- 21 Ocak 2016
- 186
- 16
-
- Konu Sahibi semazensky
Malesef canim 36 beden var :)Kapalı 40 beden
açık istıyorum.kapalı degılım.tesekkurlerkapalı mısın?
ona göre benim var bir tane ekleyeyim senin için
açık-40 bedenAcik mi kapali mi ve kac beden?
Burda 100 tl demişsiniz sayfanızda sadece abiyeye 150 tl demişsiniz nasıl insanlarsınız anlanıyorum. Bende almak için sadece abiye için mesaj attım ama 150 tl yi görünce insanlığınızdan şüphe duydumEki Görüntüle 1973196 Eki Görüntüle 1973197 Eki Görüntüle 1973199 Eki Görüntüle 1973200 Eki Görüntüle 1973201 40-42 beden uyumlu cnm düşünürsen eger plartform ayakkabı ve portföy canta yanında 100 tl..
Boyle agir konusmanin ne mantigi var Allah askina sayfasina bakin altina git gide fiyati dusurmus demekki nakit ihtiyaci var satiyor sizi neden bu kadar rahatsiz etti arkadasa ucuz vermesimi size vermemesimi tobe tobe biraz mantikli olun lutfen dusunerek konusmayi deneyin gayette uygun abiye insallah ki arkadas begenirde alir insan olmasindan kusku etmeden once kendinizdn bir kusgu edin gercekten sinirlendirdinizBurda 100 tl demişsiniz sayfanızda sadece abiyeye 150 tl demişsiniz nasıl insanlarsınız anlanıyorum. Bende almak için sadece abiye için mesaj attım ama 150 tl yi görünce insanlığınızdan şüphe duydum
Zaten konu sahibi acikmis biraz kibar olsaydiniz belki siz alabilirdiniz bu tur davranislar hic hos deilİşinize bakın biriiicik hanım kolay gelsin
Pardon da benim hakkımda siz yorum yaptınız bayan bende cevabımı vericem tabiki zor da kalınca uzatmayın bilmem ne ztn uzatmaya da niyetim yok daha fazla münakaşaya giremem sizinle iyi günlerHayırlı satışlar halitim uzatmaya gerek yok daha fazla. Ben diyeceğimi dedim sizde açıklamanızı yaptınız olayı büyütmeye gerek yok