• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin yüzünü görmek istemiyorum...!

ay konuyu okuyunca çok sinir oldum bu abiye ve gelin adayına. 8 bilezik ne demek ya? neyin karşılığıymış bu?
abin kredi çeksin yapsın düğününü. artık herkes öyle yapıyo. sizin durumunuz yokken niye gelin hanımın keyfi için borca giresiniz?

bende herkes gibi abine ve gelin adayına sinir olanlardanım. valla canım anladığım kadarıyla abine ne desen boş toz pembe hayatında yaşıyor. ailesini düşünmüyor anlattığın kadarıyla. zamanında çalışıp abine yardım da etmişsin vicdanı olsa bunları aklından çıkarmazdı. bence sen ne desen ona boş gelecek umurunda olmicak. yenge adayınla konuşabiliyorsan anlat durumumuz yok de ailem bunları karşılayamaz de. (bu konulardan hiç anlamam ama )atıyorum 8 bilezik değilde 4 bilezik yaparız de. bakalım kız bunları kabul edicek mi? çevremde çok duydum bu kadar çok altın isteyip yapamayan aileler olunca evlilik tarihleri belli olduğu halde ayrılanları.. sanki sevdikleri için evlenmiyorlar altın, eşya için evleniyorlar nasıl bi mantıktır bu .. gerçi ailen konuşsa kızın ailesiyle daha iyi ama.. ya da abin kıza nasıl anlattı kendisini de bu kadar şey istiyorlar sizden.. ama sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın, yine de bu kadar kin duyma abine yine büyüklük sende olsun. elbet karşılığını alırsın. sabırlar diliyorum size..

yok ben karısmam bana düsmez yanı altın takı konusunu konusmak...Bizimkiler de zaten gücümüzün yettiğini yaparız diyorlar..Abim nasıl tanıttı kendını bılmem ama 2 dairemız var dıye herhalde bızı cok zengın falan sanıyolar üstüne 100 milyara yakın da borc var bunu hesaba katan yok tabi..
Böyle söyleyınce abım herkesın borcu var bı babamın mı dıyor da o kadar borcu olan adam nasıl yapsın bu kadar seyı konusayım da kızla böyle aptalca davranmasın demıyor...

Back