Bu olay bir durulsun,anlatacağım merak etme. Uzun yıllardır süregelen bir ilişkisi var,yurdışınla birlikte yaşıyorlardı,kızın ailesiyle çok samimiyiz falan ama abimin nasıl 15 günde gözü kör oldu bilmiyorumBir bir daha ayni şeyi yazicam nooluurrr abinizin kiz arkadasina söyleyin bunlari.Delilleriyle birlikte anlatin inanmaz demeyin.Hemcinsinize bu kötülüğü yapmayin.Yaziktir.
Evet öyle.Neler okudum vay arkadaş. İkisi de eşit şekilde suçlu. Abin gönül eğlendiriyordur. Nisanlanacakmis bir de tüh rezil. Hele evli çocuklu kadın. Kırk nehir yikasa paklayamaz. Bir de iş yerinde yayılmış. Gerçi normal böyle şeyler hemen duyulup yayılır. Önce annene söyle. Sonra babana. Duruma müdahale etsinler. Kocasına söylemek çözüm olmaz. Ya psikopatsa ya başka türlü bir şeyler varsa ortada.
Aynen bu şekilde anlatmayı düşünüyorum hatta anneme de.
Kadının kocası uzakta oturdukları için farketmemiş olabilir diye düşünüyorum.
Ama bizden birinin mutlaka müdahale etmesi gerek.
Abinin nişanlisiyla 2 çocuğun ne alakasi var?Analari babalari düşünsün.Yada abiniz aileniz düşünsün.Siz bu iliskiye engel olun.Biraz empati yapin abinizin nisanlisiyla.Peki çocıklar ne olacak?
Yazık günah ya 2 sabiye
Benim işten çıkartma yetkim yok,babam ve abim sorumlu. Yetkinin geneli de abimde. Burayı o yönetiyor ben karışsam bir çekil şurdan ya diyecek biliyorum.
Çocukları ne olacak?
Kadın 3. Falan diyor bende korkuyorum yeniden devam etmelerindenValla güzelim ben olsam olaydan etkilenecek kim varsa gidip söylerim.
Ilk basta nisanliya sonrada kadinin esine.
Sonra anne babaya.
Herkes yaptigi seyin sorumlulugunu alarak yaşar .
Kadin cocuklarini dusunmemis abi nisanliyi dusunmemis bende kimseyi düşünmem.
Herkes yaptigi seyin sonucunu yasamali.
Eger babaniz abiniza kizip kizida isten çıkarırsa bu olay çözulmez.
Ben çocuklara da üzülüyorum nasıl bir ailede yaşıyorlar baksanızaAbinin nişanlisiyla 2 çocuğun ne alakasi var?Analari babalari düşünsün.Yada abiniz aileniz düşünsün.Siz bu iliskiye engel olun.Biraz empati yapin abinizin nisanlisiyla.
Hmm şöyle açıklayayım abimin koltuğuna babamda oturur asistanı da,kameralarda çalışanlar işini yapıyor mu mesai saatlerinde telefonla oynuyor mu ya da hırsızlık gibi durumlarda kasa açığı gibi durumlarda bakılması için kamera var,bende koltuğa oturdum ve abimle kızın marketteki hallerini izledim,bunda bir sakınca yok,babam olsaydı babamda izlerdi o kameralar 24 saat kayıtta.
Bu gibi durumlar diger işyerlerine birlikte calişılan firmalara o kadar cabuk yayılıyorki inanamazsiniz .İs ahlakı yonunden de büyuk rezillik .Biran once bu açıdan da abinize soylenmeli .Abim çıkartıcak o zaman ya da babam
Evet haklısın canım.Gerçek şu ki siz abinizi ve çalışanı dikizlemek için baktınız. Sizin pozisyonunuz ne ki çalışanları işle ilgili takip ediyorsunuz? Kendinizi ve abinizi savunmaktan vazgeçin. İkiniz de problemlisiniz bu hikayede bence. Kadın ve istemediğiniz çocuklar daha masum!
Zaten yayılmış fakat babam "abiciğime" gözü kapalı güvendiği için başka ilde işlerle uğraşıyorBu gibi durumlar diger işyerlerine birlikte calişılan firmalara o kadar cabuk yayılıyorki inanamazsiniz .İs ahlakı yonunden de büyuk rezillik .Biran once bu açıdan da abinize soylenmeli .
Resmen rezalet .
Abime şaşıyorum benKadın yiyici, abin de biri yeter ki istesin diye bekleyici..
Pisliklikte yarışırlar orası ayrı..
Nişanlanacağı kıza duyur önce bir genç kızın hayatı kararmasin.
Gangsta, kocasından korkuyorum birazSıradan haber verilecek 3 kişi var:
1) Babanız
2)Abinin nişanlısı
3)Kadının kocası
Sonrasını oturun izleyin.
Gangsta, kocasından korkuyorum biraz
En mantıklısı babam gibi geliyor bana.
Bir de abimin kız arkadaşı.
Düğünümün hemen öncesi bu rezilliği ailem nasıl kaldıracak bilemiyorum.Kocasından bırak da kadınla abin korksun.
Düğünümün hemen öncesi bu rezilliği ailem nasıl kaldıracak bilemiyorum.
Önce babama bi söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?