısı kadar ısıramayacak tipler bunlar. Savcılığa gitmiyorsan, başka ne denebilir? Sen söyle bakalım, başka ne yapılabilir?
Canı sıkılmış, kk’ da bi üyelik açayım da azcık eğleneyim demiş.Pıçak takmak nedir yav? Sokak ağzıyla mı yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun anlayamadım.
Sunduğumuz her çareyi, onu yapamam, bunu yapamam diyerek, çıkmaza sokacaksın belli ki. Eee o zaman ne diyelim? Kır dizini, kulu kölesi ol, hayatını mahvet mi diyelim? Yurt dışına kaçsan bulurmuş, bir lafına bakarmış... Bence ya sen ya o fazla mafya dizisi seyretmişsiniz. Sicili kabarık diye, tüm dünya emirlerini beklemiyor herhalde bu sorunlu ergenin. Azıcık mantıklı ol. Havladığının yarısı kadar ısıramayacak tipler bunlar. Savcılığa gitmiyorsan, başka ne denebilir? Sen söyle bakalım, başka ne yapılabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?