- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Sen karışma hakikaten abin rahat bir zampara(güle oynaya göstermek nedir ya)Kızlar abim 36 yaşında bekar uzman doktor. 2 yıldır berbaer olduğu bir kız arkadaşı var aileden sadece ben tanışıyorum kızla çok da severim. Geçen abim gülerek bir fotograf gosterdi "veronika bak ş kiz nasil " dedi güzelmis abi filan dedim kim bu dedim guldu bisey demedi. Bayramda da beni kuyumcuya goturdu ordan bir bileklik seçtirdi ben de sandim ki sevgilisine aliyor. Meger o fotografini gosterdigi kiza almis. Yani özetle abim sevgilisini aldatiyor. Ben ne yapayim simdi. Bir tarafta abim bir tarafta hherseyden habersiz masum sevgilisi. Gidip kiza soylesem öyle olmaz abimle konusmaya calistim guldu bana sen karisma dedi. Off
Yaşını başını almis, evlenip coluk cocuk sevecegine zamparalik pesinde.Sen karışma hakikaten abin rahat bir zampara
kızda anlar yakında gerçek yüzünü
canım iyi güzel söylesin de he bu sefer abisi konu sahibine tavır alacak o olmazsa başka kıza yine yapıcak yapacağınıValla iki yillik iliskisine o acimiyorsa ben hic acimam. O kizi aptal yerine koymasina izin verme. Abin bile olsa haksizliga susma. Bi de kizla tanismissin. yazik ya kiza.
aynen utanmaz bide gülüş cümbüş marifetini anlatıyorYaşını başını almis, evlenip coluk cocuk sevecegine zamparalik pesinde.
Böyle adamlar mümkünse evlenmesin de zaten eşine çoluk çocuğuna yazıkYaşını başını almis, evlenip coluk cocuk sevecegine zamparalik pesinde.
İste o da dogru da insan bu yukle, bunu bile bile nasil susabilir ki? Ama abisi duyarsa direk konu sahibini suclar.canım iyi güzel söylesin de he bu sefer abisi konu sahibine tavır alacak o olmazsa başka kıza yine yapıcak yapacağını
belki kız konu sahibine inanmaz görümce adayı nede olsa çekemiyor sanabilir
Abin muhtemelen onla evlenmeyi zaten planliyor da araya reklam arasi almis.Ayy kızlar bir de kız arkadasini gorseniz nasil guzel nasil tatli. O da başka bir şehirde doktor. Aileside bizim aileye benziyor. Tam ideal gelin yani keske evlenselerdi off
kız ideal gelin adayıymışta abin için aynı şeyi söyleyemiyeceğimAyy kızlar bir de kız arkadasini gorseniz nasil guzel nasil tatli. O da başka bir şehirde doktor. Aileside bizim aileye benziyor. Tam ideal gelin yani keske evlenselerdi off
Kendi kiz kardesinin basina aynisi gelse Allah korusun acaba yine boyle gevrek gevrek guler miydi?aynen utanmaz bide gülüş cümbüş marifetini anlatıyor
Ayy kızlar bir de kız arkadasini gorseniz nasil guzel nasil tatli. O da başka bir şehirde doktor. Aileside bizim aileye benziyor. Tam ideal gelin yani keske evlenselerdi off