Ona gore kiz ailesinden kurtulmal istiyor ama ne hikmetse oraya gittigimizde adam konusurken babasina baba bu konulari kapatalim diyemedi bile. 28 yasinda koskoca kiz istiyosa seninle ailesi olmadan nikahini yapar diyorum, ailesiz olmazmisTerör örgütü bağlantısı var diyorsunuz ki üstüne Türkiye ye girişleri yasak dediniz. Buradan bile normal bir aike olmadığının kanıtı ne demek girişleri yasak açık beyan çok tehlikeli insanlarAbinizde kendine teröre yardım eden bir aileye damat olmayı tercih edecekse silerdim onun kalıbınada tükürürdüm
Bana kalirsa tartisilacak biseyi yok. Olmayacak biseTerör örgütü bir aile..Vatanımızı bölmeye çalışan insanları aile içine almayı tartışın bence önce.
Gerçekten hasta olanlar hastalığının bilincinde olmadığı için kabul etmek istemezler. Abinde de aşırı kararsızlık hali var. Hasta belli.Abim ilk evligilinde ayni boyleydi.
5yil sorunlu bir iliskiyi nisana doktu nisanda yolunda gitmiyo diye etrafa aileyi topladi nisan at denildi atamadi. Evlendi heo sorunlu siddet iceren bi evlilik. Ayril tedavi ol dedik ayrilmadi en sonunda kiz bunu terk etti. En sonunda hep sizin yuzunuzden evlendim sizin yuzunuzden bosandim dedi. Bu surecte cok ugrastim bir psikologa gitmesi icin. Cunku hic normal bi davranislari yok... Ama hic bizaman kabullenipde gitmedi.
Annemde abimde hastalardi hep benim gözümde
Anneme teshis konuldu ama abime teshis konulmasi icin doktora gorunmek istemiyor
Ben bu ailenin yuzunden cok seyler yasadim, o camdaki kiz var ya, o film falan degil yani gercekten yasayanlar var.Gerçekten hasta olanlar hastalığının bilincinde olmadığı için kabul etmek istemezler. Abinde de aşırı kararsızlık hali var. Hasta belli.
Psikologlar zaten hastalarla değil. Hasta insanların hasta ettikleriyle dolu. Bipolar kalıtsal olabiliyor zaten.
Siz kenarda durun. Bi hocamız bize en bulaşıcı hastalıklar psikiyatrik hastalıklar demişti. 2 de çocuk varmış. Ruh sağlığınızı koruyun. Olayın dışında durun. İkinci kez evlendirmeye çalışmak doğru değil bence. Evlilik ehliyeti yok gibi duruyor.
Yasadigim ulkede terör orgutunun yasadigi ve korundugu bi sehir var. Burasi o teror orgutunu kabul ediyor.Bu arada yurtdisında rahat yaşayıp ulkeye donemiyorsa terörden ziyade siyasi suçlu oluyor. Hukumetle ayrı dusmüşler yani o kadar
Beni abimle ve annemle ayni tarafa koymaniz bile beni cok uzer. Zira ben bunun icin cok caba gosterdim cok savas yaptim cok uzak durdum cok kus kaldim.Sizin de hem anneniz hasta hem de abiniz 2. Evliligi yapacak. Karsı bunlari görmezden gelmiş bir zahmet siz de onların siyasi fikrini gormezden gelin. Ama yok cahil cahil devam edersiniz siz
Terörü destekleyen biri için cidden bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz? Cahil cahil konuşma terör değil siyasi suçludur demenizde ayrı bir saçmalık yurt dışında terör destekçileri ve teröristlerin yaşadığı ve korunduğu zaten bilinen bir şey ama yinede siz bilirsiniz. Ki bir insanla evlenirken siyasi sosyal ekonomik olarak her bakımdan denklik gerekirSizin de hem anneniz hasta hem de abiniz 2. Evliligi yapacak. Karsı bunlari görmezden gelmiş bir zahmet siz de onların siyasi fikrini gormezden gelin. Ama yok cahil cahil devam edersiniz siz
her konuda kendını bellı eden bırı o dıkkatımı bu anlamda olumsuz sekılde cektı nickı o yuzden aklımda kalmısTerörü destekleyen biri için cidden bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz? Cahil cahil konuşma terör değil siyasi suçludur demenizde ayrı bir saçmalık yurt dışında terör destekçileri ve teröristlerin yaşadığı ve korunduğu zaten bilinen bir şey ama yinede siz bilirsiniz. Ki bir insanla evlenirken siyasi sosyal ekonomik olarak her bakımdan denklik gerekir
Ben soylediklerinizin farkindayimkusura bakmayın yurt dısından gelemezler geldıklerı an hapıse gırerler cunku suclular bu bıle benım ıcın yeterlıdır
o adamın siyasetı basını yesın onlar sıyaset yapıcaz dıye burada bır suru kan döküldü
teror orgutu ınsanla akraba mı olunur hıc ? kesınlıkle bu evlılık olmamalı
abınızde pek saglıklı dusunen bırı degıl o aıleyı kızı yasantısını bılıyor bı kere evlılık yasamıs daha dıkkat etmem gerek demıyor daha sızlerle tanıstırıyor asıl sorun abınızde duzgun ınsanlarla muhattap olmayacaksa secmeyı bılmıyorsa bu ıslere gırmemelı
sız bu ınsanlarla akraba olursanız basınıza ıs alırsınız hepınız ıcın sıkıntı olur
Siyasi gorusunden ote bahsediyoruz bilmiyorum anladinizmiAnnesi istiyor diye ayrilan adamdan zaten cacik olmaz. Kizi allah korumus.
