• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamla mahkemelik olduk nolur fikir verin :(

benim bildiğim mahkeme kararı ile silinmiş dahi olsa mesajlar çıkartılabiliyor...
arkasını bırakma ve hakkını ara...
çok geçmiş olsun...

eşim msjları sildi,ama ben yinede mahkemede söyleyeceğim,tabiki bana sen başlattın diyor yalancı iftiracının teki,hakim kime inanacak çok merak ediyorum başıma bela oldu allah da ona daha beter belalar versin inşallah..bide şahit benim kardeşim olduğu için seni koruyo kardeşin gibi düşünürler diyorlar sizce ben mahkemede hakime bu kadını nasıl anlatabilirim yani bunun bütün yaptıklarını anlatsam akşama kadar sürer hiç hakim önünede çıkmadım ne dicemi bilmiyorum..

kiralık katil derken?

kaynananın tek izi tırnak izi.. neticede kül tablası atma girişimleri akim kalmış..

konu sahibi kadının suratını deşmiş..

hem de erkek kardeşi yandaşken..

muhtemelen erkek kardeş kaynanın elini kolunu tuttu, kadın etkisin hale geldi, konu sahibi de kadının yüzünü dağıttı..

hukuktan anlamam ama hakim olsam, tek bir mağdur seçmem gerekse, kaynanayı mağdur bulurdum..

(evinize gelmiş zırvalayan kadının burnunun dibine girip defol diye bağırarak onun seviyesizliğine düşmeseydiniz, bunlar yaşanmayacaktı)

arkadaşım konuyu ne kadar yanlış anlamışsın benim kardeşim bırak yandaş olmayı onun yerinde baska bi erkek olsa ablasının namusuna söylenen o laflara kalkar kendisi döverdi bana yardımcı filan olmadı bişeyler atmaya çalıştıgı için onu tatmaya calısıyordu.ayrıca birisi bnm namusuna laf ederse tabikide kovarım defolda derim herşeyi derim,o kimki?defalarca susup oturcaksan otur yoksa git dedim ama o laftan anlamadı çünkü amacı buydu...yüzünü filanda deştiğim yok.

eğer kayınvalidenizin yüzünde sabit iz kalmayacaksa (kafası kanadı, demişsiniz. saçlı kısım olarak anlıyorum) yaralama suçundan en fazla iki yıl hapis veya adli para cezası verip mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verir büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun..

evet ama artık 1 yıldan fazla cezalar paraya cevrilmiyor diye duydum böyleyse ben şimdi hapsemi gireceğim,bide hükmün açıklanmasının geri bırakılması ne demek anlayamadım canım ?

evet ama artık 1 yıldan fazla cezalar paraya cevrilmiyor diye duydum böyleyse ben şimdi hapsemi gireceğim,bide hükmün açıklanmasının geri bırakılması ne demek anlayamadım canım ?

evet bir yıldan fazla ceza hapis cezası paraya çevrilmez ancak bazı suçlarda hapis cezası veya para cezası der kanun. yani hapis cezası verip paraya çevirme değil, doğrudan para cezası veriliyor. yaralama sucu için de bu durum söz konusu ama onu hakim takdir edecektir. isterse hapis cezası verir, isterse para cezası, isterse hapis cezası verip (1 yıla kadar) paraya çevirir.

hükmün açıklanmasının geri bırakılması şöyle; hakim hükmü veriyor fakat hüküm verilmemiş gibi oluyor, yani ne hapse giriyorsunuz ne para cezası ödüyorsunuz, 5 yıl kasıtlı suç işlemezseniz hüküm ortadan kalkıyor, hiç ceza almamışsınız gibi oluyor..

evet bir yıldan fazla ceza hapis cezası paraya çevrilmez ancak bazı suçlarda hapis cezası veya para cezası der kanun. yani hapis cezası verip paraya çevirme değil, doğrudan para cezası veriliyor. yaralama sucu için de bu durum söz konusu ama onu hakim takdir edecektir. isterse hapis cezası verir, isterse para cezası, isterse hapis cezası verip (1 yıla kadar) paraya çevirir.

hükmün açıklanmasının geri bırakılması şöyle; hakim hükmü veriyor fakat hüküm verilmemiş gibi oluyor, yani ne hapse giriyorsunuz ne para cezası ödüyorsunuz, 5 yıl kasıtlı suç işlemezseniz hüküm ortadan kalkıyor, hiç ceza almamışsınız gibi oluyor..

