Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrr ağustosta arkadaşımın düğünü var..şimdiden elbise bakıyorum tercihen uzun ama kısa da olabilir abiye şöyle makul fiyatlı bu yıl çalışmıyorum çünküü..
Bende bunlar var dizüstü..Dantelli olan 38e uyar ekru olan 36/38..İki tane de uzun abiyem var ama onların fiyatları yüksek diye eklemedim görmek istersen paylaşabilirim..
kızlarrr ağustosta arkadaşımın düğünü var..şimdiden elbise bakıyorum tercihen uzun ama kısa da olabilir abiye şöyle makul fiyatlı bu yıl çalışmıyorum çünküü..
uzun olan saten s beden tam uyacağını düşünüyorum.
mavi olan da s beden ara boy etek uzunluğu
beyaz ise 38 beden
ayakkabı ihtiyacın varsa diye attım canım
Canim bende de bu var 36 beden sifir hic giyilmemis, bir arkadsimin kinasi icin almistim dugun iptal olunca bir daha giyemedim 250 ye aldim 150 ye vericem
Canim bende de bu var 36 beden sifir hic giyilmemis, bir arkadsimin kinasi icin almistim dugun iptal olunca bir daha giyemedim 250 ye aldim 150 ye vericemEki Görüntüle 1139739