Ote yandan adamlarin siyasi gorusunu begenmediniz diye ayrilmalarina sebep olmussunuz. Anneniz hakli vebale girmissiniz zaten. Abiniz de hakli 2 sey anlatti diye ortaligida katmis karistirmis.
Su saatten sonra yapacak bisey yok..
Bende aynı şekilde sinirlendim siyasi görüş mörüş değil sankim normal bir siyasi görüşten bahsediliyor. Ha destek veriyor ha sempatizanı aynı şey benim için hiçbir farkı yok bunu normalleştireninde neyse ağır konuşucamda tutuyorum kendimiher konuda kendını bellı eden bırı o dıkkatımı bu anlamda olumsuz sekılde cektı nickı o yuzden aklımda kalmıs
teror terordur aması maması yoktur bunu hafıfletmeye calısanda gozumde aynı zıhnıyetdedır adına teror degıl de sıyası suclu deyınce dokulen kanların rengı seker pembesıne mı dönuyor suc mu hafıflıyor saka gıbı gercekten anlayamıyorum ve cok sinirlenıyorum
Babam oradan cekmeye calisiyor ben ise guzellikle olmayacagini baska yerlerddn vurguluyorum ki vazgecsin diye...Böyle bir aileyle akraba falan olmak istemezdim. Evim yuvam var diyorsunuz, çocuklarınızın geleceği falan söz konusu.
Her şeyden önce kendimi düşünürdüm bana da sıçrar mı diye. Abimin mutluluğu pek de umrumda olmazdı dürüst olacağım. Terörle bağlantısı olan bir aile ile muhatap olmadan önce düşünecekti. O kendini düşünmüyorsa, ben hiç düşünmem. Bir de kendi muhatap olduğu yetmez gibi ailesini de sürüklemiş. Hayırlı evlat maşallah.
sız burada ınsanları sırf sıyası goruslerı nedenıyle degerlendıremezsınız dıyenlere bakmayın bunu dıyenlerde o teror orgutu kabul edılen sıyası gorusu savunuyorlardır ondan boyle dıyorlardır cunku hıc bır ulke vatandası kendı ulkesınde teror orgutu sucu kesınlesmıs bırını kabul etmez bızım ulkemıze has degıl dunyanın hıc bır ulkesınde kımse ulkesıne ıhanet edenı ıstemez ve sevmez normal ve saglıklı olan budur. bır gorusu savunursun yoldan cıktıklarını fark ettıgın an aralarından ayrılırsın o yoldan cıkanların doktugu kanları gorup orgutlenmesını gorup ızleyıp hala bu kadar basıte alıyorsa aynı zıhnıyetdeler demektır onlardan da saglıklı yorum almanız ımkansızBen soylediklerinizin farkindayim
Bu evlilige karsi gelen babam ve ben
Babamin asla ve asla tolere edemeyecegi bisey. Abime hristiyan kiz alsan kabulum, dinimizi secer secmez onun karari olur ama bunlarla hic olacagi yok diye soyluyor zaten
Abim annemden dahada hasta birisi aslinda. Anneme teshis konuldu tedaviyi redediyor ama abim hic bizaman psikologa gitmedi. Ki bence asil en buyuk hasta o
Bi dedigi bi dedigini tutmaz, tutarsiz, kararlarindan hep pisman olan hep agresif hep onyargili bagirip cagiran etrafa ser sacan birisi
Valla abinizi güzellikle ikna edemeyeceğinizi düşünüyorum. Tutar o kızla barışırsa, ben olsam ne düğününe gider, ne evladı olsa giderim. Bazı değerler vardır, kırmızı çizgidir. Bunu kardeşim için bile esnetemem. O kadar da değil.Babam oradan cekmeye calisiyor ben ise guzellikle olmayacagini baska yerlerddn vurguluyorum ki vazgecsin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?