Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriAbimin Dügünü icin kendime sectigim bu rengin adını ne...
canım ben tekstil sektöründe çalışıyorum..bizim renk kartelamızda bu renk lila diye geçiyo. bu çok ara bir renk mürdüm desen değil lila desen değil ...lilanın koyusu mürdümün açığı...nasıl kırmızının bi çok tonu varsa buda lilanın tonlarından...
teşekkürler evet ara renk bu netteki kartelalara baktım yok böyle bir renk en iyisi kumaşı alacağım yerde araştırayım..tekrar teşekkür ederim..ayakkabıyı bende öyle düşündüm ama acaba kaplayacak yer varmıdır burada bakacağım artık..
saten canım bu arada bende gümüş ayakkabı kullandım çok fazla gülkurusu da boğuyor gibi geldi başımdada gümüş aksesuarlr var .. nerde diktirmeyi düşünüyorsun? ben bu modeli fatihteki bi moda evinde bulmuştum
ben yalovadayım buradaki gelinlik ve moda evlerine bakacağım..resmi göstereceğim daha vakit var zaten..ayyakkabıyı kaplatacak yer bulabilimiyim bilmiyorum.olmazsa elbisenin ve saçımın aksesuarlarına göre bir renk seçicem..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden inanmiyorum mukemmel bir elbise ya bayildm tek kelime ile. aybike sadece elbisenin yakinan bir fotografi varsa alabilirmiyiz? ilk defa bir nisak kiyafeti begenebildim. cok guzel ya.