merhaba artık rüyalarıma giriyor bu kadın sizede anlatmak istedim.bu kadının yaptıklarını anlatmaya sayfalar yetmez ama özetlemeye çalışacagım.kaynanam sürekli benimle yarış içinde olan açık saçık giyinen özenti kıskanç fesatlıktan kafayı yemiş biridir.kavga çıkarmaktan hergün beddualarla uyandırmaktan başka hiçbişey bilmez.geçen günlerde marmaristen birkaç haftalıgına gelip anlasamadıgımız için üst katta kalıyorlardı.banyo yapmak camaşır yıkamak gibi gibi bahanelerle evime girip çıkar bana günlerce laf sokup kavga etmeyip cevap vermeyince iyice kafayı yedi.bigün yine çamaşırlarını makineden almak için evime indi,erkek kardeşimle ben oturuyorduk ben yemek hazırlıyordum,gelip odaya oturdu ve bana laflar söylemeye basladı,ben kardesişimin yanında tartışma istemiyorum sus sus dedikçe iyice kızışıp laflarını abarttı,bana erkeklerle yatmaktan tutunda eski sevgilimden filan bahsedip iğrenç iftiralar atmaya başladı.erkek kardeşim soğukkanlılıgını korudu laflar iyice terbiyesizleşince masayı hazırlamayı bırakıp bunun dibine gidip defol git yoksa fena olucak dememe kalmadan önündeki kültablasını eline alıp bana atmaya çalıştı.o sırada kardeşim onu tutuyor ama elindekini bıraktıramıyordu.bu sırada yere düştüm filan bacaklarımı tırmaladı.sonra kültablasını bana fırlattı bangoya geldi paramparça oldu,bana gelmedi,3.kültablasınıda alınca bende artık masadaki çatalı alıp buna rasgele sallamaya basladım elindekini düşürmek için.kafası kanadı eşimde o sırada geldi,onu hastaneye götürdü 3 dikiş atmışlar.bana gözlerini pörtleterek kafamı yarmaya calışan insan kocam gelince birden ağlayıp kendini yerlere atmaya başladı.sonra bana dava actı.bende ona açtım.ifadesinde bana ettiği lafları saldırmalarını hiç söylememiş ben aynen böyle anlattım.bana mesajlar çekip seni ceza aldırana kadar ugrasacagım,avukat tutacağım falan filan gibi şeyler diyip duruyo,eşimde onu korumak için msjları silip duruyor.bide bana oyun oynayamazsın oyun bitti gibi salakca ruh hastası işi msjlar çekiyor.evimde kendi kendime yaşıyorum bana oyun aynayamazsın diyor,delilerin içinde kaldım.daha anlatmadığım şeyler bile var.iyi davranmayıda çok denedim o hiç olmuyor herseyden bi sey cıkarıyor yüzüme gülüp arkamdan konusuyor,bişeyine bişey olsa benden biliyor.sizce bu davanın sonucu ne olur çok sinirimi bozuyor bunlarla uğraşmak..düşünmek..ben ceza filan alırmıyım lütfen bi fikir verin rüyalarıma giriyor artık...