Gelinlik Modelleri Abimin Dügünü icin kendime sectigim bu rengin adını ne...

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
43
Yalova

abimin düğünü için beğendim aynı rengi düşünüyorum bu rengin adını bilen, duyan, gören var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
mürdümd egılmı benm kına kıyfetımde orenk oalcak
taşları gumusolacak ayakkabım gumus olacak

tam mürdüm değil koyu soğan kabuğu gibi renk tonlarına bakarsan diktireceğin yerde bulursun.altına aynı kumaştan ayakkabı şık durur kaplatırsın

canım ben tekstil sektöründe çalışıyorum..bizim renk kartelamızda bu renk lila diye geçiyo. bu çok ara bir renk mürdüm desen değil lila desen değil ...lilanın koyusu mürdümün açığı...nasıl kırmızının bi çok tonu varsa buda lilanın tonlarından...

teşekkürler evet ara renk bu netteki kartelalara baktım yok böyle bir renk en iyisi kumaşı alacağım yerde araştırayım..tekrar teşekkür ederim..ayakkabıyı bende öyle düşündüm ama acaba kaplayacak yer varmıdır burada bakacağım artık..

ayy yaşasın bu benim nişan kıyafetimdi tabi türbanlı olduğum için üsünde oynamalar yapıldı
ben gül kurusu diye bildim hep :)

Son düzenleme:
bende türbanlı yaptırıcam zaten canım resmini koyabilirsen çok sevinirim sakıncası yoksa tabi, fikir verir bana..

aybike canım teşekkür ederim birşey sorsam eteğin kumaşı ne? benim gösterdiğim model bana tafta gibi geliyor
ama seninki ipekli sanki..

saten sanırım. bana öyle gibi geldi:)

ama çoook şıkmış.. maşallahhh

ayrıca bu rengi bende gülkurusu olarak biliyorum.

saten canım bu arada bende gümüş ayakkabı kullandım çok fazla gülkurusu da boğuyor gibi geldi
başımdada gümüş aksesuarlr var ..

nerde diktirmeyi düşünüyorsun?
ben bu modeli fatihteki bi moda evinde bulmuştum

ben yalovadayım buradaki gelinlik ve moda evlerine bakacağım..resmi göstereceğim daha vakit var zaten..ayyakkabıyı kaplatacak yer bulabilimiyim bilmiyorum.olmazsa elbisenin ve saçımın aksesuarlarına göre bir renk seçicem..

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inanmiyorum mukemmel bir elbise ya bayildm tek kelime ile.
aybike sadece elbisenin yakinan bir fotografi varsa alabilirmiyiz?
ilk defa bir nisak kiyafeti begenebildim. cok guzel ya.

Son düzenleme:
gül kurusu sanırım ama çam sakızı rengi diye tarif ederdim ben sanırım

güzel tenini açarsa olursun fıstık rengin adıda boşver osana yakışsın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…