• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamla mahkemelik olduk nolur fikir verin :(

çok rica ediyorum durumun varsa bi kiralık katil tut..
yoksa ben bulup boğarım bu çingeneyi

Hiç korkma..korkuyorsanda bunu belli etme...adam öldürenlerin tecavüz edenlerin iki günde serbest bırakıldığı bir ülkede kaynananın icabına baktın diye kimse sana ceza vermez..kaldıki hanımefendi kendi kaşınmış...az bile yapmışsın..bir daha evinede sokma..ayrıca arkadaşın dediği gibi bu konuda eşine asla güvenme..hatta eşinin yanında ceza alırmıyım acaba diyerek korktuğunuda belli etme..bunu kayınvaliden duyarsa zevkten dört köşe olur...

Hiçbirşey olmaz ..sen sıkma canını ve günlük yaşamına devam et..bunu sil at kafandan..madem yaptın bişey arkasında dur..senin kabahatin varsa oda masum melek değil...herkes yerini haddini bilsin..büyük büyüklüğünü bilmezse küçükte küçüklüğünü bilmez..
.

şoklardayım gerçekten...
şaka değil mi bu yazdıklarınız?

:18::30::83:

kiralık katil derken?

kaynananın tek izi tırnak izi.. neticede kül tablası atma girişimleri akim kalmış..

konu sahibi kadının suratını deşmiş..

hem de erkek kardeşi yandaşken..

muhtemelen erkek kardeş kaynanın elini kolunu tuttu, kadın etkisin hale geldi, konu sahibi de kadının yüzünü dağıttı..

hukuktan anlamam ama hakim olsam, tek bir mağdur seçmem gerekse, kaynanayı mağdur bulurdum..

(evinize gelmiş zırvalayan kadının burnunun dibine girip defol diye bağırarak onun seviyesizliğine düşmeseydiniz, bunlar yaşanmayacaktı)

yahuu ne oluyorr allah aşkınaaa bu kaynanalaraa
bencede sakın eşinize güvenmeyin bu konuda
o annesinin yanında gibi geliyor bana
heyy allahım sen bizleri koruu böyle kaynanalardann

okurken dondum kaldım ne kadar basitleşmiş bir ilişki:26:
ben burda haklı haksız göremedim iki tarafta kusurlu geldi bana
kaynana gelin arasında bu derece sürtüşme olması çok kötü:50:
siz bir daha asla görüşmeyin bence

şoklardayım gerçekten...
şaka değil mi bu yazdıklarınız?

:18::30::83:

kiralık katil olayının şaka olduğunu söylemem gerek yok sanırım..
hani sinir bozucu bişey anlamında en uç örneği veriim dedim...
yoksa yani ne kiralık katil tutması...
bomba koysun evine...:D

kiralık katil olayının şaka olduğunu söylemem gerek yok sanırım..
hani sinir bozucu bişey anlamında en uç örneği veriim dedim...
yoksa yani ne kiralık katil tutması...
bomba koysun evine...:D

bence bombaya da gerek yok.
konu sahibimiz çatalla(!) kafa yarabilecek (ki kafa derisi serttir diye bilirim) kadar güçlü ve hırslı olduğuna göre,
kendi işini kendi halledebiliyor zaar

bence bombaya da gerek yok.
konu sahibimiz çatalla(!) kafa yarabilecek (ki kafa derisi serttir diye bilirim) kadar güçlü ve hırslı olduğuna göre,
kendi işini kendi halledebiliyor zaar

:1: Güldüm elimde olmadan!

Böyle kayınvaledeler de insanı dinden imandan çıkarır. Ne yapılabilir bu durumda bilemiyorum gerçekten. Ama mantığınıza ve öfkenize hakim olmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Haklıyken haksız duruma düşmemek için. Olabildiğince uzak durun. Olabildiğince...

tek taraflı bakmamak lazım bu duruma kolay gelinmez...
bazen kontrolünü kaybader insan...
kaynanada ona zarar vermiş sonuşta..
etkiye tepki....
bence haklı konu sahibi

bence bu konuda haklı/haksız yok.
şiddetle hiç bir şey çözülemez ki....
kayınvalideniz veyahut size haklısınız der isek;
aldattığı hatta başkasına yan gözle baktığı için karısını öldüren kocalara da haklı demeliyiz değil mi?

en hayırlısı sanırım iki tarafın birbiriyle görüşmeyi kesmesi olacak...

