Abiye aranıyorrrr :)) !!/bulunmuştur.

$adsýz.JPG $indir (2).jpg $indir (3).jpg
$indir (8).jpg $indir (30).jpg $indir (31).jpg $indir (29).jpg bende de bunlar vaaaarrrr
pudra pembesi gibi olan hiç giyilmedi ,mezuniyetim iptal edildiği için :(:9:
yeşil bir kere giyildi , diğer pembede bir kere giyildi önü kısa arkası uzun göründüğü gibi birde :D

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar :3:

Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm :16:

Lütfen yardım :1:

$IMG_20140426_165527.jpg $IMG_20140426_165511.jpg ..................................................................

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar :3:Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60 Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm :16:Lütfen yardım :1:
Canim benim bi abiyem var kirmzi resmini eklemeye calisayim..

esnekmi kumaşları nasıl tatlım bunların veüstteki halleri varsa yadaayrıntı özelden alabılırmıyım :31::12:

hafıza kartında vardı canım yarın atabilirim anca resmini siyahın resmi olmayabilir ama mavinin vardı diye hatırlıyorum mavi olan baya esnekk siyahta esnek ama mavi daha esnek

$Goruntu(345)_.jpg
Uzun elbise tercihinse bu elbise bedenine ve boyuna uyar sıfırdan farksız 1 kez giyildi kuru temizlemeye gerek yok. ılık su ile sıvı deterjan ile temizlemesi mümkün fiyatı: 110

$Image5.jpg
Abiye bluz altın sarısı roman marka siyah etek ve pantolon üzerine hatta lacivert takım elbisenin içine şık olur.
Fiyatı 20

$Image2.jpg
Bu senenin moda rengi bordo elbise olmuyor bedeni resim bulabilirsem ekleyeyim.
Fiyatı 30 lira

hepsi birkez giyildi....

Merhaba Kızlar :3:

Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm :16:

Lütfen yardım :1:

şöyle bir model daha var elmde cnm düşünürsen $2014-02-07-547.jpg $2014-02-07-548.jpg

birsürü abiye var isterse foto atarım ? hangi renk ve nasıl istersin kaç beden:36:

Son düzenleme:
Back