- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Bundan sonra Açma telefon ettiğimde, onun para istemesi de psikolojik
Ozaman bi beklentin olmasın bebeğine ve sağlığına odaklan sen şuan bu haldeyken bunu nasıl düşünebiliyorsun hayret doğrusu ben bukadar rahatsız olsam üstüne de hamile olsam asla düşünmem ve laf bana gelince yüzüne söylerim en güzeli yerini beklemek. Kendine odaklan. Hastalık hastası kendisi tedavi olsun.
Engelle abini veya ağzına mıççç
Kötüniyetli Bir abiniz var
Bir daha para istediğinde ben hastalık hastasıyım hastane masrafım cok malum o yüzden vermem diyin
Ne anlar o hırt abiniz bunlardan, üzülmeyin boş yere.Aslında birileri takmaktan değil ben bu haldeyken arkamdan o zaten hastalık hastası psikolojik yatıyor demesi ben arkamda 2.5 yaşında kızımı bıraktım da yatıyorum
Cok gecmis olsun. Malesef her kardeş kardeş degil. Bence hele bu zamanda artik kimse kimseyi gercek anlamda umursamiyor. Benimde iki kardesim var ama sizde oldugu gibi gerçekten ihtiyacim oldugunda hic yanimda olmadilar. Ama maddi veya manevi olarak destek istediklerinde bana geldiler. Bende yillar sonrada olsa onlari sildim. Tabii siz boyle yapin demiyorum ama bu zaman boyle bi zaman yada bazi insanlar boyle deyin ve gonlunuzu pek incitmesine izin vermeyin bu durumun. O abinizin ayibi. Demekki bencil duygusuz ve kusura bakmayın ama bi parca kötüde bi insan. Sizede gecmis olsun. Allah sifa versin.
Ablamız sert seviyor demek ki.Allah mesut etsin.
Çıkarı olmasa selam almayan sadece işi düştüğünde arayan bencil ve duygusuz insanları 1.dereceden akraba olsa dahi hayatımızdan çıkarma taraftayım. Psikoloji pert hayat zehir oluyor. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyormuş da işe çok geç anladım acı tecrübeler edinmeden öğreneydim iyiydi. Dost kazığı neyse de yakın akraba incittiğinde toparlanamıyorsunuz yıllarca ve herkes herşeyi bilerek yapıyor. En temizi tüm iletişim kanallarını kapatmak. İnsan kalbini korumalı bence. Yok benim abim yapmaz ablam melek gibi ben yanlış anlamışımdır özünde iyi biri aslında diyerek kendimizi kandırmanın anlamı da yok. Eli ayağı tutarken kim kime daha çok kıymet verdiyse yaş ilerlediğinde de ondan hizmet beklesin yardım görsün diyorum artık