merhaba artık rüyalarıma giriyor bu kadın sizede anlatmak istedim.bu kadının yaptıklarını anlatmaya sayfalar yetmez ama özetlemeye çalışacagım.kaynanam sürekli benimle yarış içinde olan açık saçık giyinen özenti kıskanç fesatlıktan kafayı yemiş biridir.kavga çıkarmaktan hergün beddualarla uyandırmaktan başka hiçbişey bilmez.geçen günlerde marmaristen birkaç haftalıgına gelip anlasamadıgımız için üst katta kalıyorlardı.banyo yapmak camaşır yıkamak gibi gibi bahanelerle evime girip çıkar bana günlerce laf sokup kavga etmeyip cevap vermeyince iyice kafayı yedi.bigün yine çamaşırlarını makineden almak için evime indi,erkek kardeşimle ben oturuyorduk ben yemek hazırlıyordum,gelip odaya oturdu ve bana laflar söylemeye basladı,ben kardesişimin yanında tartışma istemiyorum sus sus dedikçe iyice kızışıp laflarını abarttı,bana erkeklerle yatmaktan tutunda eski sevgilimden filan bahsedip iğrenç iftiralar atmaya başladı.erkek kardeşim soğukkanlılıgını korudu laflar iyice terbiyesizleşince masayı hazırlamayı bırakıp bunun dibine gidip defol git yoksa fena olucak dememe kalmadan önündeki kültablasını eline alıp bana atmaya çalıştı.o sırada kardeşim onu tutuyor ama elindekini bıraktıramıyordu.bu sırada yere düştüm filan bacaklarımı tırmaladı.sonra kültablasını bana fırlattı bangoya geldi paramparça oldu,bana gelmedi,3.kültablasınıda alınca bende artık masadaki çatalı alıp buna rasgele sallamaya basladım elindekini düşürmek için.kafası kanadı eşimde o sırada geldi,onu hastaneye götürdü 3 dikiş atmışlar.bana gözlerini pörtleterek kafamı yarmaya calışan insan kocam gelince birden ağlayıp kendini yerlere atmaya başladı.sonra bana dava actı.bende ona açtım.ifadesinde bana ettiği lafları saldırmalarını hiç söylememiş ben aynen böyle anlattım.bana mesajlar çekip seni ceza aldırana kadar ugrasacagım,avukat tutacağım falan filan gibi şeyler diyip duruyo,eşimde onu korumak için msjları silip duruyor.bide bana oyun oynayamazsın oyun bitti gibi salakca ruh hastası işi msjlar çekiyor.evimde kendi kendime yaşıyorum bana oyun aynayamazsın diyor,delilerin içinde kaldım.daha anlatmadığım şeyler bile var.iyi davranmayıda çok denedim o hiç olmuyor herseyden bi sey cıkarıyor yüzüme gülüp arkamdan konusuyor,bişeyine bişey olsa benden biliyor.sizce bu davanın sonucu ne olur çok sinirimi bozuyor bunlarla uğraşmak..düşünmek..ben ceza filan alırmıyım lütfen bi fikir verin rüyalarıma giriyor artık...

eğer kayınvalidenizin yüzünde sabit iz kalmayacaksa (kafası kanadı, demişsiniz. saçlı kısım olarak anlıyorum) yaralama suçundan en fazla iki yıl hapis veya adli para cezası verip mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verir büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun..

kızlar burda nefsi müdafa var...
buarada dikkat edin o msjların hiçbirini sildirtmeyin....şifre koyun telefonu uzak tutun eşinizden

allahım ne kayınvalideler varya inanamadım şok oldum:26: mahkemeler falan çok kötü bir durum kimse bu durumlara düşmek istemez ama herkesin bir sınırı vardır.sizin için çok üzüldüm allah yardımcınız olsun arkadaşların dediği gibi msjları saklayın ve delil olarak sunun mahkemeye. bazı arkadaşlar bu duruma nasıl gelindiğini sormuşlar bilmiyoruz sizin buarada yazdığınız kadar biliyoruz fakat çok yakınımdan biliyorum bazı kayınvalidelerin kıskançlıktan gözleri dönmüş oluyor çok yakından şahidim bu duruma gelinine neler yapıor hep bir muhalefet hep bir kıyaslama kendi ile bir tutuyor gelinini inanılmaz kıskanıyor herkesin içinde rencide etmeler sürekli aşağılamalar şiddet bile uyguladı gelinine gelin ise sessiz allaha havale ediyor insanın bu kadar şey yaşadıktan sonra normal davranması beklenemez sabırda bir yere kadar bence..allahtan kayınvalidemle hiç böyle durumlar yaşamadık allah korusun iki tarafta haddini sınırını bildiği için sorun yaşamadık çok şükür bence en güzeli mesafeli olmak başka türlü işin ..... çıkıyor allah yardımcınız olsunnn ne diyebilirim kii:50:

Nasıl bir laçka ilişkidir bu...

İkinizde haydut gibisiniz.

Madem başından beri bu kadar sorunlu bir ilişkiniz vardı, keşke görüşmenin devamını getirmeseydiniz.
Daha neler okuyacağız,pes valla...:19:

canm sakın eşinide güvenme detay verme sakın sonuçta karşı tarafta annesi ve ona kaza bela gelmesin diye önlem aldırtcaktır...ki msjları silmeside bunun en güzel kanıtı

aldattığı hatta başkasına yan gözle baktığı için karısını öldüren kocalara da haklı demeliyiz değil mi?

:46::46::46::46::46:

Aynen...
Ağzınıza sağlık.

Back
X