- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
Canim benim bi abiyem var kirmzi resmini eklemeye calisayim..Merhaba KızlarAbiye arıyorum 38 bedenım kilom 60 Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm Lütfen yardım
Merhaba Kızlar
Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60
Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm
Lütfen yardım
Eki Görüntüle 1088836 Eki Görüntüle 1088837 Eki Görüntüle 1088838
Eki Görüntüle 1088843 Eki Görüntüle 1088844 Eki Görüntüle 1088845 Eki Görüntüle 1088846 bende de bunlar vaaaarrrr
pudra pembesi gibi olan hiç giyilmedi ,mezuniyetim iptal edildiği için
yeşil bir kere giyildi , diğer pembede bir kere giyildi önü kısa arkası uzun göründüğü gibi birde
Merhaba Kızlar
Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm
Lütfen yardım
Eki Görüntüle 1090891 Eki Görüntüle 1090890 Eki Görüntüle 1090889
13 TL TANESİ CANIM maviyi 1 kez siyahı hiç giymedim
esnekmi kumaşları nasıl tatlım bunların veüstteki halleri varsa yadaayrıntı özelden alabılırmıyım
hafıza kartında vardı canım yarın atabilirim anca resmini siyahın resmi olmayabilir ama mavinin vardı diye hatırlıyorum mavi olan baya esnekk siyahta esnek ama mavi daha esnek
tatlım ayır sen bunları kenara :) ıkısınıde
Merhaba Kızlar
Lütfen yardım
şöyle bir model daha var elmde cnm düşünürsen Eki Görüntüle 1092880 Eki Görüntüle 1092881
birsürü abiye var isterse foto atarım ? hangi renk ve nasıl istersin kaç beden
tatlım tesekkur ederım ama aradıgım
bu tarz degil
38 beden pembe ve siyah tonları tercıhımdır
bir de üstte krem beyaz var cnm onu nasıl buldun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?