- Konu Sahibi yagmurchristina
Arapp saçınaa dönmüş olayyy....Allah yardım etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiralık katil derken?
kaynananın tek izi tırnak izi.. neticede kül tablası atma girişimleri akim kalmış..
konu sahibi kadının suratını deşmiş..
hem de erkek kardeşi yandaşken..
muhtemelen erkek kardeş kaynanın elini kolunu tuttu, kadın etkisin hale geldi, konu sahibi de kadının yüzünü dağıttı..
hukuktan anlamam ama hakim olsam, tek bir mağdur seçmem gerekse, kaynanayı mağdur bulurdum..
(evinize gelmiş zırvalayan kadının burnunun dibine girip defol diye bağırarak onun seviyesizliğine düşmeseydiniz, bunlar yaşanmayacaktı)
eğer kayınvalidenizin yüzünde sabit iz kalmayacaksa (kafası kanadı, demişsiniz. saçlı kısım olarak anlıyorum) yaralama suçundan en fazla iki yıl hapis veya adli para cezası verip mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verir büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun..
evet ama artık 1 yıldan fazla cezalar paraya cevrilmiyor diye duydum böyleyse ben şimdi hapsemi gireceğim,bide hükmün açıklanmasının geri bırakılması ne demek anlayamadım canım ?
evet bir yıldan fazla ceza hapis cezası paraya çevrilmez ancak bazı suçlarda hapis cezası veya para cezası der kanun. yani hapis cezası verip paraya çevirme değil, doğrudan para cezası veriliyor. yaralama sucu için de bu durum söz konusu ama onu hakim takdir edecektir. isterse hapis cezası verir, isterse para cezası, isterse hapis cezası verip (1 yıla kadar) paraya çevirir.
hükmün açıklanmasının geri bırakılması şöyle; hakim hükmü veriyor fakat hüküm verilmemiş gibi oluyor, yani ne hapse giriyorsunuz ne para cezası ödüyorsunuz, 5 yıl kasıtlı suç işlemezseniz hüküm ortadan kalkıyor, hiç ceza almamışsınız gibi oluyor..
şoklardayım gerçekten...
şaka değil mi bu yazdıklarınız?
:18::83:
Bence eşiniz dur demeli annesine, varsa da bir psikolojik sıkıntısı yardım almalı. böyle ömür geçmez.