Abimin ve Ailemin davranışlarından bıktım

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama benim derdim de bu napalım başlıktada gördüğünüz gibi aile üyelerimden bıkmış durumdayım abim deseniz tam bir sorumsuz verilen parayı har vurup harman savurur bana anneme hiç güzel konuşmaz ama annem ne hikmetse ona ölüp biter.

Kendisi anneme sürekli beynin yok boyun çok kısa şişkosun der annem buna güler beni anca susturmaya çalışıp hakaret eder alkol içer ki biz dindar bir aileyiz babamı kandırır her yere borç yapar 500 lira verilir onu 1 günde yer bitirir.

Babama karşı saygısı yoktur yüzüne saygılıyım ayakları yapıp arkasından konuşur elestiriye gelemez milletin başarısını kiskanıp arkalarından 10 ton laf yapar 5 kızı bir arada idare eder odayı ikimiz kullanıyoruz yurttan gelip odada yatmaz başka yerde yatar.

Ayak işlerini bana yaptırır bir suyu bile kendi almaz çok pistir her yeri dağıtır kısaca çok sorumsuz ve kötü biridir ama Ailem hala ona ölüp bitiyor kaç kere dedim şuna para vermeyin sizi kullanıyor diye dinlemediler onlara göre ev benim eşarplarımdan kıyafetlerimden geçilmiyor kısaca bıktım öyle içimi dökmek istedim.

Abinizin özel hayatı sizi ilgilendirmez. Ailenize de şu kadar para verin bu kadar vermeyin diyemezsiniz. Uzak dur, kendi hayatına bak.
evet ilgilendirmez ama anneme hakaret edemez ya da babama saygisizlik yapamaz babam o parayi kolay kazanmiyor ben onlara iyilik olsun diye uyariyorum keriz yerine koyulmayi seviliyorsa keyifleri bilir

Nıye sureklı abını kıskanıyorsun abın unıversıte ogrencısı uzakta sen yanlarındasın sende unıyı kazanınca farklı olur. Ayrıca herkes kendınden mesul abıne ozenıyorsan oyle yap abın hos olmayan haraketlerı senı ılgılendırmez. Sen efendı ol o degılse. Demek kı senın gözüne batan onlara batmıyor.

Nıye sureklı abını kıskanıyorsun abın unıversıte ogrencısı uzakta sen yanlarındasın sende unıyı kazanınca farklı olur. Ayrıca herkes kendınden mesul abıne ozenıyorsan oyle yap abın hos olmayan haraketlerı senı ılgılendırmez. Sen efendı ol o degılse. Demek kı senın gözüne batan onlara batmıyor.
kiskanmak ayri sey hareketlerinden endise duymak ayri sey yaptiklari hos seyler degil ve ben de bundan endise ediyorum

Abine ne kadar vericekleri seni ilgilendirmez, başkalarının birbiriyle ilişkileri de seni ilgilendirmez.Sana ayak işi yaptırmasından şikayetçiysen yapma, abinin yaşayış tarzına da karışamazsın.kısacası abinin hayatına takılmayı bırak kendi hayatına odaklan.

Abine ne kadar vericekleri seni ilgilendirmez, başkalarının birbiriyle ilişkileri de seni ilgilendirmez.Sana ayak işi yaptırmasından şikayetçiysen yapma, abinin yaşayış tarzına da karışamazsın.kısacası abinin hayatına takılmayı bırak kendi hayatına odaklan.
bu konuda buna mi takildiniz?Anneme yaptigi saygisizliklar garipsiniz

kiskanmak ayri sey hareketlerinden endise duymak ayri sey yaptiklari hos seyler degil ve ben de bundan endise ediyorum
Valla endıselenecek bırsey yok rabbım herkese bır kader cızmıs annen baban ses etmıyorsa durumdan memnunsa sanada bırsey düsmez dile vuruyorlarsa da zaten zamanla yapmayı bırakırlar. Sen annene kızuyodun ayrımcılık yapıyor ona unıden gelınce yemek yapıyor babam kredı kartını oduyor dıye. Bence sen dupe duz kıskanıyorsun bana bes lıra harlık verıyorlar dıye sen lısedesın aılenın yanıdasın. Aılenı rahat bırak evın sımarık kızı

Back