• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözleri içime oturdu..

canım merhaba,
nişanlının sana söylediği cümle çok çirkin ve bunu derken neyi kastetti, anlamadım. çok ayıp gerçekten. ayrıca ben erkek arkadaşımın arkadaşının düğünü için kaç kilometre yol gitmiştim, onun düğünde senin yanında olması lazım kesinlikle.

Yorumun için çok teşekkür ederim, haklısın bende olsa bir tanıdığı bile olsa o kadar yolu giderdim.. Şimdi geleceğim demiş zaten anneme.. :16: ama ben yine de bozuntuya vermiyorum, söylediğine incindim, biraz ceksin acısını.

konuya cevap yazmadan geçemedim...
konunun ilk paragrafı neden yazılmış anlamadım sıradan bir günü anlatmış arkadaş,yemeğe gittik vs...
ben okurken o gün birseyler oldu sandım ama alakasız bi yerlere saptı..
birde benimde abim var yengemde var..asla ne aldıklarına karıstık ablamla..ne gezlerine..ne düğünlerine...
herseyn en iyisi yapıldı haketdip haketmdiğine siz karısamazsınız..
abinzde neden konusurtyor sizi..
sen kendin en iyi düğünü yapmak istersin..insan bi kere yasar bu rüyayı telfsı yok..
sırf siz egonuzu tatmın edeceksinz die isteklernzı yaptrtamazsnz...
sahsen görmcelerm böyle biseye müdahle etseler yani eşimle ikmzn aldgı kararlara karssalar gerçekten kötü şeyler olur..
yengenze helal olsnkı sizin gibi kaprslı birirni çekiyor..
nişanlınzda..
maşallah ne istedysenz yaptrtıyosunz...
abnzle konusup düğün salonda olsun diyorsun..nişanlna 2 gün önce gel diosun...
sırf ele güne,birde kendi egon rahatlıcak die nişanlını zora sokuyosun...
rahat bırak yengeni abini...o günü onlar yasayacak..karısma düğünü nerede yaparlarsa yapsınlar..sen kendi yapacağın düğünle ilgilen...

Kırılmakta haklısınız gerçekten insanın içine oturur öyle bir cümle fakat öncesinde çok tartışmışsınız siz ona başkası için bile olsa o kelimeyi cümle içinde kullanmışsınız, o da size karşı kullanmış, eğer siz o kelimeyi kullanmasaydınız o da size karşı kullanmayacaktı, yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
konuya cevap yazmadan geçemedim...
konunun ilk paragrafı neden yazılmış anlamadım sıradan bir günü anlatmış arkadaş,yemeğe gittik vs...
ben okurken o gün birseyler oldu sandım ama alakasız bi yerlere saptı..
birde benimde abim var yengemde var..asla ne aldıklarına karıstık ablamla..ne gezlerine..ne düğünlerine...
herseyn en iyisi yapıldı haketdip haketmdiğine siz karısamazsınız..
abinzde neden konusurtyor sizi..
sen kendin en iyi düğünü yapmak istersin..insan bi kere yasar bu rüyayı telfsı yok..
sırf siz egonuzu tatmın edeceksinz die isteklernzı yaptrtamazsnz...
sahsen görmcelerm böyle biseye müdahle etseler yani eşimle ikmzn aldgı kararlara karssalar gerçekten kötü şeyler olur..
yengenze helal olsnkı sizin gibi kaprslı birirni çekiyor..
nişanlınzda..
maşallah ne istedysenz yaptrtıyosunz...
abnzle konusup düğün salonda olsun diyorsun..nişanlna 2 gün önce gel diosun...
sırf ele güne,birde kendi egon rahatlıcak die nişanlını zora sokuyosun...
rahat bırak yengeni abini...o günü onlar yasayacak..karısma düğünü nerede yaparlarsa yapsınlar..sen kendi yapacağın düğünle ilgilen...

Siz en basından anlamamıssınız konuyu o sebepten cevap dahi vermeyeceğim, yorumlardan cevaplarınızı alabilirsiniz.

Kırılmakta haklısınız gerçekten insanın içine oturur öyle bir cümle fakat öncesinde çok tartışmışsınız siz ona başkası için bile olsa o kelimeyi cümle içinde kullanmışsınız, o da size karşı kullanmış, eğer siz o kelimeyi kullanmasaydınız o da size karşı kullanmayacaktı, yanılıyor muyum?

