- 18 Mart 2013
- 3.814
- 12.269
- 363
- Konu Sahibi birzerdali
Cok hassas bir konu. Ben de istemezdim nisanli bir kadinin bu sekilde kandirilmasini. Abinize gram sempati duymamanizi da anliyorum. Cunku maco ve baskici biri belli ki aranizda hicbir sevgi bagi kurulmamis... Ve bu yaptigi size ikiyuzlu geliyordur. Yani sokakta ibne diye milleti asagilayip erkeklerle de yatmasi. Bu sekilde homofobi zaten sanirim savunma mekanizmasi. Keske kimse cinsel yonelimini kimligini saklamak zorunda olmasa oyle bi evrende yasasak da toplumumuzdaki erkekler bu sekilde disardan maco homofobik agir abi gorunumlu olup isteklerini gizlemek intihar ederim diye dramlar yaratmak zorunda kalmasalar...
Benim size verecegim tavsiye kimseye bir sey soylememek olur kadinlarla aldatsa da aynisini derdim. Elbette benim de nisanliya karsi icim rahat etmezdi ve cok fazla sorgulamalar yasardim ama sanirim bir sey soylemezdim... Cunku konunun beni astigini dusunurdum herkes kendi kaderini yasar mantiginda biriyim... Ama soylemek daha mi ahlaki bir tavir olur bilemiyorum ikileme duserdim evet... Keske abinizle aranizda zayif da olsa bir bag kurulabilmis olsaydi da acikca konusabilseydiniz. Ama haklisiniz o profilde maco seksist kiz kardesini adamdan saymayan abiyle ben de bag kuramazdim malesef. Bilmiyorum siz bence bu olaylarin disinda kalin. Nisanli kiza ben de uzuldum hatta abiye de uzuldum ama iste evlenecegin kisinin elini bile tutmama tanimamanin sonucu da bunlar. Muhafazarligin insanlari atese suruklemesi olarak bakiyorum ben bilmiyorum cok mu acimasizim. Siz ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Kolayliklar diliyorum....![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benim size verecegim tavsiye kimseye bir sey soylememek olur kadinlarla aldatsa da aynisini derdim. Elbette benim de nisanliya karsi icim rahat etmezdi ve cok fazla sorgulamalar yasardim ama sanirim bir sey soylemezdim... Cunku konunun beni astigini dusunurdum herkes kendi kaderini yasar mantiginda biriyim... Ama soylemek daha mi ahlaki bir tavir olur bilemiyorum ikileme duserdim evet... Keske abinizle aranizda zayif da olsa bir bag kurulabilmis olsaydi da acikca konusabilseydiniz. Ama haklisiniz o profilde maco seksist kiz kardesini adamdan saymayan abiyle ben de bag kuramazdim malesef. Bilmiyorum siz bence bu olaylarin disinda kalin. Nisanli kiza ben de uzuldum hatta abiye de uzuldum ama iste evlenecegin kisinin elini bile tutmama tanimamanin sonucu da bunlar. Muhafazarligin insanlari atese suruklemesi olarak bakiyorum ben bilmiyorum cok mu acimasizim. Siz ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Kolayliklar diliyorum....
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)