- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Kpssye hazirlaniyorum. Mezun olduktan sonrada 1 bucuk sene kadar muhasebecilik yaptim ama kpssye hazirlanayim diye ayrildim o isimden. Evde oturamiyorum zaten. Kesinlikle calismak istiyorum evlensekte evlenmesekte. Kpssden tek umudumuz. Kucuk sehirde özel sektör olarak is imkani pek yok zaten.Bence ilk basta is sahibi olun goruculerin vakti yerinde olsa bile cok zengin olmadigi sure sizin yinede calismaniz gerekecek hayat zor. Zaten okumus birisiniz evde oturamazsiniz.
Sonra akliniz karisoyorsa sevgilinizi pek sevmiyorsunuz.
Baska bir oneri aile cok dindarsa muhakak sorun cikacak. Esimin ailesi sevgilinizin ailesi gibi beni begenmiyorlar mesela iki lisans okumama ragmen cunku kapali degilim.
En son her seyi kendiniz yapmak zorundasiniz bunu acik bir sekilde ifade etmis bunu goze almaniz lazim.
AlkışSevmediğimi de olacak.
Maşallah umarım emeklerinin karşılığını alır işe girersin. Çok sevinirim senin adına. En azından mutlu olabilen insanlar olma ihtimali bile sevindirici.Biri örgün biri acikogretim. 4 yilda 2 lisans bitirdim aslinda =)
Aklim gorucu geldigi icin degil sevgilimle kavusamamiz surekli engel cikmasi bi turlu is bulamamasi is bulsa ailesinin destek cikmayacak yada cikamayacak olmasi vs vs sebeplerden karisiyor. Nerden de yazdim su görücü olayini.Surekli gorucu geliyor ve sizin de akliniz karisiyorsa evlenmeyin zaten. Simdi akli karisanin evlendikten sonra da akli karisir.
Ayrica parasiz da evlenilmez. Once calisin kazanin birktirin,sonra bakarsiniz
Benim tek merak ettiğim nokta 26 yaşına iki lisansı nasıl sığdırdın abla
Bence de sevmiyorAyy içim sıkıldı okurken ayrıl gitsin. Atanacakta para kazanacakta o parayı önce aileye yedirecekte sana bilezik alacakta sonra mobilya alacakta sonra düğün yapacakta , amannn zaten sevmiyorsun . Görücülere randevu ver, birinden hoşlanırsın bir sürü geliyorsa.
Nisanlim mi? Sevgilim beni niye oldugum gibi kabul etmesinki? Oldugum gibi kabul ediyor. Aileside simdilik ediyor ama ilerde sorun olma ihtimali büyük. Sevgilimin beni oldugum gibi kabul etmemesi ne alakaNisanlinizin sizi içten içe olmadığınız gibi kabul etmediği maddiyatdan ve şıkır şıkır düğünden daha büyük bir sorun farkındasınız değil mi?
Gorucuyu yazmasaniz daAklim gorucu geldigi icin degil sevgilimle kavusamamiz surekli engel cikmasi bi turlu is bulamamasi is bulsa ailesinin destek cikmayacak yada cikamayacak olmasi vs vs sebeplerden karisiyor. Nerden de yazdim su görücü olayini.
Ne zaman vurmuyorlar ki ya gercekler iyice belirginlessin diye yada bir tokat atip kendine getirmek icinKk yine kızı yerden yere vurmuş. Kimse kusura bakmasın ama ben realistimdir. İş bulunacak borca girilecek ev düzülüp evlenilecek aile hiç bir şeye karışıp beş kuruş harcamayacak. Oldu canım..
O zaman niye evleniyoruz ki dert çekmeye mi ? İnsanın rahatını bozup sıkıntı çekmek için evlenmesi için deli olması lazım. Size daha iyı
bir hayat standardı sağlamıyorsa evlenmeyin çinkü yürümüyor görüyoruz örneklerini. Ha zorluk her evlilikte olur ama daha başlarken böyleyse zor yani..
Yok kapan yok haremlik selamlık yok düğününü kendin yap borca gir bu ne yaw... Hiç evlenme otur evinde daha iyi.
Konu sahibi net ol. Eğer erkek arkadaşınla olmuyorsa uyuşamıyorsan ayrıl. Görücü kısmını sonra düşünürsün
He he tabi arkadas hakli sana sira gelene kadar biyolojik yasinda dolar konu sahibiAyy içim sıkıldı okurken ayrıl gitsin. Atanacakta para kazanacakta o parayı önce aileye yedirecekte sana bilezik alacakta sonra mobilya alacakta sonra düğün yapacakta , amannn zaten sevmiyorsun . Görücülere randevu ver, birinden hoşlanırsın bir sürü geliyorsa.
Belki de abisinden kaldi kredi borcu bilemeyiz kiAbisine yapmislar ama o sira durumlari var ki yapmislar. Kredi batagindaki aile zaten bisey yapamaz. Kyk borclariniz ise girdiginde cogu ona gider. Yok pek oluru gorunmuyor. Siz de gorememissiniz ki alternatifleri secmek icin bizden destek isteyip vicdaninizi susturmaya calisiyorsunuz. Hayirlisi olsun sevmek onemli ama maddiyat yoklugunda sevgiyi gozu gormez insan.
