Abiye aranıyorrrr :)) !!/bulunmuştur.

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Merhaba Kızlar

Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm

Lütfen yardım

renk model nasil istiyorsun. mini uzun detaylar nedir ?

Mlkyycim ayni kilodayiz ama benim sattiklarim hep hamilelik oncesi 34-36 beden olanlar:) ins bulursun

renk model nasil istiyorsun. mini uzun detaylar nedir ?

tatlım canlı renkler tercihim pembe kırmızı diz üstüde olabilir uzunda işte tam bir model belirlemedım kafamda :)

Mlkyycim ayni kilodayiz ama benim sattiklarim hep hamilelik oncesi 34-36 beden olanlar:) ins bulursun

tatlım belki olur senınkıler rejımdeyım zaten 56 kılolara ıncem 1 aya :) sen göster abıyelerını bakıym

Canımcım ben 50 kiloydum onlari giyerken olsa keske ben de yer kaplamalarindan kurtulurdum ama 56 kg icine giremez kuzum:)))

Merhaba Kızlar

Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm

Lütfen yardım

Canım bu Bonavita marka 38 beden saten, boyu diz hizasında ama kısaltılmaya uygun..hiç giyilmedi uzun kollu bolerosu da var..

Bu takım Osmanbey Muzaffer Collection etiketi üzerinde hiç giyilmedi..İşim gereği sponsor olarak getirmişlerdi öylece dolabımda kaldı..1 beden 36/38 uyumlu..Pantolonu simli buzzy kumaş yakından yılan derisi gibi görünüyor bel kısmı payetli..Üstü yine payetli büstiyer..Üstünde yere kadar şifon yanlardan yırtmaçlı yeleği var ve çok tatlı bir bebe mavisi..

Bu da Nişantaşında bir modaevine özel yaptırıldı 40 beden ama daraltma işlemi yapılabilir..İlgilenirsen detaylı fotoğrafları da var ekleyebilirim

Merhaba Kızlar

Lütfen yardım

Canm bende bu var bikaç saat kullandm sadece omuzu taş detaylı nar çiçeği rengi tek omuz modelli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Kızlar

Lütfen yardım

merhaba canım ben de mor uzun,etekleri uçuş uçuş, boynunda kolye detayı olan,arkası çapraz detaylı, askılı güzel bir elbise var. nişanımda giydim sadece. istersen fotoğraf koyabilirim ilgilenirsen, mor renk düşnürsen ve uzun düşünürsen.

tatlım mor renk düşünmüyorum . lila mor vs bu renklerle aramız kötü

Bende de bunlar var;
Adilışık beyaz abiye elbise, boyum 1.63 civarı bana dizimin 1-2 cm üstünde oluyor, Etiketinde L yazıyor ama 38 beden uyumludur,bana tam oluyor. Göğüs kısmında kurdale işlemeli detayları var.

Siyah mendil etek abiye, ankarada özel bir butikten alındı, Bana diz altı oluyor, vücudu saran bir kumaşı var, 38 beden uyumlu.

Son düzenleme:
Pek civil renklerde degil ama cok hostur bu hafif dizustu 38 beden cuk diye olur valla puantiyeler falan cok moda bu yil malum :) BASISten almistim Almanya'dayken.. bir de canta alicaktin sen sanirim benden kahveli :) dusunursen ozelden yazabilrisin canim

Eklentiler

• $1398506343463.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 60

pntolonlu abiyenin üzerinizde resmi varmı. bir de fiyatları hepsinin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…