Abimle tartışmamız

e madem her şehrin piyasası var o zaman kendi piyasanı kendi aldığın şehirde işi bilen kişiye sormalısın
abine değil
abin de bu işe pazartesi başlamamıştır tabi ki ondan daha iyi bilmen imkansız
sektörün bir sürü dinamiği var sen sadece bir müşterisin . bilmediğin neler var kim bilir
kimse tek taraflı inatlaşmaz, anlatım tarzından ben bile anladım burada ısrarla bu konuda adamın üzerine gittiğini
hiç hoş olmamış eşinin yanında bu konunun uzaması . öyledir abi haklısın deyip geçmeliydin bence çok ayıp olmuş işin içinde olan bi insana karşı

Yani bana eşimin yanında bağırarak kendi şahsıma olmasa da küfreden abin hatalı değil ben mi hatalıyım ? Değilik bir bakış açısı.
Ayrıca üstüne de gitmedik. Sanırım bu konuyu bir türlü düzgün aktaramadım. Ben kendi şehrimdeki piyasayı abime sormadım ki. Biz abime danışırdık hangi tür altın alalım daha az zararlı oluruz satarken diye. Sonra yaşadığımız şehirdeki bir altın türünde on lira fark olduğunu gördük onu söyledik falan filan.
Bakın benim babamın da esas mesleği kuyumculuk zaten abime o devretti. Babama anlattığımda abime kızdı dedi ki demek ki sizin orda ordaymış bunu uzatmanın ne anlamı var. Her şehir bizimki gibi olmak zorunda değil dedi. Uzatan da biz değildik açıkçası. Biz sadece sorduk, danıştık, böyle böyle dedik. Ve de zaten hep bu tarz sohbetler yapardık. Abim inatla yaşadığımız şeyi inkar etti sanki biz yalancıymışız gibi. Ve ben oldukça sakindim konuşurken eşim ve diğer abim şahitler onlar da bunu kabul ediyor. Yükseltecek bir tavrım yoktu. Muhtemelen kötü bir günündeydi ve bana patladı olay bu

İİ de ticaret bu o öyle satar bu böyle satar. Ayarıca abiniz size bir şey söylememiş ki. Siz de ona. Tabi üslubu yanlış o başka bir konu. Gereksiz bir gerginlik olmuş. Sordunuz al dedi aldınız neden tekrar konusunu açtınız?

Biz hep bu tarz mevzuları konuşuruz. Abime danışırız. Bu da ondan farklı değildi. Memleketteki ve yaşadığımız yerdeki altın piyasası, aradaki makas falan bizim için rutin sohbetler. Fakat fazla yükseldi gereksiz yere. Yaşadığımız şeyi inkar etti ille de öyle olmaz dedi. E ama oldu birebir şahidiz. Tamam olmuştur diyemedi orda öyledir diyemedi birden patladı bana.

Evet tepkisi yersiz olmuş.

Neden olayin uzerinde o kadar durdurnuzki adami cildirtacak kadar. Hic hosnalmiyirum insanlar bir seyin uzatikca uzattigindq. Fark neyse ne.

Esinin yaninda o uslüp zaten rezillik konusmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…