çok teşekkür ederim canım,etrafımda bunları soracak kimse yok senden bilgi almış oldum inşallah dediğin gibi olur...

öyle kaynana ooo düşmqnlqrın başına dahi olmasın.öncelikle asla eşinize güvenmeyin mesajları silmesine izin vermeyin hem neden siliyor demekki annesini tutuyor.kardeşiniz şahit bütün darp raporlarını en ince detaylarıyla alın.zıvanadan çıkmış kaynananın mahkemede neler uyduracağı hiç belli olmaz allah yardımcınız olsun

ilk sayfadan sonrasını okumadım arkadaşlar yazdımı bilmiyorum ama eşiniz mesajları silse bile savcılıktan şikayet edip çıkarabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun .

piskopat kadin ya varya allah sabir versin sana bukadarda olmaz kaynana oglunumu kiskaniyor acaba oyle aneler var gelin degil kuma almis gibi davraniyorlar ceza alirmisin almazmisin o zor bir soru cunku baklava calana 7 yil hapis tecavuzcuyede ceza vermiyorlarsa valla bilemiycem ama sen iyi dayanmis az bile yapmissin :)

senin kaynanada iyice saygısız ve sevgisiz bir kadınmış yaptıkları çirkinlikleri bir oturup düşünseler
aslında ne kadar gereksiz davrandıklarını anlarlar.kendi evlatlarının yuvalarını yıkmak için harcadıkları enerjiyi başka şeylere
harcasalardı eminim hepsi 3 meslek sahibi olurlardı o derece yani.zülme mahkemeni bekle ve kendini iyi ifade et hakime
szin aranız yeni bouzlmuş değil galiba önceden beri anlaşamıyormuşsunuz sizde kendi şahitlerinizi bulun komşulardan
ya da bizzat size destek oan varsa eşinizin akrabalarından şahit bulmaya çalışın avukatınızla konuşun bu detayları
ne yapabilirsiniz öğrenin iyice,bilgilenin ihtimaller karşısında.eşinize mesajlarını neden gösterdiniz arşive saklayın o görmeden
sonra çıktısını alırdınız eşinize de size destek olmadığı için kızıyorum ama ne yapacak mahkemede annesi aleyhine
şahitlik mi yapacak işin bu noktası zaten içinden çıkılmaz hale getiriyor durumu ama annesine kendi tepki koyabilir
sizi rahat bırakmasını söyledi mi hiç bir çabası oldu mu?

arkadaşlar bu hale şöyle geldik,şok olacaksınız bu kadın bi gün yine bize geldiğinde bana sarıldı seni çok seviyorum filan dedi bende sarıldım filan sonra sabah kalktı aynaya baktı saçımın biyeri kısa biyeri uzun gece sen vardın evde bitek saçımı kestin büyü yaptın bana onu sana geri çevirtirim filan demeye basladı ogün bugündür bana asla güvenmem ve muhattap olmam,anlaşamıyorsanız görüşmeyin diyorsunuz görüştüğüm konustugum yok msj cevap yazdığım yok hayatımdan cıkardım kendisi evime gelip gelip bana sataşıyor napıyım daha?

Geçmiş olsun.

Eşinizin mesajları silmesinin bir önemi yok..Savcılık şikayetiyle geçmiş dökümanlara ulaşılıyor.

Bence eşiniz dur demeli annesine, varsa da bir psikolojik sıkıntısı yardım almalı. böyle ömür geçmez.

Back
X