Doğru olabilir fakat onun kullanma sebebi daha önceden gittiğimiz mekan..

Şimdi telefonlarına cıkmıyorum diye annemi aradı, uyudugumu söylettim, baska numaradan aradı neden açmıyorsun diye..
Arkadan müzik sesleri :) son ses... "Neden açmıyorsun telefonlarımı, önemli bişe söyleyeceğim dedi" bende belli önemli olduğu müziklerden, görüşürüz dedim kapattım...

Aslında içimden açmak geliyordu fakat, o sesleri duyduktan sonra aramamın gereksiz olduğunu düşünüyorum..

Arkadası facede bir durum paylasmıs:

en guzel gunler x ıle.. Dj ibrahım celık eslıgınde.. (x diye bahsettiğim nişanlımın adını soyadını yazmıs.)

Nişanlım da:
daha dur kardesim.. yani basladik. :)

yazmıs..

Adam keyfine bakıyor, beni neylesin.. Bende anca burda dertlere girip, konular acayım, içimi dökeyim...

yazıkk....

Nişanlınızın dediği cümle için birşey diyemem dokunur adama gerçekten. Ancak, tavsiyemdir ki abinizin ve yengenizin hiçbirşeyine karışmayın ve ele nişanlınız bile olsa bahsetmeyin. Yarın birgün başınıza kalkılır seninde abin böyle bir kadınla evlendi ( nasıl biri olduğunu bilerek söylemiyorum sizin cümlelerinize binayen yazdım) Senden ne olacak sanki gibi bugün duyduğunuzdan çok daha ağır laflar işitirsiniz. Evli olursunuz böyle suratta yapamazsınız. Mesafenizi herzaman koruyun sizin ailenizle özeliniz olsun.. En basitinden siz bugün o lafı etmeseniz nişanlınızdan o cümleyi duymayacaktınız..

Son olarakta erkekler bayanlar gibi yanlış yaptıkları şeylerde ahlanıp vahlanmazlar. Özür diler nişanlı ise aileden birini arar ona söyler sonrada keyfine bakar.. Faceden yazdığı şeyde böyle. Müzik sesi geliyor dediniz açmıştır müziği keyfine bakıyordur. Söylediğinizde de 'ee ben senden özür diledim dahe neyapayım oturup karalar mı bağlayım zaten işimin stresi yeteri kadar bunaltıyor' gibi bir cümle duyarsanız. Üzülmeyin buna çoğu öyle bu konuda..

arkadasim bence ne olursa olsun,ailen hakkinda konusma yengen hakkinda konusmak istemiyorsun
belki dünyanin en kötü insani,belki sizi cok üzdü ama abinin esi olacak kisi onun icin degil abin icin susmalisin..
ayrica nisanlinin dedigi seylde cok ama cok ayip birsey yani bazi kelimeler vardir insan söylemeye utanir mesela buraya yazarkende yazi diliyle biplemisiniz ben bu tarz seyleri söylemeye cekinirim,özellikle sevdigim insanla konsurken baskasina bile diyorsam diyemem..siz demissiniz o da demis kime denildigi o kelimenin anlami yok rahat söylenebilmesi önemli..
o size bu kadar cirkin birsey diyor siz haliyle üzülüyorsunuz ama annenizi aradiginizda o dedigi seyi unutuyorsunuz tabiki halledebilirsiniz bazi seyleri ama bir insan sevdigiyle konusmasini ögrenene kadar onu bir daha size dememeyi ögrenene kadar ögretmelisiniz bence

Abinizin nişanlısı hakkında "kötü bir yerde olsun düğünü" diye nişanlınıza açıkça söylerseniz, yarın öbür gün nişanlınızın ailesinden birilerinin doldurması ile nişanlınız da size "siz abinizin düğününü kötü bir yerde yaptınız, biz de öyle bir yerde yapabiliriz, ne var ki bunda" diyebilir. Ona bu hakkı siz vermiş olursunuz. Haklı da olur.

Cevapları için herkese teşekkür ederim.

Nişanlım ile sorunumuzu hallettik, özür diledi, o manada söylemediğini ve affetmem için yalvardı. Tekrarlanmayacağı konusnda söz verdi.
Umarım tekrar karsılasmam, o zaman asla bu kadar bağışlayıcı olamam.

Yakın zamanda ailesiyle gelecekler, onun hazırlığını yapacağım simdiden.

Tekrar tekrar, okuyan gözlerinize ve yorumlarınıza sağlık.

Back
X