Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize göre erkek kardeşim evlendiğinde bu evlilik olmamalıydı ama biz kardeşim istiyor diye karışmadık karışmakta saçma olurdu. Yaşayacak olan onlardı. Ne yaşayacağını az buçuk tahmin ediyorduk ama biz karışsaydık ayrıldıklarında biz suçlu olurduk.

Sonuç kendi evlendi kendi boşandı🤷

Aman hiç karışmayın kötü olursunuz. Abiniz bu duruma razı demek ki, e evlenecek de belli ki. Yapacak bir şey yok bu durumda. O kadar rahatsız olsa bu ilişkiyi sürdürmezdi bu şartlar altında. Kızla aranız iyiyse, işte suyuna giderek "kendini düşünerek yorma, canına yazık" falan gibisinden destek almasını teklif edebilirsiniz. Ki bana kalırsa ona bile gerek yok. Yanlış anlayabilir çünkü. Yani özünde sizin çözebileceğiniz bir mevzuya benzemiyor.
Limoncuyu tanımayan bir üye 😱
B Bihterinpekisi

Aman hiç karışmayın kötü olursunuz. Abiniz bu duruma razı demek ki, e evlenecek de belli ki. Yapacak bir şey yok bu durumda. O kadar rahatsız olsa bu ilişkiyi sürdürmezdi bu şartlar altında. Kızla aranız iyiyse, işte suyuna giderek "kendini düşünerek yorma, canına yazık" falan gibisinden destek almasını teklif edebilirsiniz. Ki bana kalırsa ona bile gerek yok. Yanlış anlayabilir çünkü. Yani özünde sizin çözebileceğiniz bir mevzuya benzemiyor.
Pardon yanlış alıntı yapmışım 🤦

Her iki taraftan birisi böyleyse sıkıntı. Darlanmak kimin hoşuna gider? Ay ne o öyle tasma takmış gibi? Aklı başında kim bunu yaparki? Adam zaten adam ise komuta gerek yok, tasmaya hele hiç.

%100 kıza zaman ayırmak veya aileye oldukça eğreti bir durum. Orantıyı kurması lazım. Ne yani benim kardeşimle görüşmeme, ne kadar vakit ayıracağıma eşim neden karar versin? Sorumluluklarımı, eşimi ihmal etmedikten sonra ona ne?

Bu yeni modeller niye böyle? Kimisi ana kuzusu, kimisi kendini Premses sanar. Dünya onlardan ibaret değil, herkesin yeri ayrı.

Okurken bana sıkıntı geldi. 8 sene iyi dayanmış ağabeyiniz. Ama ayrılmama sebebi de bunca zamandır birlikteyiz düşüncesi olabilir.
İyi niyetlisiniz bence. Ama böyle iyi niyetler genelde elde patlıyor. Karışmayın derim.

görümceligi bırak kim olsa aynısını yapar sende evlen görelim
Yoo ben kocama hic oyle seyler yapmadim halada yapmiyorum.
Herkesi ruh hastası sanıyosunuz sanirim.
Adam Sokaga cikmasa nolacak is yeri kadin dolu ne orasini burasini sıkıp morartacağim.

her evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye

hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
Bu nasıl bir yaklaşım şekli? Ben de evlendim ama, eşimi kendi tarafıma çekmeye calışmadım. Ben sevsemde sevmesemde onun bir ailesi var ve dut kovuğundan çıkmamış.

Gereksiz samimiyet kurmam lakin, eşimide ailesinden koparma gafletinde bulunmam. Bu düşmanlık niye? Siz görüşmeyebilirsiniz ama, sizin olduğu gibi, onun da bir ailesi var.

Erkek ya da kadını boğarak kendinize çekmezsiniz. Bunun adı psikolojik siddettir. Salın şu adamları, zaten aklı başında biriyse o dengeyi kurar.

Yoo ben kocama hic oyle seyler yapmadim halada yapmiyorum.
Herkesi ruh hastası sanıyosunuz sanirim.
Adam Sokaga cikmasa nolacak is yeri kadin dolu ne orasini burasini sıkıp morartacağim.
ben kadınlar icin demedim ki onu zaten erkek tarafıyla muhattap olmasın diye dedim öyle sacma kıskanclıkarım yok heryer kadın ben görümceler icin dedim her kadın kendi eşrebine almak ister kocayı o yuzden de kocanın tarafından uzak tutar o manada yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X