abimin karısı esımle onlara gıttıgımızde gogus dekolte gıyınıp sureklı gostermeye calısıyor

abinizin tercihi böyle olmuş,görüşmüyorsunuz artık madem daha ne yapabilirisiniz ki başka,boşansınlar mı istiyorsunuz.
abımde olsa kımsenın hayatına karısmam bosansın bosanmasın kendı bılır zaten ne oldugunu bıle gormeden aldı

Bak güzel kardeşim,tesettür öyle güzel ve özel birşeydir ki sadece laf olsun diye uygulanmaz.
Tesettürün anlamını,güzelliğini ve kutsallığını bilen bir insan gereği ne ise ona göre uygular.
Dışarıda nasıl kaidelerine göre örtüyorsa Allah'ın emrettiği şekilde evinde namahrem var iken de öyle uygular.
Başka bir evde namahrem var ise orada da aynen uygulamalıdır.
Dini bilgisi tam olmayan bir kişi sadece biri dedi diye ya da ört diyen kişi mesnetsiz gerekçelerle örttürürse ortaya bunlar çıkar.
Sonradan kapandım ben de...
Dışarıda ne ise giyiymim namahrem olan akraba ya da tanış herkese karşı üsturuplu hareket ederim.
Giyim hal hareket konuşmam oturuş kalkışımla...
Tesettür ağırdır kaldırabilene...
Tesettürlü var tesettürlüymüşcükler de var...
Allah'ın emri ile kapanan bir kadın bunları (yengeniz) yapmaz!yapamaz!
Abiniz bilgisizce kapattırmış olabilir ama neden kapattırdığının o da farkında değil belli ki...
Saf olmakla da alakası yok bunun...
saflık temiz niyettir ama aklını kullanabilme yetisine sahip olabilir konu ne yaptığını bildiğine gelince...
Sanırım yengeniz sadece başı örtülü ama ahlaken oldukça açık...
Kadın kapalı ya da değil ne yapmasını bilmelidir bunu bilen kadının ahlaki değerleri vardır...
Böyle bir kadın yakınım uzağım fark etmez asla eşiğimden geçemez eşiğine de geçmem..
Erkek olsa yine aynıdır kimseyi dinleme postalarım bütün hayatımdan...
Utanmadan yaşamaya çalışan utanacak bir şey yapmamaya özen gösteren bir insan olarak ahlaken aykırı bullduğum hiç kimseyi hayatıma almam...
kimseyi de umursamam ucu nereye dokunursa dokunsun...

Bana neden inandırıcı gelmedi acaba? Kapalı kadın nasıl göğüs dekolteli şeyler giyebilir ki?

Banada hikaye gibi geldi. Çok çelişkili.
var var hemde en yakınımda birisi dışarda kapalı evde açık askılılarla sadece eşine değil herkese namehrem bilmiyor yok kapalı bayanım demiyor örtüyü neden taktığını anlayamıyorum moda diye sanırım marka eşarp takıntısıda olabiir :S

Abine anlatmam diyorsan kendini ve kocanı uzaklaştır ondan. Eşin de hatalı gibi geldi yenge de olsa eşinle olan samimiyeti fazla gibi geldii

yok artık daha neler

Benim yegenimin karısı da bu tarz bu kadın maalesef. Benim eşim kendi rahatsiz oldu tamamen gorusmeyi kestik. Ama insan üzülüyor tabi böyle kadinlar yüzünden aile fertlerini abi, yeğen vs. Hayatından çıkarmak zorunda kalıyorsun. Ve onlarla baş etmek çok zor, kendilerini acindirmayi ve aklamayi çok iyi basarabiliyorlar maalesef. Ustelerseniz yasadiklarinizin üzerine bir de esiniz çapkın siz kıskanç damgasi yersiniz. Kadında mağdurum diye gezer ortalarda. Allaha havale edin ve kesinlikle gorusmeyin derim ben.

Konu sahibi de balkona falan çıkıyormuş öyle. Varmış yani gerçekten.

Yenge de kendiside zorla tesettüre sokulmuş, ondan heralde.

Yalan fake bu jic inanmadim yalan uyduruk senaryolardan biktik yahu kapalikadin misafire nasil acilir yallannn

Biraz fake gibi geldi bana, normalde turbanli olan bu yenge nasil oluyorda siz gelince delokte giyip memelerini gosteriyor ?

Yalan fake bu jic inanmadim yalan uyduruk senaryolardan biktik yahu kapalikadin misafire nasil acilir yallannn

hayir bari yalaninda tutarli olsa anliycam ama normalde turbanliymis ama onlar evlerine gittiklerinde dekolte giyip memesini aciyormus pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…