• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle arkadaşı alkollüyken kaza yapmışlar

dertlerderyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
3
4
1
21
Abim ve arkadaşı birlikte motorla denize gitmişlerdi ve ikisi alkollüydü.Yolda giderken kaza yapıp dereye düşüyolar.Jandarma geliyor arkadaşı şikayetçi olmadığını söylüyor. Sonrasında da gidip şikayetçi oluyor.15 ay hapis cezası 5 bin de para cezası geldi.Bu durumda ne yapabilirim karşı tarafın amacı sadece para koparmaktı.Çalışamıyorum yürüyemiyorum diyor ama hiç bir yerinde bi sıkıntı yok. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi çok yakın arkadaşıydı. Lütfen yardımcı olur musunuz

Abim ve arkadaşı birlikte motorla denize gitmişlerdi ve ikisi alkollüydü.Yolda giderken kaza yapıp dereye düşüyolar.Jandarma geliyor arkadaşı şikayetçi olmadığını söylüyor. Sonrasında da gidip şikayetçi oluyor.15 ay hapis cezası 5 bin de para cezası geldi.Bu durumda ne yapabilirim karşı tarafın amacı sadece para koparmaktı.Çalışamıyorum yürüyemiyorum diyor ama hiç bir yerinde bi sıkıntı yok. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi çok yakın arkadaşıydı. Lütfen yardımcı olur musunuz
Cezasını çeksin çok güzel olmuş ,az bile olmuş.

Şunu anlamadım biz nasıl yardımcı olalım? Çalışamıyor, yürüyemiyorsa öyle sözle olmaz ki bunu belgelemiştir ona dayanarak ceza almıştır abiniz. Avukatla görüşmüyor musunuz? Ortada bir suç var alkollü motor sürmüş akabinde kaza yapılmış, elbet bunun bir sonucu olacaktı

Alkollü araç kullanmış, kaza yapmış, zarar vermiş cezasını çekecek. Yardımcı olacak bir şey yok bunda.

Dua edin de yolcuya bir şey olmamış o zaman nasıl ödeyecekti acaba. Muhtemelen hapis cezası almaz birikmiş değilse. Veri güvenliği sağolsun avukatlar numarayı bulup arıyor kaza yapınca şikayetçi ol vs diye.

ceza çıktıysa mahkeme kurulmuş demektir mahkeme de öyle sözel çalışamıyorum yürüyemiyoruma bakmaz heyet raporludur arkadaşını da koca heyeti bu kumpasa alet edemeyeceğine göre abiniz kusurlu geçmiş olsun

Back
X