En kutsal duygu sonucta bu yonden haklisinYani yasim geldi degil aslinda oyle bi derdim yok fakat hep genc anne olmak istemistim. Pcosum var. Evlenir evlenmez hemen cocugum olmayabilir belki 2 3 sene tedavi olmam gerekecek bilemiyorum. O sebepten seneye bari kavusuruz umidiyle yasiyoruz. Oda kpssden bi cacik olursa tabi. Evliligin tadini cikaramadan su borcu nasi odiycez bunu nasil odiycez diye kavga huzursuzluk vs yasamak istemiyorum cunku cokca ornegini gordum, sahit oldum.
Seviyorum ama bu sekilde zor. Bi cikar yol var mi bilmiyorum. Isini bulsun biraz para biriktirsin oyle evlenelim desen gene 1 2 senesi var onunda. Pcos belimi büküyor iste. Ya yasim cok gecerde anne olma ihtimalim iyice azalirsa diyede korkuyorum. En cok beni uzen bu aslinda.
Butun kv ler gelini sever canim ama yanindan gidene kadar buyuk ihtimal ayni evde oturalim biz ölürsek bu ev senin olacakta denmistir sevgilineKpssye hazirlaniyorum. Mezun olduktan sonrada 1 bucuk sene kadar muhasebecilik yaptim ama kpssye hazirlanayim diye ayrildim o isimden. Evde oturamiyorum zaten. Kesinlikle calismak istiyorum evlensekte evlenmesekte. Kpssden tek umudumuz. Kucuk sehirde özel sektör olarak is imkani pek yok zaten.
Sevgilimi seviyorum. Sevmesem 4 sene beklemezdim. Ailesini ilk gunden beri biliyordum ama gun gectikce farkli seyler ogreniyorsunuz tabiki. Dedigim gini ailesiyle pek yuzyuze gelmedik. Geldigimizdede oturup dugun konusmadik. Ama sevgilimin anlattiklari farkli olaylardan edindigim bilgiler bunlar. Bende 2 lisans bitirdim. Guya cok seviyorlar beni. En azindan sevgilim oyle soyluyor. Gonlumu yapmak icin mi soyluyor cidden mi oyle emin degilim. =) ne kadar sevselerde kapan dediklerinde kapanmazsam benden kotusu olmaz. Bunuda biliyorum =)
Hislerin yanılıyor =) napacagimi bilsem saatlerce buraya neden yazayimki neden fikir almak isteyeyim. Biseylerin farkindayim evet ama zor olacak ama neden herkes ayril gitsin diyor. Birileride cikip kizim sevecek adami bulmussun şunu soyle yapin bunu boyle yapin demiyor. Ayril gitsin denecek kadar kolay olsa ayrilirdim giderdi burda gecenin bu saatinde vaktimi harcamazdim. 4 sene dile kolay sanirim. Emek var sevgi var.. Ama bu kadar zorluk varken en kolayi pes etmekken neden herkes pes et gitsin diyor.Sevgilinle evlenme dememiz için konu açmışsın sanırım evet evlenme.
Bu arada kafan çatır çatır çalışıyor sen zaten napıcağını biliyorsundur,ben hissettim bunu burdan
Hislerin yanılıyor =) napacagimi bilsem saatlerce buraya neden yazayimki neden fikir almak isteyeyim. Biseylerin farkindayim evet ama zor olacak ama neden herkes ayril gitsin diyor. Birileride cikip kizim sevecek adami bulmussun şunu soyle yapin bunu boyle yapin demiyor. Ayril gitsin denecek kadar kolay olsa ayrilirdim giderdi burda gecenin bu saatinde vaktimi harcamazdim. 4 sene dile kolay sanirim. Emek var sevgi var.. Ama bu kadar zorluk varken en kolayi pes etmekken neden herkes pes et gitsin diyor.
O zaman sadece ve sadece sinaviniza odaklanin gerisine pek kafa yormayin. Sinavi kazandiktan sonra bakarsiniz hala beraberseniz o zaman o konuya odaklanirsiniz. Simdi her sey belirsiz beklemek zor gibi geliyor Ama evlenirseniz daha zor olur hazirlanmak, bos versenizde pisman olursunuz tum hayat boyunca. Biraz bencil olun once siz sonra sevgili.Kpssye hazirlaniyorum. Mezun olduktan sonrada 1 bucuk sene kadar muhasebecilik yaptim ama kpssye hazirlanayim diye ayrildim o isimden. Evde oturamiyorum zaten. Kesinlikle calismak istiyorum evlensekte evlenmesekte. Kpssden tek umudumuz. Kucuk sehirde özel sektör olarak is imkani pek yok zaten.
Sevgilimi seviyorum. Sevmesem 4 sene beklemezdim. Ailesini ilk gunden beri biliyordum ama gun gectikce farkli seyler ogreniyorsunuz tabiki. Dedigim gini ailesiyle pek yuzyuze gelmedik. Geldigimizdede oturup dugun konusmadik. Ama sevgilimin anlattiklari farkli olaylardan edindigim bilgiler bunlar. Bende 2 lisans bitirdim. Guya cok seviyorlar beni. En azindan sevgilim oyle soyluyor. Gonlumu yapmak icin mi soyluyor cidden mi oyle emin degilim. =) ne kadar sevselerde kapan dediklerinde kapanmazsam benden kotusu olmaz. Bunuda biliyorum =)
O kadar okudum okudum da gittim 25 yaşında olupta 2 ay snra 26 yı bitireceğine takldım bende nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?