Israrla kırk yere söyledim, hâlâ söylüyorum ama anlamakta çok ısrarcisiniz. Biseksuel olması sorun değil, bunu en çok ben sahiplenirim. Sorun olan yasadigi şeyleri nişanlısindan saklaması, cinsel yönelimi farklı olan insanlara i..b.ne demesi, insanlara kufrederken bile böyle eder. Bir kıyafetini bir markadan almıştı zamanında, oradan ibb.neler giyiniyormus diyip kıyafeti giymemişti. Her fırsatta nefret söylemi dilinde olan, herkesi bu konuda yaftalayan ama arkadan bu işleri çeviren biri. Neyini izah edemiyorum anlamıyorum ki. Bu konuda bir mağduriyet yaşasa en çok ben sahiplenirim. Ona karşı bir nefretim yok, bir kadını ayakta uyumasına nefretim, dürüst olmamasına, nefret söylemlerine kızgınlığım. Kabul etmeyeceğini bile bile dürüst olmadan birini hayatına bu şekilde alisina kızgınlığım. Onun gölgesinde niye yaşayayım ? Bu zihniyetin, her konuda yargı dağıtan, asla sorgulamayan, okumayan ama herşeyi çok iyi bildiğini sanan, nefret söylemi içerisinde olan birinin gölgesinde olma fikrim bile yok. Tabi siz daha iyi bilirsiniz neticede bizim evimizde yaşıyor, şartları daha iyi biliyorsunuzdur. Kafanızda nasıl bir profil var bilmiyorum ama abim bir kadının kot pantolon giymesini bile "kıçını başını açmak " olarak değerlendiren bir kafa yapısına sahip. Son yıllarda aştık bunu. Evde kadını yemek yapan bulaşık yıkayan biri olarak goren, sırf bu sebepten dolayı çalışan kadınla evlenmeyen bir profil. Sizin düşündüğünüz mağdur bir profil değil yani. Erkektir yapar zihniyetinde biri.