• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kardeş sorunu

Çok üzücü gerçekten :KK43: inşallah bende yuvamı kurar uzaklaşırım bunlardan. Zamında büyük abim bizi ordan uzaklaştırmak istedi şimdi o kadar iyi anlıyorum ki onu biz de taşınmadan bitmeyecek bu çile

Kaç yaşındasın şuan?
Okuyor ya da çalışıyor musun?

Kendinde ayakların üstünde durup uzaklaşabilirsin.
Benim annem iki çocuğunu babasız büyüttü.Hiç bilmediği yerde birden düzenle kurdu herkes köstek oldu ama yaptı.
O yüzden kendi imkanın varsa yap

Bende de bas belasi bir abla var. Bizim durum daha farklı tabi. Ablam kendi tercih etti ve 3 çocuğu dahil tüm ailesini terk edip gitti yaklaşık 8 aydır ne aradı ne geldi. Yokluğu varlığından iyi diyorum aslında yalan yok ama içim hep buruk. Bebeğimin kırkı çıkacak ama teyzesi daha onu görmedi, onu geçtim yeğeninin cinsiyetini bile bilmiyor. Keşke benim de aklı başında bir ablam olsaydı diyorum, içim yanıyor... malesef elden birşey gelmiyor canım işte. Varlığı da yokluğu da dert böylelerinin...
İnan olupta zarar vermesindense olmaması daha iyidir. Üstelik birde bencilse

Kaç yaşındasın şuan?
Okuyor ya da çalışıyor musun?

Kendinde ayakların üstünde durup uzaklaşabilirsin.
Benim annem iki çocuğunu babasız büyüttü.Hiç bilmediği yerde birden düzenle kurdu herkes köstek oldu ama yaptı.
O yüzden kendi imkanın varsa yap
32 yaşındayım zaten kendi düzenimiz maddi olarak onlara veririz almayız ailemin durumuda iyi. Anlamlarda iyiydi sonra battılar hep elimiz üstlerindeydi piskolojisi bozuldu o kadar dualar ettikki maddiyatları düzelsin kimseye muhtaç kalmasınlar diye ama maddiyat düzeldi bu sefer küçük dünyalar benim edalarına başladı ablamın ailesinin 2 bireyi. Birde kimse ses etmiyor en büyük diye bende en küçük olarak daha rahat yetiştirildim yaşam biçimim ailemin güveni kendi ayaklarımın üstünde durmam vs ve sürekli örnek gösterilmem üstelik eğitimi mi bile dışarıdan yaptım daha yeni üniversiteye başlayacağım ben taktir edildikçe bu başkalarının yanında beni alkışladı kimse yokken aşağıladı. Eskiden annemi de etkiliyordu artık annem etkilenmiyor şükür. Ve mecburen gideceğiz başka yolu kalmadı

Back
X