Abimin aşkları

Kızlar abim 36 yaşında bekar uzman doktor. 2 yıldır berbaer olduğu bir kız arkadaşı var aileden sadece ben tanışıyorum kızla çok da severim. Geçen abim gülerek bir fotograf gosterdi "veronika bak ş kiz nasil " dedi güzelmis abi filan dedim kim bu dedim guldu bisey demedi. Bayramda da beni kuyumcuya goturdu ordan bir bileklik seçtirdi ben de sandim ki sevgilisine aliyor. Meger o fotografini gosterdigi kiza almis. Yani özetle abim sevgilisini aldatiyor. Ben ne yapayim simdi. Bir tarafta abim bir tarafta hherseyden habersiz masum sevgilisi. Gidip kiza soylesem öyle olmaz abimle konusmaya calistim guldu bana sen karisma dedi. Off

Bu arada kiz hastanede hemsireymis onuda öğrendim. Yani hergun beraberler. Sevgilisi de başka şehirde çalisiyo onunlada birkac ayda bir gorusuyorlar
Kendini abinin sevgilisi yerine koy senden böyle bir şeyi saklasalar hoşuna gider mi

Bence de hiç karışmayın. Abinizin kız arkadaşı da durumun farkında olabilir, hatta belki o da aldatıyordur. Belki ilişkileriin böyle bir düzeni vardır. Ya da bir süre sonra mevcut kız arkadaşından ayrılıp bileklik aldığı kişi ile birlikte olsa ne olacak? Siz hala abinizin kardeşi olarak ikisi ile de görüşüyor olacaksınız. Esas olan abiniz. Özel hayatı ile ilgili hatalarından siz sorumlu değilsiniz, üzülmeyin.

Ben olsam bildigim herseyi anlatirdim. Ama tembihlerdim benden duydugunu soyleme seni takibe aldim oyle ogrendim de diye. Sonra abin guvenmez bi daha sevgililerini anlatmaz, kizlari aptal yerine koymaya devam eder, senin de onlari uyandirmak icin yapacagin bisey olmaz

Doktur milletide pek çapkın ayooool :KK8: Kıza söyleme bence anlar zamanla diye düşünüyorum.

Cok can sıkıci bir durum. Insanin boyle bir seye sahit olup elinden bir sey gelmemesi. Gorustugu kiz bi sure sonra mutlaka anlar. Gercegi yedi kat yerin dibine de gonmseler cikar gelirmis. Bence siz karismayin derim. Arayi duzeltirler falan kotu siz olursunuz.

Ben olsam abimin canına okur, sevgilisine söyleyeceğimi iletirdim. Ancak ona gidip kıza her şeyi itiraf için kısa bir süre verirdim. Aldatmak artık oyuncak olmuş; ne kolay, ne rahat... Vicdanlar da tatilde.

bu gerçekten bilmek isteyen kadınlar var,asla bılmek istemeyen,o kızı sen tanıyorsun,sence bunu bılmek isteyenlerdense hiç durma söle,bana biri sölese hep dua ederım o kişiye,ama beddua edende olur

Kiza soyleme tabi ama caktirmadan ve kendini belli etmedn kulagina kar suyu kacir o anlar zaten. Anlamazdan gelirse de kendi bilir. Diger kadin ne isle mesgul.

Ben aslinda kiz arkadasina soylemek degilde abimi diger kizdan vazgecirip aklini basina toplamasini nasil saglarim diye dusunuyorum ama koskoca adam nasil soz gecirilirki
aldattigi o uzakta olan sevgilisi mi. Hastanedeki beraber calistigi hemsire ile mi aldatiyor. Muhtemelen cinsel amacli bir durum.

Ben aldatıldığımı bilmek isterdim, o yüzden abim bana kızsa, küsse bile söylerdim o kendi karaktersizliğine kızsın

sana bu yaptığı terbiyesizliği anlatıyorsa bir kız kardeş olarak abin ciddi anlamda erkeklerin yüz karası kusura bakma ama . Abi dediğin ağır olur bacısına örnek olur ne o kız kardeşine gülerek aldatıyorum kızı der gibi resim göstermek falan .

Ben olsam abime tepki gosterirdim, istemiyorsan ayril, neden aldatiyorsun, bu ne bicim bakis açisi? Durum cirkin bir durum yani, kayitsiz kalma bence...

X