Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

Kbrdrkx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
21
12
8
Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum

Son düzenleme:
Ailene söyleyemezsin de ne yaparsın peki? Ailene söyleme, başına bir iş gelsin, o yüzden kalpten gitsinler öyle mi? Biraz mantıklı düşün. Sen bir ailenin gücünü fazla hafife alıyorsun. Anne baba dediğin çocuğuna kızgınlıktan köpürse de, onu koruyup kollamak için pençelerini çıkarır. Ailenle konuş, birlikte savcılığa gidin. Başka yapılacak bir şey yok.

O mahkemelerden bisey cikmazmi acaba? Ailene soyleyip tasinicaksiniz izini kaybettiriceksin ve savciliga suc duyurusunda bulunucaksin tehtitleriyle ilgili
Ne savcılıktan ne ölümden ne de bişeydi korkusu var. Ona hiçbir şekilde zarar vermemem ki. Zaten şuan denetim altında. O mahkemelerden de en fazla 2-3 ay yatarmış. Yaşımız aynı ve sanırsam 18olmadan işlediği suçlar. Bu yüzden kurtarıyor

napalım gidip kulağını mı çekelim. polise gitmekten başka çaren yok.

ailenize anlatacaksınız tabii ki. Gerekirse polise gideceksiniz. Yazın toplanın ailenizle hepiniz gidin memlekete nereye gittiğinizi de söylemeyin arada o sinirlenir çatlar ölür falan ama yatışır diye düşünüyorum.

Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi

Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.

abartma

Sindirmeye çalışıyor.Ailene söyle korkma ,çekinme.Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz o istediği kadar korkmam etmem desin dursun .İşte sende ailenin nasıl olduğunu hissettirdiysen . daha da üzerinde baskı kurmaya çalışıyor,çalışacak elbet vardır ailede akrabalarda bir büyüğün .Bu kadar gözünde büyütme .
Anlatırsın anlatabileceğin bir büyüğüne gidersiniz savcılığa alırsın uzaklaştırmanı
Böyle daha büyük tehlike altındasın

Pıçak takmak nedir yav? Sokak ağzıyla mı yazıyorsun, dalga mı geçiyorsun anlayamadım.
Sunduğumuz her çareyi, onu yapamam, bunu yapamam diyerek, çıkmaza sokacaksın belli ki. Eee o zaman ne diyelim? Kır dizini, kulu kölesi ol, hayatını mahvet mi diyelim? Yurt dışına kaçsan bulurmuş, bir lafına bakarmış... Bence ya sen ya o fazla mafya dizisi seyretmişsiniz. Sicili kabarık diye, tüm dünya emirlerini beklemiyor herhalde bu sorunlu ergenin. Azıcık mantıklı ol. Havladığının yarısı kadar ısıramayacak tipler bunlar. Savcılığa gitmiyorsan, başka ne denebilir? Sen söyle bakalım, başka ne yapılabilir?

O picak lafi bana da toaf geldi. Ailesi acayip tutumlu ama böyle birini bulup takilmaya kadar serbest? Ailesi hic mi süphelenmiyor bu disari cikarken.Psikopat görse hemen birakmiyordur ki. Bise telefonu hep acik. Bence bütün hikaye biraz "karadeniz" gibi.

Canı sıkılmış, kk’ da bi üyelik açayım da azcık eğleneyim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…