Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Abiye??

E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,

Bu yaz kuzenim evlenecek ve benim bir abiye almam lazim. Hollandada yasadigim icin turkiyedeki abiye fiyatlarini bilmiyorum. Kuzenim Ankarada kaliyor bende ordan alacagim insallah kiyafetimi. Ama eger guzel abiyeler pahali derseniz, hollandadan bakacam. Bu arada tesetturluyum. Ankarada guzel abiye satan yerleride yazarsaniz sevinirim

canım modeline ve markasına göre değişiyor.markalı kaliteli yerlerden alacaksan 400-500 den başlar fiyatları.ama açık bir abiyeyi cepkenle felan kapalı hale getirip alırsan belki biraz daha uygun olur ama çok bişi farketmez yine. ee birde marka olmayan yerler var ki bikaç saat giymek için tercih edilebilir.oralar çok daha uygun..o tarz yerlerde 120 den başlar yükselir. ben kendi nişanımda tesettürlü bir abiye diktirdim ve 140 a dikti terzi.ama 2 sene önce abimin düğününe tekbir den aldım ve 480 e :KK43:

en fazla 300 ytl vermeyi dusunuyorum abiye icin. Burdaki fiyatlar 150-200 euro arasi. cepkenli olur herhalde..

300 ytl ye de bulursun canım.hoş ben ankarada değilim ama kuzenlerim ankaradan çok uygun fiyata da abiyeler alıyorlar.ama markalı bir yerden kalitesi belli olsun diyip alacaksan o fiyata çok zor bulursun.

hmm o zmn burdanda bakiyim. Malum noel bayrami icin suan magazalarda abiyeler satiliyor.

aslında kuzenine söylersen o sana kıyafetlerin resimlerini çekip fiyatlarınıda öğrenip sana söyler sende ona göre hareket edersin.bu senin için daha kolay olacaktır.nitekim biz hep böyle yaptık :)

bilmiyorum hollandanin neresindesin ama den haagda ccarsi merkezinde turk magzasi var gelinlik ve abiye uzerine bulabilirsin orda cok guzel modern abiyeler vardi gecen sene ben oraya bakmisdim tavsiye uzerine

Den Haagda bulunan magazayi biliyorum ama hic gitmedim oraya. Turk magazasi oldugu icin sanirim kiyafetler turkiyeden geliyor. O yuzden aynisini turkiyeden almak daha ucuz olur galiba.

hakli olabilirsin ama noel zamani indirim filan yapmis olabilirler...

o fiyata ankarada da bulabilirsin, tekbir giyimde çok güzel modeller var, daha ucuz olsun dersen, ulusta çıkrıkçılar yokuşunda istemediğin kadar bulabilsin, ortalama 200 dü bu yaz fiyatlar.

o fiyata ankarada da bulabilirsin, tekbir giyimde çok güzel modeller var, daha ucuz olsun dersen, ulusta çıkrıkçılar yokuşunda istemediğin kadar bulabilsin, ortalama 200 dü bu yaz fiyatlar.
cok tesekkur ederim ya. simdi kadar sorduklarim bulamazsin dediler. dedigin yere insallah bakacagim

canım herkes saten dikemiyor ama benim nişanımda görümcem hep kıyafetin yakasından şikayet etti. ama baya uygun fiyatlı abiyelerde var aslında

X