Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Neler okudum vay arkadaş. İkisi de eşit şekilde suçlu. Abin gönül eğlendiriyordur. Nisanlanacakmis bir de tüh rezil. Hele evli çocuklu kadın. Kırk nehir yikasa paklayamaz. Bir de iş yerinde yayılmış. Gerçi normal böyle şeyler hemen duyulup yayılır. Önce annene söyle. Sonra babana. Duruma müdahale etsinler. Kocasına söylemek çözüm olmaz. Ya psikopatsa ya başka türlü bir şeyler varsa ortada.

Bir bir daha ayni şeyi yazicam nooluurrr abinizin kiz arkadasina söyleyin bunlari.Delilleriyle birlikte anlatin inanmaz demeyin.Hemcinsinize bu kötülüğü yapmayin.Yaziktir.
Bu olay bir durulsun,anlatacağım merak etme. Uzun yıllardır süregelen bir ilişkisi var,yurdışınla birlikte yaşıyorlardı,kızın ailesiyle çok samimiyiz falan ama abimin nasıl 15 günde gözü kör oldu bilmiyorum

Valla güzelim ben olsam olaydan etkilenecek kim varsa gidip söylerim.
Ilk basta nisanliya sonrada kadinin esine.
Sonra anne babaya.
Herkes yaptigi seyin sorumlulugunu alarak yaşar .
Kadin cocuklarini dusunmemis abi nisanliyi dusunmemis bende kimseyi düşünmem.
Herkes yaptigi seyin sonucunu yasamali.
Eger babaniz abiniza kizip kizida isten çıkarırsa bu olay çözulmez.

Evet öyle.
İkisininde suçları var ve hatunun 2 küçük evladı var bir tanesi 1 yaşında yazık günah. Önce anneme söyleyeceğim annem işyerine gittiğinde duymuş gibi yapsın babama söylesin.

Aynen bu şekilde anlatmayı düşünüyorum hatta anneme de.
Kadının kocası uzakta oturdukları için farketmemiş olabilir diye düşünüyorum.
Ama bizden birinin mutlaka müdahale etmesi gerek.

Yani bu durum böyle devam edemez ...

Abinin nişanlisiyla 2 çocuğun ne alakasi var?Analari babalari düşünsün.Yada abiniz aileniz düşünsün.Siz bu iliskiye engel olun.Biraz empati yapin abinizin nisanlisiyla.

Kadın 3. Falan diyor bende korkuyorum yeniden devam etmelerinden
Kökten çözüm olması lazım.
Burada prezervatifi delip hamile kalan var kadında böyle şeylere kalkışabilir yani

Abinin nişanlisiyla 2 çocuğun ne alakasi var?Analari babalari düşünsün.Yada abiniz aileniz düşünsün.Siz bu iliskiye engel olun.Biraz empati yapin abinizin nisanlisiyla.
Ben çocuklara da üzülüyorum nasıl bir ailede yaşıyorlar baksanıza

Gerçek şu ki siz abinizi ve çalışanı dikizlemek için baktınız. Sizin pozisyonunuz ne ki çalışanları işle ilgili takip ediyorsunuz? Kendinizi ve abinizi savunmaktan vazgeçin. İkiniz de problemlisiniz bu hikayede bence. Kadın ve istemediğiniz çocuklar daha masum!

Evet haklısın canım.
Pozisyonum şirketin yönetim kurulu üyesiyim.
Babamda başkası
Bu yetkiyi bana babam veriyor
İzlerim izlemem her zaman yaptığım şeylerden bir tanesi
Ne zaman gitsem başa sarıyorum ortaya bakıp izliyorum yeri geliyor gidip markette çalışanlarla kahve içiyorum dedikodu yapıyorum
Ama hiçbir çalışanda bu zamana kadar nu kadın gibi lakayıt ve ahlaksız davranmadı bu şirkette
Abimin beline orasına burasına dokunması sizin için normal oalbilir ama benim için işyerinde kesinlikle böyle bişey normal değil
O zaman bende eşimi getiricem işyerine o da benim belimi tutsun gülüşelim cilveleşelim falan
Nasılsa çok normal değil mi?
Abimde bakıp bana kızınca neden dikizliyorsun bizi sanane diyeyim.
Hanımefendi benim o işletmede payım var ne kadar silik bir üye olsam da
Yönetim kurulunda ailemle birlikte bende varım küçük kardeşimde var
Ne kadar burayı abim yönetse de,bende gidip pek ala yorum yapabilirim karışabilirim
Ve o kızı kovdurmak için elimden gelen herşeyi yapacağım
Rezilliğin ikisini de ortadan kaldıracağım merak etme,abimde dersini alacak.

Bu gibi durumlar diger işyerlerine birlikte calişılan firmalara o kadar cabuk yayılıyorki inanamazsiniz .İs ahlakı yonunden de büyuk rezillik .Biran once bu açıdan da abinize soylenmeli .
Resmen rezalet .
Zaten yayılmış fakat babam "abiciğime" gözü kapalı güvendiği için başka ilde işlerle uğraşıyor
Abimde ortada at koşturuyor evet işleri çok iyi yönetiyor ama iş ahlakı 0

Kadın yiyici, abin de biri yeter ki istesin diye bekleyici..
Pisliklikte yarışırlar orası ayrı..

Nişanlanacağı kıza duyur önce bir genç kızın hayatı kararmasin.
Abime şaşıyorum ben
Boş karaktermisin sen işin var kariyerin var paran var illegal ilişki yaşamak hoşuna mı gidiyor anlamıyorum

Düğünümün hemen öncesi bu rezilliği ailem nasıl kaldıracak bilemiyorum.
Önce babama bi söyleyeyim.

Babana söyle, bi güzel oğulcuğunun totosunu toplayıversin; kadının da biletini kessinler.
Valla ben ne çeşit bir manyağım bilmiyorum; ikisini de dambıl düdük ederdim yedi sülalelerine.
Abi mabi görmez gözüm yani.

Baban daha da inanmazsa bence nişanlısına haber vermelisin aynısının başına geldiğini düşün bilmek isterdin herhalde zaten böyle adamla evlenilmez k.bakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…