Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renk model nasil istiyorsun. mini uzun detaylar nedir ?
Mlkyycim ayni kilodayiz ama benim sattiklarim hep hamilelik oncesi 34-36 beden olanlar:) ins bulursun
Merhaba Kızlar
Abiye arıyorum 38 bedenım kilom 60
Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm
Lütfen yardım![]()
Merhaba Kızlar
Topikleri aradım taradım ama yınede gozumden kacan yada topik açılmamış abiyeler olabilir diye düşüdüm
Lütfen yardım![]()
Merhaba Kızlar
Lütfen yardım![]()
merhaba canım ben de mor uzun,etekleri uçuş uçuş, boynunda kolye detayı olan,arkası çapraz detaylı, askılı güzel bir elbise var. nişanımda giydim sadece. istersen fotoğraf koyabilirim ilgilenirsen, mor renk düşnürsen ve uzun düşünürsen.
tatlım mor renk düşünmüyorum .lila mor vs bu renklerle aramız kötü
![]()
Eki Görüntüle 1088430 Eki Görüntüle 1088431
Canım bu Bonavita marka 38 beden saten, boyu diz hizasında ama kısaltılmaya uygun..hiç giyilmedi uzun kollu bolerosu da var..
Eki Görüntüle 1088433 Eki Görüntüle 1088434 Eki Görüntüle 1088435
Bu takım Osmanbey Muzaffer Collection etiketi üzerinde hiç giyilmedi..İşim gereği sponsor olarak getirmişlerdi öylece dolabımda kaldı..1 beden 36/38 uyumlu..Pantolonu simli buzzy kumaş yakından yılan derisi gibi görünüyor bel kısmı payetli..Üstü yine payetli büstiyer..Üstünde yere kadar şifon yanlardan yırtmaçlı yeleği var ve çok tatlı bir bebe mavisi..
Eki Görüntüle 1088437
Bu da Nişantaşında bir modaevine özel yaptırıldı 40 beden ama daraltma işlemi yapılabilir..İlgilenirsen detaylı fotoğrafları da var ekleyebilirim![]()
pntolonlu abiyenin üzerinizde resmi varmı. bir de fiyatları hepsinin nedir
özelden mesaj attım canım![]()
renk model nasil istiyorsun. mini uzun detaylar nedir ?
Eki Görüntüle 1088589 yeşil olan bnm elbısem 36-38 beden e uygundur son fıyat130
Canm bende bu var bikaç saat kullandm sadece omuzu taş detaylı nar çiçeği rengi tek omuz modelli
Eki Görüntüle 1088438 Eki Görüntüle 1088441 Eki Görüntüle 1088442 Eki Görüntüle 1088443
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi