- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
ya gercek degıl ysalan fln yazmıs ben burda ne durumda yazıyorum o ne yazıyor amaArkadaş konuya yaziyor öt vs yakışmıyor bir hanım a
haklısınHafif meşrep demek, sizin şu an yengeniz hakkında çizdiğiniz kadın tipidir.
Valla şu durumda kanıt yokken bir şey yokken abinize açsanız mevzuuyu iftira der çıkar. Siz zararlı çıkarsınız, gidip gelmemeye devam edin.
abımde olsa kımsenın hayatına karısmam bosansın bosanmasın kendı bılır zaten ne oldugunu bıle gormeden aldıabinizin tercihi böyle olmuş,görüşmüyorsunuz artık madem daha ne yapabilirisiniz ki başka,boşansınlar mı istiyorsunuz.
Bana neden inandırıcı gelmedi acaba? Kapalı kadın nasıl göğüs dekolteli şeyler giyebilir ki?
var var hemde en yakınımda birisi dışarda kapalı evde açık askılılarla sadece eşine değil herkese namehrem bilmiyor yok kapalı bayanım demiyor örtüyü neden taktığını anlayamıyorum moda diye sanırım marka eşarp takıntısıda olabiir :SBanada hikaye gibi geldi. Çok çelişkili.
yok artık daha nelervar var hemde en yakınımda birisi dışarda kapalı evde açık askılılarla sadece eşine değil herkese namehrem bilmiyor yok kapalı bayanım demiyor örtüyü neden taktığını anlayamıyorum moda diye sanırım marka eşarp takıntısıda olabiir :S
var var hemde en yakınımda birisi dışarda kapalı evde açık askılılarla sadece eşine değil herkese namehrem bilmiyor yok kapalı bayanım demiyor örtüyü neden taktığını anlayamıyorum moda diye sanırım marka eşarp takıntısıda olabiir :S
iyide tesettür allahın emri kul için yapacaksan yapmanın anlamı yok hele böylesi aman amanKonu sahibi de balkona falan çıkıyormuş öyle. Varmış yani gerçekten.
Yenge de kendiside zorla tesettüre sokulmuş, ondan heralde.
Allah oyle pis nıyet tasıyan ınsanları felc etsın ınsallah
abımgıle her gıttıgımıze yengem olacak (artık namussundan suphe ettıgım kadın musfettesı)gogus dekoltesı gıyıp gıyıp (her gıttıgımızde)egılıp ıs gorme bahanesıyle resmen goguslerını gosterıp tahrık etmeye calısıyor.uzun zamandır hıssedıyordum ama artık emınım son zamanlarda esım de bana ;yengen cok pis giyiniyor oluyormu boyle fln demıstı.bende bakıyorsan gorursun deyınce esımde dedıkı ne alakası var okey oynarken falan sureklı egılıyor karsımda cay fln tutarkende yapıyor bunu dedı.normalde kımsenın yanında gıymez boyle ama bız ne zaman onlara gıtsek boyle ful acık dekolte.ha naıl emın oldun dıyeceksınız okey oynarken bı an gozum takıldı tas almaya egılırken kapatacagı yerde bluzunu asagı cekıstırırken gordum.ustelık evlenmıs bosanmıs ve bır cocuk annesı...bunu nasıl yapar...ustelık ben bı ara bunalıma gırmıstım o sıralar esımle aram bozuktu bıraz esımde abımın karısını aramıs benımkının yanına ıtsen yenge bunalımda fln demıs sonrasında yıne bıze fln geldıler acık sacık resımlerını gostermıs telefonundan utanmaz rezıl.(ustelık normalde turbanlı...Allah oyle pis nıyet tasıyan ınsanları felc etsın ınsallah )sonra ben mesafe koydum gıtmeyı fln bıraktım.anneme de demıskı esı sureklı benı aradı msj fln attı onu bahane ederek demıs benmde cok sınırlendım esıme sordum yalan dedı mesajları gosterdı baktım hep o kadın atmıs esım ısteyken fln .kotu bısey yazmıyordu ama sureklı neden benımö esıme benı bahane ederek yazıyorsun sen ve anneme nasıl bıyle dersın namussuzluk degılmı bu amacı nedır soyleyın bana .bende gııtım nıye esıme msj falan ettın dedım o da dedıkı ne var canım o benım kardesım ne olacak sankı fln dedı.çbenmde bısey soylemedım ama hıc konusmuyorum ne oldugu belırsız bırı ıste ne olacak.abımle ınternet uzzerınden tanısmıslardı ve hıc tanımadıgı abıme yuzunu bıle gormedıgı(fotosunu gordu sadece)kacarak evlendıler.ona ılk bastan berı guvenmemıstım.ınsan tanımadıgı etmedıgı taa baska sehırde10 saatlık yerdekı adamla neden kacarkı...o adam pıs bırıde cıkabılırdı haksızmıyım.kızlar ne olur benı rahatlatacak cumleler kurun.en cokta anneme oyle seyler soyledıgı yalan yere o canımı sıktı
gerçekten hatta böyle bişey yapması çok tuhafıma gidiyor laftan anlayan biri olsa düzgünce anlatıp uyarayım ama değişik biri dengesiz her haliyle uğraşamam hiçyok artık daha neler
Yalan fake bu jic inanmadim yalan uyduruk senaryolardan biktik yahu kapalikadin misafire nasil acilir yallannn
bunlarda tesettürün yüz karası olsa gerekgerçekten hatta böyle bişey yapması çok tuhafıma gidiyor laftan anlayan biri olsa düzgünce anlatıp uyarayım ama değişik biri dengesiz her haliyle uğraşamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?