- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.775
- 388
- 45
- Konu Sahibi birzerdali
Konu tekrarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman oyle deyince abiyi savunup aldatmayi desteklediginiz sonucunu cikariyorlarNişanlısının aldatılmasından bu derece vicdan azabı duyan, asıl sorunun sürekli bu olduğunu vurgulayan, abisiyle veya abisinin cinsel yönelimi ile problemi olmadığını iddia eden üyenin konu başlığını Abimim cinsel hayatı olarak açması bir bana mı garip geldi.
Abim nişanlısını aldatıyor
Abim ve nişanlısı vs değil.
Çünkü sprun nişanlıyı aldatması değil. Abinin cinsel hayatı
Herşeyden ne kadar eminsiniz vallahi hayret. Abimin mutlu olmasını en çok ben istedim, hâlâ da isterim. Diliyorum ki bir hata olsun, hep böyle diliyorum. Mutlu bir evliliği olsun hem ben bu yükten kurtulmuş olayım hem de bu konuyu artık taşımayayim içimde. Bunca zaman evlensin mutlu olsun diye arkadaşlarım ile tanıştırmak istedim, ertafima söyledim duyurdum. İyi ki benim etrafımdan biri olmadı tabi. Olsa onun azabını hiç cekemezdim. Yalnız nişanlısını aldatan biri var ortada. Konuda biraz da böyle baksanız iyi olur, madalya takmadan öncekendisi evlenince yani o evden çıkınca kesinlikle abisinin bu olayını yayacak, buraya da yazıyorum, arkadaşlardan biri nahid sırrı örik in kıskanmak romanına benzetmiş, bence de aynen, istiyor ki abisi rezil duruma gelsin, hep el ustunde tutulan adam ayaklar altında olsun.
ah haset ne fena şey, nasıl zehirli, hem haset edene, hem haset edilene.
ben azıcık gözlem yeteneğime de inanarak bu kızkardeşin geçmişte ailesiyle çok problem yaşadığı aşk meşk mevzusuyla ilgili bir durumu olduğuna emin gibiyim, fazlasıyla intikam kokuyor 5-6 ayda hala bu olayın dumanını tutturmesi.
abisine olan kini bitmiyor.
Valla aldatma aldatmadırAman aman oyle deyince abiyi savunup aldatmayi desteklediginiz sonucunu cikariyorlar
Ama evlenecegi kadin da birisinin kardesi ve birilerinin evladı.Siz ne biçim kardeşsiniz ya? Ee nolacak? Nişanlısından ayrıldı diyelim sonraki sevgililerine, nisanlilarinada mi ayni şeyi yapacaksınız? Bu olay duyuldu ve avını intihar etti mesela hiç uzulmeyecek misiniz? Kardeş bu kardeş
Ben o taraftan değil, konu sahibinin tarafından bakıyorum. Yani bir kardeş olarak. Konu sahibinin kardeşlik tanımıyla benimki çok farklı. Kardeşim ne yaparsa yapsın benim kardesimdir. Ben kardeşimi satamam.Ama evlenecegi kadin da birisinin kardesi ve birilerinin evladı.
Ben o taraftan değil, konu sahibinin tarafından bakıyorum. Yani bir kardeş olarak. Konu sahibinin kardeşlik tanımıyla benimki çok farklı. Kardeşim ne yaparsa yapsın benim kardesimdir. Ben kardeşimi satamam.
Konu neden bu kadar abartılıyor? Anlamak istediğim için soruyorum. Sizce nişanlısı bir felakete mi sürükleniyor? Belki çok iyi anlaşıyorlar,çok da mutlu olacaklar.Bir genç kızın hayallerini satarsınız ama.
Sizin kardeşinizden kıymetli değildir elbette.
Kardeşim kıymetlidir evet. Ha yönelimi kesin farklıdır o zaman mutsuz olmaması için evlenmemesini söylerim ama burada abi zaten nişanlısına düşkün birisi.Bir genç kızın hayallerini satarsınız ama.
Sizin kardeşinizden kıymetli değildir elbette.
Nişanlı yerinde olduğunuzu ve tüm bunlardan habersiz evlendiginizi düşünün.Konu neden bu kadar abartılıyor? Anlamak istediğim için soruyorum. Sizce nişanlısı bir felakete mi sürükleniyor? Belki çok iyi anlaşıyorlar,çok da mutlu olacaklar.
Adam böyle bir şey yapmış tamam, yapılması gereken ne peki? Hayatına girecek bütün kadınları uzaklaştırmalı mı?
Doğrusu abiyle oturup konuşmak yerine gizli gizli nişanlıyla konuşup ara bozmak mıdır?
Tabi ki kardeşini satmayacak, bu kardeş her şeyi yapabilir demek değil ki.
Ama bir problemde önce abimle değil abimin nişanlısıyla konuşuyorsam bu anormaldir .
Yem ettiler. Ağır ama doğru bi tanım.Nişanlı yerinde olduğunuzu ve tüm bunlardan habersiz evlendiginizi düşünün.
Mutsuz bir evlilik içinde keşke bilseydim.
Başımı yaktılar diye düşünürdünüz.
Abiyle konuşulmuş zaten de konuşarak çözülecek mevzu olsa keşke..
Ben neden bu kadar abartiyorum en yakınımda yaşadım benzer bir şeyi ondan heralde..
Benim ablamın eşi uyuşturucu bağımlisiydi.
Ailesi bile bile belki düzelir diye ablamı yem ettiler.
Zavallı ablam evlilik hayalleri kuran en hevesli, aramızda en becerikli en güzeliyken en mutsuzu oldu.
29 yaşında dul kaldı.
Eşi de aynı yaşta bu leş yolda öldü gitti.
Geride bir kız evlat bırakarak..
Onlar kardeşlerini kurtarmak istediler.
Sonunda hem onu kurtaramadılar hem başka bir kızın başını yaktılar.
Uyuşturucu bağımlılığı ile bu karşılaştırılamaz.Nişanlı yerinde olduğunuzu ve tüm bunlardan habersiz evlendiginizi düşünün.
Mutsuz bir evlilik içinde keşke bilseydim.
Başımı yaktılar diye düşünürdünüz.
Abiyle konuşulmuş zaten de konuşarak çözülecek mevzu olsa keşke..
Ben neden bu kadar abartiyorum en yakınımda yaşadım benzer bir şeyi ondan heralde..
Benim ablamın eşi uyuşturucu bağımlisiydi.
Ailesi bile bile belki düzelir diye ablamı yem ettiler.
Zavallı ablam evlilik hayalleri kuran en hevesli, aramızda en becerikli en güzeliyken en mutsuzu oldu.
29 yaşında dul kaldı.
Eşi de aynı yaşta bu leş yolda öldü gitti.
Geride bir kız evlat bırakarak..
Onlar kardeşlerini kurtarmak istediler.
Sonunda hem onu kurtaramadılar hem başka bir kızın başını yaktılar.
Uyuşturucu bağımlılığı ile bu karşılaştırılamaz.
Uyuşturucu bağımlısı çevresindeki herkes için tehdittir çünkü aklıselim değildir.
Ama cinsel yönelimi biseksüellik olan birinin kendine veya çevresine bir zararı yoktur. Konu sahibi abim bağımlı dese, farklı yorum yapılırdı.
Ablanız için umarım bundan sonrası hayal ettiğinden güzel olur.