Abiye aranıyorrrr :)) !!/bulunmuştur.

bende de bunlar vaaaarrrr
pudra pembesi gibi olan hiç giyilmedi ,mezuniyetim iptal edildiği için
yeşil bir kere giyildi , diğer pembede bir kere giyildi önü kısa arkası uzun göründüğü gibi birde

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar

Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm

Lütfen yardım

..................................................................

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60 Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm Lütfen yardım
Canim benim bi abiyem var kirmzi resmini eklemeye calisayim..

esnekmi kumaşları nasıl tatlım bunların veüstteki halleri varsa yadaayrıntı özelden alabılırmıyım

hafıza kartında vardı canım yarın atabilirim anca resmini siyahın resmi olmayabilir ama mavinin vardı diye hatırlıyorum mavi olan baya esnekk siyahta esnek ama mavi daha esnek

Uzun elbise tercihinse bu elbise bedenine ve boyuna uyar sıfırdan farksız 1 kez giyildi kuru temizlemeye gerek yok. ılık su ile sıvı deterjan ile temizlemesi mümkün fiyatı: 110

Abiye bluz altın sarısı roman marka siyah etek ve pantolon üzerine hatta lacivert takım elbisenin içine şık olur.
Fiyatı 20

Bu senenin moda rengi bordo elbise olmuyor bedeni resim bulabilirsem ekleyeyim.
Fiyatı 30 lira

hepsi birkez giyildi....

hafıza kartında vardı canım yarın atabilirim anca resmini siyahın resmi olmayabilir ama mavinin vardı diye hatırlıyorum mavi olan baya esnekk siyahta esnek ama mavi daha esnek

tatlım ayır sen bunları kenara :) ıkısınıde

Merhaba Kızlar

Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm

Lütfen yardım

şöyle bir model daha var elmde cnm düşünürsen

birsürü abiye var isterse foto atarım ? hangi renk ve nasıl istersin kaç beden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…